Pozeri

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Doolio
Macho man-celavi batica

Re: Pozeri

Post by Doolio » 23 Nov 2008, 19:35

sve ima svoje, ko sto rekoh nekad davno - da nema ruznog ne bi postojao pojam lepog:)

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 23 Nov 2008, 21:26

ima u muzickom svetu dosta egoista koji misle da su stvorili savrsenu muziku, a nekolicina je, da se tako izrazim, bila veoma blizu :) , sto znaci da je to stvar licnosti i individualne percepcije muzike.

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 24 Nov 2008, 05:08

Duane wrote:ok to sto si rekao sa malom korekcijom ;)

Ne postoji savrshenstvo narochito ne savrsheni muzichar, shto vishe napredujesh sve vishe shvatash koliko je zapravo sirok taj pojam Muzika i kako sve vise i vise napredujes shvatas da je savrsenstvo nemoguce :D
Zapravo ovo je isto ono shto sam rekao i ja samo malo lepshe doterano i nashminkano da bi se izbegli incidenti i naslovi u novinama UMRO OD GLADI DOK JE VEZBAO BUBNJEVE/GITARU/FLAUTU/VIOLINU ili vec neshto :D

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 24 Nov 2008, 10:30

da... ;) al moja poenta je "sto vise znam, to vise znam, ali shvatam koliko toga neznam" a to ima neke razlike "sto vise znam to vise neznam" ;) to sam teo rec'

Ivinci

Post by Ivinci » 30 Jan 2009, 15:15

Image

ovo je pozer

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 30 Jan 2009, 16:57

Ivinci wrote:Image

ovo je pozer
lepo si to uochio :D

dweezil

Post by dweezil » 01 Feb 2009, 14:14

Izgleda kao da je pobegao sa starog sajmishta i nastupa po busevima po Bgd.

shule_bre

Post by shule_bre » 02 Feb 2009, 20:47

Brate, ovako. Moja teorija glasi:
Pozerke su one klinke od 14-17 godina, sto su do te 14-e bile barbike, u roze obucene i nafrakane k'o Lepa Brena, pa su se tada navukle na Blink 182, i slicna teska sranja, pa su onda postale "EMO". :roll: I, od tada im je u glavi KAO:"Mene niko ne razume, zasto, zasto?? Ubicu se. ." I tako neka sranja. I mnooooogo se tripuju. A sto se tice muzickih pravaca, "nece ni da cuju" za narodnjake, metal, DEFTONES-E. :D A pozeri, su isto to, samo sto do 14-e godine nisu bili obuceni u roze, vec u plavo. :lol: Pozdrav iz Panceva. SAM HILL!

muki17
Urednik

Post by muki17 » 02 Feb 2009, 21:16

shule_bre wrote:Brate, ovako. Moja teorija glasi:
Pozerke su one klinke od 14-17 godina, sto su do te 14-e bile barbike, u roze obucene i nafrakane k'o Lepa Brena, pa su se tada navukle na Blink 182, i slicna teska sranja, pa su onda postale "EMO". :roll: I, od tada im je u glavi KAO:"Mene niko ne razume, zasto, zasto?? Ubicu se. ." I tako neka sranja.

ja znam otprilike jedno 15-ak ovakvih osoba,i mnooooogooo mi idu na ,ono.... :roll: :grummel_2: ...toliko to izgleda nekako odbojno, ko da joj na celu pise-foliram se...

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 02 Feb 2009, 22:53

shule_bre wrote:Brate, ovako. Moja teorija glasi:
Pozerke su one klinke od 14-17 godina, sto su do te 14-e bile barbike, u roze obucene i nafrakane k'o Lepa Brena, pa su se tada navukle na Blink 182, i slicna teska sranja, pa su onda postale "EMO". :roll: I, od tada im je u glavi KAO:"Mene niko ne razume, zasto, zasto?? Ubicu se. ." I tako neka sranja. I mnooooogo se tripuju. A sto se tice muzickih pravaca, "nece ni da cuju" za narodnjake, metal, DEFTONES-E. :D A pozeri, su isto to, samo sto do 14-e godine nisu bili obuceni u roze, vec u plavo. :lol: Pozdrav iz Panceva. SAM HILL!
JOE HILL! :D

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 03 Feb 2009, 06:43

kako decu uzimate u jednacinu, pa sva deca su pozeri:) ne postoji dete koje nije pozer:) pa bilo ono barbika, emo, metalac, panker, skejter ili bilo sta, ono je uvek pozer i uvek je u tripu da ga ne razumeju i da mora da se prikloni necemu, pa to je barem osnovna psihologija.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 03 Feb 2009, 17:03

Doolio wrote:kako decu uzimate u jednacinu, pa sva deca su pozeri:) ne postoji dete koje nije pozer:) pa bilo ono barbika, emo, metalac, panker, skejter ili bilo sta, ono je uvek pozer i uvek je u tripu da ga ne razumeju i da mora da se prikloni necemu, pa to je barem osnovna psihologija.
apsolutno to i ja rechem... cakstavise... pozerski je nazivati nekog pozerom :D

Santana

Post by Santana » 05 Feb 2009, 14:23

Ne znam, trudim se da ne koristim taj izraz.
Znam da ljudi ne vole kada neko u trenutku provali neku stvar a onda sebi nabaci neki stil koji obicno ide uz tu stvar i trudi se da bude sto verodostojniji kao predstavnik toga i
ne mogu da shvate da neko ko realno nema veze sa necim svojom pojavom nagovestava da je u tom ozbiljno i da ima svoj dugo cuvani stav i stil i da je prosao kroz neke faze dok je stigao dotle.
Licno ne patim od toga, i kada bi me neko tek upoznao, trebalo bi vremena dok se konkretno dohvatimo neke teme vezane za npr. muziku pa da ja tu istaknem neki stav i opredeljenje. (Na meni ne pise rokenrol ljubitelj)

Duff

Re:

Post by Duff » 26 Nov 2009, 22:33

Freaky_Styley wrote:E,bas lepo sto je postavljena ova tema,ae neka neko definise pozere.
Iron Maiden! :metal:

U koju god temu da udjem naidjem na dvojicu ljudi koji znaju sve da definisu i ...Ma sve znaju!!!(necu ih imenovati...)

muki17
Urednik

Post by muki17 » 26 Nov 2009, 23:08

U koju god temu da udjem naidjem na dvojicu ljudi koji znaju sve da definisu i ...Ma sve znaju!!!(necu ih imenovati...)
otvori temu,otvori temu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Post Reply