Bendovi za smeće?

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

Kristijan
Uvaženi član

Re: Bendovi za smeće?

Post by Kristijan » 11 Jan 2010, 12:11

Odličan je Bill Hicks. Samo on je bio teškaš, sve šatro ha-ha-hi-hi, ali u stvari baš ozbiljne teme.

Meni je Dave Chappelle dobar, kad ne smori previše sa problemom rasizma, previše naplaćuje svoju genetku :D .

doyle777

Post by doyle777 » 11 Jan 2010, 12:13

Sta nije u redu sa Pablom Franciskom :?: , odgledaj kako zajebava Bakstreet Boys i Ricky Martina, carski, ili jos bolje Little Tortilla Boy. :bow:

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 11 Jan 2010, 12:14

pogledaj ti jednog od ove dvojice, pa ćeš nadam se shvatiti zašto smatram da je francisko žestoko precenjen.

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 11 Jan 2010, 12:20

Ne mogu precizno da uprem prstom, pa da ti kažem da mi Francisko smeta zbog toga i toga, jer je humor nešto što ima mnogo dimanzija, a jedna, još kako značajna, jeste i način kako neko prima taj humor. Recimo da ja vidim neku ne baš diskretnu granicu između cinizma i ruganja, i mislim da se dobar stand up komičar više odlikuje cinizmom, a loš više forsira ruganje, i taj neki slapstick humor. Pablo Francisko je po mom skromnom mišljenju ptica rugalica, ali eto, možda nekome prija takav humor, a meni baš nikako ne leži. Mislim da ne bih nikako mogao da kažem nešto preciznije o tome ni kad bih odvojio mnogo više vremena da razmislim o tome.

doyle777

Post by doyle777 » 11 Jan 2010, 12:22

Meni je bolji Pablo, ali nije o tome tema, vec o najbudjavijem bendu na svetu, tj. Ribljoj Corbi, kao i vecini srpskih bendova, zato i slusam vecinski stranu muziku.
P.S. Nemojte da mi drzite predavanje o srpstvu, jer ne zelim da slusam ono sto mi se ne svidja samo zato sto je srpsko.

djomla

Post by djomla » 11 Jan 2010, 12:31

doyle777 wrote:Sta nije u redu sa Pablom Franciskom :?: , odgledaj kako zajebava Bakstreet Boys i Ricky Martina, carski, ili jos bolje Little Tortilla Boy. :bow:
Pablo Francisco samo dobro proizvodi zvucne efekte i sl. i na tome mu se bazira kompletan show i kad pogledas jednom nastup svaki sledeci nastup je isti i smor ...

Uzmite Robin Williams live in Broadway ili neke njegove stare nastupe, fantasticno!
http://www.youtube.com/watch?v=IqhyNXmVHAY

Rowan Atkinson :
http://www.youtube.com/watch?v=fTzXJMU1sLc

Chris Rock :
ima 3-4 live izdanja, svaki je za pisanje.

Pogledajte (Rodney Carringtona) malo u country fazonu :
http://www.youtube.com/watch?v=Zf80jYNg8Og

I naravno bog i batina stand up komedije, najveci sigurno :
Eddie Murphy (Delirious i Raw )

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 11 Jan 2010, 12:47

doyle777 wrote:ali nije o tome tema, vec o najbudjavijem bendu na svetu, tj. Ribljoj Corbi
Ma ako ćemo baš da teramo mak na konac, tema je "Bendovi za smeće" a kako ja imam utisak da je to prilično bezvezna tema, onda je ovako opstruiram povremeno :lol:

Šalim se ja, nemoj pogrešno da me kapiraš...

cccira
MF veteran

Post by cccira » 11 Jan 2010, 13:45

djomla wrote:Pablo Francisco samo dobro proizvodi zvucne efekte i sl. i na tome mu se bazira kompletan show i kad pogledas jednom nastup svaki sledeci nastup je isti i smor ...
:1:
Mada moram priznati da me je pristojno nasmejao sa par nekih viceva

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 11 Jan 2010, 15:02

pa da, ali jeste smesan kad ga gledas prvi put. a da samo imitira, to je tacno, ali volim i to da pogledam. recimo, ima onaj neki mali debeli sto imitira sve zive i jos face pravi, on je fantastican. isto nije nesto smesan kao komicar, ali ceo utisak je prilicno pozitivan jer izimitira ljude do jaja autenticno.

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 11 Jan 2010, 15:03

da al ovaj nije autentičan, nego glumi neistomišljenike onako najgore stereotipično.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 11 Jan 2010, 15:04

cccira wrote:
djomla wrote:Pablo Francisco samo dobro proizvodi zvucne efekte i sl. i na tome mu se bazira kompletan show i kad pogledas jednom nastup svaki sledeci nastup je isti i smor ...
:1:
Mada moram priznati da me je pristojno nasmejao sa par nekih viceva
+1

ja sam to kod dosta ljudi gledao gajbi, ono bas se dosta njih lozi na njega, al u principu sve jedan nastup... kazem, gledao sam mozda jedno 7-8 puta, prvi mi je bio urnebesan, drugi i treci ono ludilo isto, al sve posle mi je bio vec prepoznatljiv patern fora... cakstavise dosta istih fora primenjuje... tako da ono, dobar je da ga gledas jednom :mrgreen:

a hiks je vise ono, brainstorming, sto kaze sam, nesto ga pljuvali kao u stilu: "we dont go to comedy clubs to think!" kaze bili: "geez, where do you go to think?"

bruka je on, i teme i prica i sve... ali je mozda malko preterivao u negativnosti, nema koga nije napljuvao sve :mrgreen:

djomla

Post by djomla » 11 Jan 2010, 15:25

Elem, da se vratim na temu :)

1. SANTANA - Netalentovani imbecil hi hi :)

doyle777

Post by doyle777 » 11 Jan 2010, 19:29

djomla wrote:1. SANTANA - Netalentovani imbecil hi hi :)
Sto Santana, ima dosta gorih od njega, npr. Riblja Corba :P .
Ali kad vec pominjemo pojedince, ja bih zeleo da pomenem jednog netalentovanog imbecila, basista Slipknota, Paul Gray. :povrac:
Slusam ih, ali basista nema blage veze o basu. "Rejalno" :P

nenadnenad

Post by nenadnenad » 11 Jan 2010, 19:37

Problem kod nekih komicara je sto nemaju kontinuitet u nastupu nego nakupe gomilu kratkih fora i onda ih ispaljuju rafalno...
Da ne pricam o kvalitetu i tipu 'humora' ;o.Hicks je stvarno prevazilazio tipicnog komicara i imao je muda do poda i podruma :mrgreen: [ chicago 1989 ]

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 11 Jan 2010, 20:15

djomla wrote: Ali kad vec pominjemo pojedince, ja bih zeleo da pomenem jednog netalentovanog imbecila, basista Slipknota, Paul Gray. :povrac:
Slusam ih, ali basista nema blage veze o basu. "Rejalno" :P
Santana je solo muzičar (pritom mislim i da se čovek šalio, jer santana jebe keve)
Ne znam zašto pričamo o Paul Gray-u, jednom od najneznačajnijih basista, koji pritom nema solo projekat, stoga je bezvredno spominjati ga u ovom topicu.

Post Reply