Sto se tice tog telecastera ja stvarno nemogu nista drugo prokomentaristai osim onu sto vidim sa slike je da su glave razlicti. Tako da ostavljam ljudima i (verujem im) koji su je probali da je prokomentarisu!!!!
Sto se tice V I D E N stratocaster on je u mom vlasnistvu, i to je opaka gitara ja je rangiram sa fenderima mim! jedino sto cu veoma brzo promenit su civije jer mi stvarno idu na zivce!!! (pusta stim) Probao sam dosta gitara koje su vredele od 100-par hiljada evra (moj prijatelj je jedan od jacih kolekcionara gitara i pojacala tako da ja i jos jedna osoba sa ovog foruma ima tu srecu

Pre 20tak dana sam kontaktirao Videna i piato ga da li on pravi jazz gitare i rekao je da pravi i treba da mi posalje slike negovih jazz gitara, i objasnio mi je kako to radi i to su mnogo ozbiljni radovi koji i ozbiljno kostaju, tako da cu vrlo brzo naruciti jednu takvu gitaru zbog iskustava sa ovim stratom. dakle sto se tice odnosa mene i videna sve je za sada ok i ja meni odgovara NJEGOVA gitara. Verujem mu i nastavicemo sigorno saradnju!!!!
Sto se tice odnosa Viden-Rocet (koga izuzetno postujem) ne mogu nista reci niti zelim da branim videna niti zelim da podrzavam rocetovu teoriju jer nisam video-cuo.
Ali iz LICNOG ISKUSTAV sam na Videnovoj strani jer ima njegovu gitaru koja mi zavrsava OGROMAN posao sa njom radim i Blues svirke, i komercijalu, za samo 200e, i prilicno sam siguran da je rucni rad sto se nadam da ce i majstor Avram zakljuciti.
Pozdrav svima i mnooooho mi je zao sto se sve ovo desilo!