Frostensen wrote:Sve je to fino ali ste otishli u offtopic i racionalizaciju kanalizacije mozga. Kada se cela ta pricha iznad slozhi ipak ostaje samo jedno, a to je da je chovek ono shto on kazhe i uradi.
Njih dvojca, za razliku od Vlatka koji stoji sam za sebe, ne mogu da se izbore ni za svoju autentichnost lichnosti, ni autorski stav koji nije chak ni njihov je l', tako da su dublje analize motiva besmislene. Oni su prosto promasheni u svojim zhivotima koje su oblikovali u kopiranju drugih.
Sve ovo stoji, i posebno mi se svidja ova poslednja formulacija sa vetrometinom itd. Jako lepo recheno tj. vidi se da imash shirinu sagledavanja stvari van klasichnog valja/ne valja konteksta. Ipak, mislim da u ovom konkretnom sluchaju osuda ide i bez potrebe za razumevanjem. Govor mrzhnje, infantilnost, skrivanje iza nekih "jachih", nemogucnost da se odbrani sopstveni autorski stav itd... je odraz krajnjeg neprofesionalizma za osobe koje sebe smatraju ozbiljnim u svom zanatu.. ma koji on bio. Za tebe, a i za nas kojima si pomogao da sagledamo i neke dublje aspekte njihovih problema to je mozhda ok i sasvim ochekivano, ali ja sam mogao da ne vidim ovu temu, kao ni 1000 drugih ljudi. S tim vezi, takvo ponashanje je za jednog profesionalca nedopustivo. Pa makar bio i najgrdji i najnizhi na lestvici gitarosha, ako drzhi do toga da je profi i hoce da ga drugi tako tretiraju ima tako da i da se ponasha i tachka, inache shamar.Dushan S wrote:Nije racionalizacija bato, nego je lakše osuditi nego razumeti. Sa jedne strane se slažem sa tobom, ali znaš imaš i to - da je na primer Borko rešio da bude Borko Mitić a ne Borko J. Mitić, on bi satirao. Fabula je u tome da ljudi koji imitiraju druge u stvari izlimitiraju sopstvenu kreativnost i ukoče sebe. To jest u njima postoji neiskorišćen potencijal, i ja ga recimo mogu čuti u Borkovom sviranju, i to je ono što poštujem u njegovom radu. Ima ljudi koji imaju neki kvalitet ali ih neka druga psihološka komponenta spreči da ispune svoje potencijale, imaš ih i ti, imam ih i ja. Oni su nekako izloženi, na vetrometini zato što nisu svesni sasvim situacije i zato što toliko slepo guraju svoju priču, ti i ja nismo.
nebojsak wrote:Ok. Aj sad isto da primenimo na Pink i B92. Da li su Grand Zvezde i hrčci™ prošli na teveu zbog autorske jakoće i hitičnosti? Isti princip, samo small scale.Dushan S wrote:Nije bata Nebojša wrong, nego ti imaš apriori negativno mišljenje i naravno jako voliš svoje mišljenje.Nema ih trista hiljada, i recimo, nisam primetio da mtv bombarduje sa Flyleaf i nekim drugim bendovima. Jednostavno Paramor su prošli, i uklapaju se usput u mtv ideologiju. Da im pesme nisu valjale - ne bi prošli. Ako ti konkretno ne čuješ da su Paramor autorski prilično jaki, tj da tu postoji određeni materijal koji je mogao da prođe kod publike, nego ti je bitnije da li su na MTV-ju i da li imaju skupe spotove - razmisli o tome - time upravo ti plasiraš istu vrstu površnosti koju ima prosečan gledalac MTV-ja. Neki klinac bez korišćenja mozga guta sve što mu se servira na TV-u a ti odbijaš nešto bez razmišljanja samo za to što je na TV-u. Mislim znam ja da je pankerski biti antiprotivan, al polako
![]()
kwiss wrote:Šta radi Kumkat, što ne banuje ovo izdrkavanje od prošle noći koje nema veze sa temom.Ljudi na čemu ste kad toliko serete
![]()
Moraš priznati da ljudi odavLe umeju biti fascinantni!Znaci, sad sam provalio da jedan od gospode iz naslova teme uredno ide na FB nalog organizatora koncerta VS i SM i na svaki post odgovara onim istim pitanjima/bljuvotinama koje smo vec videli/culi.
Dzizz. No self-respect whatsoever.
E baš si ovo nekako, lepo, načitano rekao! Pa me to podseti: Čita jedan moj poznanik Rušdijev roman "Satanski stihovi", a retko čita literaturu, pročitao je možda pre toga samo neke stripove. Pošto je metalac, dopao mu se naslov i rešio da pročita i ovako lepo nazvano delo. Posle izvesnog vremena upitan na to kako mu se dopala knjiga odgovara "Baš je neka glupa knjiga, ništa ne razumem".Šta radi Kumkat, što ne banuje ovo izdrkavanje od prošle noći koje nema veze sa temom .Ljudi na čemu ste kad toliko serete
Molim te da i u buduće ostaneš budan i na oprezu, i da upozoriš ako tokom razgovora počnemo da skrećemo sa pravog puta na pogrešan!opet ste upali u "sta se desava sa ovim svetom - tema™" trip,congratulations
Oralno ili drugačijeDersu Uzala wrote:kwiss wrote:Šta radi Kumkat, što ne banuje ovo izdrkavanje od prošle noći koje nema veze sa temom.Ljudi na čemu ste kad toliko serete
![]()
Sperma???
Volim da smaram.Iz koje si ti pričeDuane wrote:smaraš brate, ako ti smeta pa onda bar nema razloga da smaraš...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest