pa saaadDoolio wrote:pa nisu valjda svi sve krali jebiga:) svi ti bendovi uglavnom imaju 50-100 pesama, mnogo je to kradja za izvesti [:D]
a nije ni azra nevina sa usnama vrele visnje:)
Bend koji najvise mrzite
- million dollar baby
Re: Bend koji najvise mrzite
pa nije, on je pisao jbtkurtrose wrote:Da nije dejankuki?dejankuki wrote:Hmmmmmm...
Kide = Deki = Dejan.. ok ajmo sadkide wrote:a videćeš, vreme će pokazati da sam ja veća faca od oboje i bićeš ponosan što smo se družili ovde na m-f
Dejan Cukic - cisto sumLJam
Dejan Hasecic - Hase the bass player of Block uot
Dejan Lalic... - al' on ima svoj respektabilni nick Cilal Najed..
Dejan Milosevic a.k.a Kuki, al to sam ja...
Dejan Vuckovic - sound engeneer Belgrade/Podgoritza
Dejan.... daj kazi nam... nisi fer!
Edit:![]()
![]()
![]()
![]()
ili da li je...
mozda je to njegov master plan, da skine sumnju sa sebe u startu...
A HA!
Deki provaljen si!
or should we say KIDEWolf wrote: pa nije, on je pisao jbt![]()
ili da li je...
mozda je to njegov master plan, da skine sumnju sa sebe u startu...
A HA!
Deki provaljen si!
tn n n, t n n n
Ajoooooj... provaljen sam... Molim KoDa.. da mi da warn... ili ban.. ili.... ma sutra idem od sramote i malo pokajanja da otkazem ADeeSeL...
pa nije ništa to neobično da moderatori imaju po nekoliko klonova pomoću kojih manipulišu diskusijom itd.
ali u ovom slučaju to nije slučaj, dekikuki i ja nismo ista osoba
niti sam jedan od licitiranih muzićara sa kukijeve liste, mada bi voleo da sam Cukić ili onaj šiljokuran Stanković, ali eto nikako da se sretnem sa svojom sudbinom. meni, kao i svakom gitaristi treba druga polovina da bi se uspostavila autorska osovina kao što su Slash-Axl, Sambora-Jovy, Anton-Cane ili moji omiljeni Stevens-Idol, samo što sam ja istripovo pevaljku a to je na jako dugačkom štapu. teško je naći frontmena koji ima mozga+muda da nešto iskaže na srpskom, a kamoli frontmenku... zato sam i ovde na forumu da vidim dal će nešto ili neko da iskrsne.
eto, trebo sam ovo da pišem na ko je ko na forumu ali tako se namestilo... živeli
ali u ovom slučaju to nije slučaj, dekikuki i ja nismo ista osoba
niti sam jedan od licitiranih muzićara sa kukijeve liste, mada bi voleo da sam Cukić ili onaj šiljokuran Stanković, ali eto nikako da se sretnem sa svojom sudbinom. meni, kao i svakom gitaristi treba druga polovina da bi se uspostavila autorska osovina kao što su Slash-Axl, Sambora-Jovy, Anton-Cane ili moji omiljeni Stevens-Idol, samo što sam ja istripovo pevaljku a to je na jako dugačkom štapu. teško je naći frontmena koji ima mozga+muda da nešto iskaže na srpskom, a kamoli frontmenku... zato sam i ovde na forumu da vidim dal će nešto ili neko da iskrsne.
eto, trebo sam ovo da pišem na ko je ko na forumu ali tako se namestilo... živeli
- chikoglonjo
GARAVI SOKAK I LEGENDE
Dina Merlina mrzim, ali bas onako ne mogu da ga smislim.. Muzika mu je za decicu iz 3. razreda osnovne (barem one starije stvari) a ove novije sto sam cuo za podrucje severne Afrike i Male Azije!
aaaaaaaaaaaaaahahhahahahah...cccira wrote:jaaaaaaaaaao jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao
DEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJAAAAAAAAAN STANKOVIC
It all adds up
''Ja sam skroman samo da se zna''
Zakonom zabraniti treba... .
Ovaj je zajeb'o i Sarketa po skromnosti.. Odavno se nisam ovako smejao..
- million dollar baby
jes'
jes'
dejankuki nezna dje bijeljina (:
myth busted
jes'
dejankuki nezna dje bijeljina (:
myth busted
-
brana.vukovic
Mrzim linkin park, limp bizkit, najtviš, kanje vesta, rijanu, džejzija, pafdedija i sve slično, U2, stinga, fil kolinsa, madonu, sve demon-metalce koji postoje, sve grl-bendove, sve boj-bendove, ustvari od prvih 100 na svakoj top listi garantovano mrzim 97. za troje se ponekad obradujem, a nekad ni to.
- million dollar baby
a ja sam mislila da mrzim previse bendova 
stetabrana.vukovic wrote:Mrzim linkin park, limp bizkit, najtviš, kanje vesta, rijanu, džejzija, pafdedija i sve slično, U2, stinga, fil kolinsa, madonu, sve demon-metalce koji postoje, sve grl-bendove, sve boj-bendove, ustvari od prvih 100 na svakoj top listi garantovano mrzim 97. za troje se ponekad obradujem, a nekad ni to.
Dozvolio si da te mrznja savlada... Povukla te Tamna strana, da prostis...brana.vukovic wrote:Mrzim linkin park, limp bizkit, najtviš, kanje vesta, rijanu, džejzija, pafdedija i sve slično, U2, stinga, fil kolinsa, madonu, sve demon-metalce koji postoje, sve grl-bendove, sve boj-bendove, ustvari od prvih 100 na svakoj top listi garantovano mrzim 97. za troje se ponekad obradujem, a nekad ni to.