Pa jel ima neko iskustva, i koju bi mi preporucio? Takodje, prihvatam savete u manje-vise istom cenovnom rangu 50-70e

P.S. Izvinjavam se ako slicna tema postoji, ali na searchu 'marshall pedala' 90% stvari se tice marshallovih pojacala.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Stanko wrote: 'teo bih da svasta izvucem iz nje al recimo da je neki primat stari hard rock, ali opet i neke stvari koje vuku malo na bluz, ali samo malo, sa onim mutnim tonom takodje ne bih se bunio da ponekad mogu i nesto malo tvrdje da odsviram, mada je to u drugom planu.
Pa nema razloga da bilo ko to kaže. Te maršalove su definitivni best-buy za tu lovu. Ne možeš da se zezneš, ma koliko se trudio!Stanko wrote:Hehe svidja mi se sto jos uvek nema komentara 'drz se podalje od toga'
Duane wrote:ja samo crni guvnor priznajem
0 je min, 10 je max...shule wrote:Rax, ajde okaci ovde podesavanja koja su ti na Jacku. Mozes? Hvala.
OD mod manje-više, ali DIST mod je toliko basssssssssssssssovit da mislim da je ne upotrebljiv za većinu giarista. (nije problemu tebi - okrivimo mašineRax13 wrote: Bez EQ pedale ispred, ova pedala je skoro neupotrebljiva (makar meni).
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest