bas imam srece u poslednje vreme, otisao komp, mobilni, LP ne rade potovi, pojacalo cudno radi....

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

a mozda i ja polako saznajemRocket Roll wrote:Eeeh, koliko se xSpaceman napatio sa zrenjaninskom strujom, to samo on zna!

amerikan stratokaster iz 93...Guitar_thrill wrote: bas imam srece u poslednje vreme, otisao komp, mobilni, LP ne rade potovi, pojacalo cudno radi....

cuti on jedini radi kako valja, nisam hteo da ga pominjem, da ga ne ureknemDuane wrote:amerikan stratokaster iz 93...Guitar_thrill wrote: bas imam srece u poslednje vreme, otisao komp, mobilni, LP ne rade potovi, pojacalo cudno radi....

bas te nece jebote

hehehe...evo upravo dok citam ove postove...iznad glave mi žmirka sijalica...a i danas mi je redovno nestala struja na par min!Rocket Roll wrote:Eeeh, koliko se xSpaceman napatio sa zrenjaninskom strujom, to samo on zna!

Ej, pa mozda ste komshije. Nije dobroxspaceman wrote: hehehe...evo upravo dok citam ove postove...iznad glave mi žmirka sijalica...a i danas mi je redovno nestala struja na par min!

Ja sam iz Luk'ceva, tako da tesko....Tufli wrote:Ej, pa mozda ste komshije. Nije dobroxspaceman wrote: hehehe...evo upravo dok citam ove postove...iznad glave mi žmirka sijalica...a i danas mi je redovno nestala struja na par min!
 mada svakako nije dobro
  mada svakako nije dobro 

sinisake wrote:A iz Lukiceva si!
A ovamo se foliras da si iz Zrenjanina!
Pa ti onda nemas problema sa zrenjaninskom strujom.
 provalio si me... znaci, eto, molim brojne clanove foruma iz Lukiceva da mi pomognu oko problema
  provalio si me... znaci, eto, molim brojne clanove foruma iz Lukiceva da mi pomognu oko problema 
 ]
 ]ne traje...pre dve godine sma ga kupionenadnenad wrote:ako ti traje garancija jos, nek se oni pate sas njim ;o
ako imas UPS za komp nakaci pojacalo na njega, ako moze da ga primi... [ kupi UPS ...]
Ja nemam bas cesto smetnje al inace cupam pojacalo iz struje kad zavrsim sa njim u slucaju da pocne oluja dok nisam kuci.

nenadnenad wrote: al inace cupam pojacalo iz struje kad zavrsim sa njim u slucaju da pocne oluja dok nisam kuci.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest