pa saaadDoolio wrote:pa nisu valjda svi sve krali jebiga:) svi ti bendovi uglavnom imaju 50-100 pesama, mnogo je to kradja za izvesti [:D]
a nije ni azra nevina sa usnama vrele visnje:)

pa saaadDoolio wrote:pa nisu valjda svi sve krali jebiga:) svi ti bendovi uglavnom imaju 50-100 pesama, mnogo je to kradja za izvesti [:D]
a nije ni azra nevina sa usnama vrele visnje:)
pa nije, on je pisao jbtkurtrose wrote:Da nije dejankuki?dejankuki wrote:Hmmmmmm...
Kide = Deki = Dejan.. ok ajmo sadkide wrote:a videćeš, vreme će pokazati da sam ja veća faca od oboje i bićeš ponosan što smo se družili ovde na m-f
Dejan Cukic - cisto sumLJam
Dejan Hasecic - Hase the bass player of Block uot
Dejan Lalic... - al' on ima svoj respektabilni nick Cilal Najed..
Dejan Milosevic a.k.a Kuki, al to sam ja...
Dejan Vuckovic - sound engeneer Belgrade/Podgoritza
Dejan.... daj kazi nam... nisi fer!
Edit:![]()
![]()
![]()
![]()
or should we say KIDEWolf wrote: pa nije, on je pisao jbt![]()
ili da li je...
mozda je to njegov master plan, da skine sumnju sa sebe u startu...
A HA!
Deki provaljen si!
aaaaaaaaaaaaaahahhahahahah...cccira wrote:jaaaaaaaaaao jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao
DEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJAAAAAAAAAN STANKOVIC
It all adds up
stetabrana.vukovic wrote:Mrzim linkin park, limp bizkit, najtviš, kanje vesta, rijanu, džejzija, pafdedija i sve slično, U2, stinga, fil kolinsa, madonu, sve demon-metalce koji postoje, sve grl-bendove, sve boj-bendove, ustvari od prvih 100 na svakoj top listi garantovano mrzim 97. za troje se ponekad obradujem, a nekad ni to.
Dozvolio si da te mrznja savlada... Povukla te Tamna strana, da prostis...brana.vukovic wrote:Mrzim linkin park, limp bizkit, najtviš, kanje vesta, rijanu, džejzija, pafdedija i sve slično, U2, stinga, fil kolinsa, madonu, sve demon-metalce koji postoje, sve grl-bendove, sve boj-bendove, ustvari od prvih 100 na svakoj top listi garantovano mrzim 97. za troje se ponekad obradujem, a nekad ni to.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest