Bendovi za smeće?
Re: Bendovi za smeće?
da te pitam, slušaš li Van Gogh i tako neke do jaja bendove?doyle777 wrote:Tokio Hotel![]()
Riblja Corba![]()
Chanibal Chorpes(kako se vec pise)![]()
i svi ovi bendovi kao Chanibal Chorpes i Riblja Corba, sve je to budjavo
Slusam po neku pesmu, ali ne slusam ih previse, a i ne smetaju miStalker wrote:da te pitam, slušaš li Van Gogh i tako neke do jaja bendove?
gotcha! a znaš li koliko ljudi ima kojima je Van Gogh 6 puta buđaviji nego tebi Čorba, pa ne pričaju da je to nužno buđavo. Što se Cannibal Corpse-a tiče, ne slušam ih jer ne volim previše takvu muziku, ali tehnički razvaljuju, stoga ne vidim zašto su oni buđavi?
Da li ti ista razumes u recima Chanibal Corpesa, ovo je hjihov stil:
A sto se Riblje Corbe tice, smaraju, ne daj Boze, 'ajde odsviraj neku njihovu pesmu, a da se ne smoris, osim "Pogledaj dom svoj andjele"(jedina njihova dobra pesma).
A Van Gogh me ne ubijaju toliko kao oni, imaje budjave pesme, ali imaju i desetak dobrih.
Dobro jutro
A sto se Riblje Corbe tice, smaraju, ne daj Boze, 'ajde odsviraj neku njihovu pesmu, a da se ne smoris, osim "Pogledaj dom svoj andjele"(jedina njihova dobra pesma).
A Van Gogh me ne ubijaju toliko kao oni, imaje budjave pesme, ali imaju i desetak dobrih.
Dobro jutro
Hm, hm pa ako ces o kompleksnosti ova dva benda sto se svirackog dela tice ipak je Riblja Corba daleko ispred Van Goga u najvecem broju pesama. Istina i jedan i drugi bend imaju tro akordne pesme tipa Kad sam bio mlad sa jedne i Mama sa druge strane, ali su i dalje ovi drugi, pa neka bude to samo solo gitara tj. solo deonice, daleko siromasniji od Corbe.doyle777 wrote: A sto se Riblje Corbe tice, smaraju, ne daj Boze, 'ajde odsviraj neku njihovu pesmu, a da se ne smoris, osim "Pogledaj dom svoj andjele"(jedina njihova dobra pesma).
To je samo Borin tekst, a pesma nije njihova. To ti je prvi singl The Animals. Kliketi-klik!Jeeeeeee wrote: tipa Kad sam bio mlad
jebeš mi sve ako je ovaj Francisko šaljiv
Tako je, pesma nije njhova kao ni Danas nema mleka, Zelena trava doma mog i jos nekolicina, ali poenta mog izlaganja je bila u tome da iako oba benda imaju jednostavne pesme, Riblja Corba ipak ima komplikovanije solo deonice od Van Goga. Napominjem da kompleksnost ne uzimam kao merilo vrednosti muzike, nego cisto kao cinjenicu da mi je ipak bilo zanimljivije svirati Corbu nego Van Gog...Kristijan wrote:To je samo Borin tekst, a pesma nije njihova. To ti je prvi singl The Animals. Kliketi-klik!Jeeeeeee wrote: tipa Kad sam bio mlad
Pink Floyd
Pearl Jam
Jimi Hendrix Expirience
Toto
Smashing Pumpkins
Sly &The Family Stone
Deep Purple
Daft Punk
The Ramones
Van Gog i Riblja Corba su najbolji bendovi na planeti zemlji ikad....
Pearl Jam
Jimi Hendrix Expirience
Toto
Smashing Pumpkins
Sly &The Family Stone
Deep Purple
Daft Punk
The Ramones
Van Gog i Riblja Corba su najbolji bendovi na planeti zemlji ikad....
opet sam odgledao ovog Fransiska, i opet ću reći jebeš mi sve ako je lik trunku šaljiv. samo tu nešto sere i nema veze sa životom. koliko se samo nerviram 
Meni je on jedan od lošijih stand up komičara, bar od ovih što su se progurali da rade za velike pare. Ja baš volim stand up, ali to definitivno može mnogo bolje.
apsolutno se slažem.Kristijan wrote:Meni je on jedan od lošijih stand up komičara, bar od ovih što su se progurali da rade za velike pare. Ja baš volim stand up, ali to definitivno može mnogo bolje.
jesi li gledao Bill Hicksa ikad? umro je u 32. godini devedeset i neke, po meni jedan od najvećih stand-up komičara, veliki gubitak za svet.