bas imam srece u poslednje vreme, otisao komp, mobilni, LP ne rade potovi, pojacalo cudno radi....

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
a mozda i ja polako saznajemRocket Roll wrote:Eeeh, koliko se xSpaceman napatio sa zrenjaninskom strujom, to samo on zna!
amerikan stratokaster iz 93...Guitar_thrill wrote: bas imam srece u poslednje vreme, otisao komp, mobilni, LP ne rade potovi, pojacalo cudno radi....![]()
![]()
cuti on jedini radi kako valja, nisam hteo da ga pominjem, da ga ne ureknemDuane wrote:amerikan stratokaster iz 93...Guitar_thrill wrote: bas imam srece u poslednje vreme, otisao komp, mobilni, LP ne rade potovi, pojacalo cudno radi....![]()
![]()
bas te nece jebote
hehehe...evo upravo dok citam ove postove...iznad glave mi žmirka sijalica...a i danas mi je redovno nestala struja na par min!Rocket Roll wrote:Eeeh, koliko se xSpaceman napatio sa zrenjaninskom strujom, to samo on zna!
Ej, pa mozda ste komshije. Nije dobroxspaceman wrote: hehehe...evo upravo dok citam ove postove...iznad glave mi žmirka sijalica...a i danas mi je redovno nestala struja na par min!
Ja sam iz Luk'ceva, tako da tesko....Tufli wrote:Ej, pa mozda ste komshije. Nije dobroxspaceman wrote: hehehe...evo upravo dok citam ove postove...iznad glave mi žmirka sijalica...a i danas mi je redovno nestala struja na par min!
sinisake wrote:A iz Lukiceva si!
A ovamo se foliras da si iz Zrenjanina!![]()
Pa ti onda nemas problema sa zrenjaninskom strujom.
ne traje...pre dve godine sma ga kupionenadnenad wrote:ako ti traje garancija jos, nek se oni pate sas njim ;o
ako imas UPS za komp nakaci pojacalo na njega, ako moze da ga primi... [ kupi UPS ...]
Ja nemam bas cesto smetnje al inace cupam pojacalo iz struje kad zavrsim sa njim u slucaju da pocne oluja dok nisam kuci.
nenadnenad wrote: al inace cupam pojacalo iz struje kad zavrsim sa njim u slucaju da pocne oluja dok nisam kuci.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest