Pozeri
Re: Pozeri
sve ima svoje, ko sto rekoh nekad davno - da nema ruznog ne bi postojao pojam lepog:)
- Dete epruvete
- MF veteran
ima u muzickom svetu dosta egoista koji misle da su stvorili savrsenu muziku, a nekolicina je, da se tako izrazim, bila veoma blizu
, sto znaci da je to stvar licnosti i individualne percepcije muzike.

- Orgasmatron
Zapravo ovo je isto ono shto sam rekao i ja samo malo lepshe doterano i nashminkano da bi se izbegli incidenti i naslovi u novinama UMRO OD GLADI DOK JE VEZBAO BUBNJEVE/GITARU/FLAUTU/VIOLINU ili vec neshtoDuane wrote:ok to sto si rekao sa malom korekcijom
Ne postoji savrshenstvo narochito ne savrsheni muzichar, shto vishe napredujesh sve vishe shvatash koliko je zapravo sirok taj pojam Muzika i kako sve vise i vise napredujes shvatas da je savrsenstvo nemoguce

da...
al moja poenta je "sto vise znam, to vise znam, ali shvatam koliko toga neznam" a to ima neke razlike "sto vise znam to vise neznam"
to sam teo rec'

lepo si to uochioIvinci wrote:
ovo je pozer

Izgleda kao da je pobegao sa starog sajmishta i nastupa po busevima po Bgd.
Brate, ovako. Moja teorija glasi:
Pozerke su one klinke od 14-17 godina, sto su do te 14-e bile barbike, u roze obucene i nafrakane k'o Lepa Brena, pa su se tada navukle na Blink 182, i slicna teska sranja, pa su onda postale "EMO".
I, od tada im je u glavi KAO:"Mene niko ne razume, zasto, zasto?? Ubicu se. ." I tako neka sranja. I mnooooogo se tripuju. A sto se tice muzickih pravaca, "nece ni da cuju" za narodnjake, metal, DEFTONES-E.
A pozeri, su isto to, samo sto do 14-e godine nisu bili obuceni u roze, vec u plavo.
Pozdrav iz Panceva. SAM HILL!
Pozerke su one klinke od 14-17 godina, sto su do te 14-e bile barbike, u roze obucene i nafrakane k'o Lepa Brena, pa su se tada navukle na Blink 182, i slicna teska sranja, pa su onda postale "EMO".

shule_bre wrote:Brate, ovako. Moja teorija glasi:
Pozerke su one klinke od 14-17 godina, sto su do te 14-e bile barbike, u roze obucene i nafrakane k'o Lepa Brena, pa su se tada navukle na Blink 182, i slicna teska sranja, pa su onda postale "EMO".I, od tada im je u glavi KAO:"Mene niko ne razume, zasto, zasto?? Ubicu se. ." I tako neka sranja.
ja znam otprilike jedno 15-ak ovakvih osoba,i mnooooogooo mi idu na ,ono....

JOE HILL!shule_bre wrote:Brate, ovako. Moja teorija glasi:
Pozerke su one klinke od 14-17 godina, sto su do te 14-e bile barbike, u roze obucene i nafrakane k'o Lepa Brena, pa su se tada navukle na Blink 182, i slicna teska sranja, pa su onda postale "EMO".I, od tada im je u glavi KAO:"Mene niko ne razume, zasto, zasto?? Ubicu se. ." I tako neka sranja. I mnooooogo se tripuju. A sto se tice muzickih pravaca, "nece ni da cuju" za narodnjake, metal, DEFTONES-E.
A pozeri, su isto to, samo sto do 14-e godine nisu bili obuceni u roze, vec u plavo.
Pozdrav iz Panceva. SAM HILL!

kako decu uzimate u jednacinu, pa sva deca su pozeri:) ne postoji dete koje nije pozer:) pa bilo ono barbika, emo, metalac, panker, skejter ili bilo sta, ono je uvek pozer i uvek je u tripu da ga ne razumeju i da mora da se prikloni necemu, pa to je barem osnovna psihologija.
apsolutno to i ja rechem... cakstavise... pozerski je nazivati nekog pozeromDoolio wrote:kako decu uzimate u jednacinu, pa sva deca su pozeri:) ne postoji dete koje nije pozer:) pa bilo ono barbika, emo, metalac, panker, skejter ili bilo sta, ono je uvek pozer i uvek je u tripu da ga ne razumeju i da mora da se prikloni necemu, pa to je barem osnovna psihologija.

Ne znam, trudim se da ne koristim taj izraz.
Znam da ljudi ne vole kada neko u trenutku provali neku stvar a onda sebi nabaci neki stil koji obicno ide uz tu stvar i trudi se da bude sto verodostojniji kao predstavnik toga i
ne mogu da shvate da neko ko realno nema veze sa necim svojom pojavom nagovestava da je u tom ozbiljno i da ima svoj dugo cuvani stav i stil i da je prosao kroz neke faze dok je stigao dotle.
Licno ne patim od toga, i kada bi me neko tek upoznao, trebalo bi vremena dok se konkretno dohvatimo neke teme vezane za npr. muziku pa da ja tu istaknem neki stav i opredeljenje. (Na meni ne pise rokenrol ljubitelj)
Znam da ljudi ne vole kada neko u trenutku provali neku stvar a onda sebi nabaci neki stil koji obicno ide uz tu stvar i trudi se da bude sto verodostojniji kao predstavnik toga i
ne mogu da shvate da neko ko realno nema veze sa necim svojom pojavom nagovestava da je u tom ozbiljno i da ima svoj dugo cuvani stav i stil i da je prosao kroz neke faze dok je stigao dotle.
Licno ne patim od toga, i kada bi me neko tek upoznao, trebalo bi vremena dok se konkretno dohvatimo neke teme vezane za npr. muziku pa da ja tu istaknem neki stav i opredeljenje. (Na meni ne pise rokenrol ljubitelj)
otvori temu,otvori temuU koju god temu da udjem naidjem na dvojicu ljudi koji znaju sve da definisu i ...Ma sve znaju!!!(necu ih imenovati...)