Bend koji najvise mrzite

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

nemirkv

Re: Bend koji najvise mrzite

Post by nemirkv » 18 Mar 2011, 19:50

Zajebavaj se ti, ali ja Kaletove govore slusam svaki drugi dan u busu... Covek jeste lud, ali ima validnu poentu svakog govora, uvek se dotakne trenutnih problema serbskoga gradjanstva, te je stoga krajnje ruzno od tebe sto si ga svrstao u isti kos sa "ovima" :mrgreen:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 18 Mar 2011, 19:53

Hmmm... zapravo ne mogu da se izjasnim u duhu naslova teme, ali mogu da navedem neke muzikante koji su komotno mogli da se bave knjigovodstvom da se ja tu nešto pitam.

Recimo...

Mr. Big - totalna zaludnost, apsolutno urnebesan imidž. Potpuno sam nezainteresovan za to ko tu šta ume da odsvira u spavaćoj sobi i u studiju. Bend je jednostavno sprdnja.

Iron Maiden - i dan danas sam ubeđen da je nemoguće da su svi oni stvarno u tom fazonu, sve nešto tripujem da je to neki trik projekat, u fazonu "hajde da nosimo ružnu odeću i da imamo ružne omote albuma, i da imamo tekstove za plašenje predškolaca, i da proverimo koliko će ljudi da se primi". Konačno, ono što je ipak na prvom mestu - meni je to vanredno dosadna muzika.

Dio - ne smem da komentarišem.

Kajagoogoo - muehehehehheehheeee

Ramsteinn - jednostavno dosadno.

Kerber - po meni dokaz da neko ipak može sve pogrešno da uradi.

Bije dugme - pored svega ostalog, i reaktor koji je stvorio plodno tlo za Plavi orkestar, Merlin i Crvenu jabuku. Potpuna zaludnost i besmisao.

Riblja čorba - da samo ponovim ono što sam odavno čuo, a sam ne nalazim bolji opis: "Ni ime im ne valja".

Mogla bi lista da bude daleko duža, ali ovo su onako baš istaknuti predstavnici. Sa ovima bih voleo da se sretnem i da ih pitam: "A zašto?"

sinisake
The original one

Post by sinisake » 18 Mar 2011, 19:55

Kris, banovan si zbog Mr. Biga!

A pre toga cu da te udarim ovim solom:

:ziveli:

A za Bregu ce ti Bog vec suditi... :lol: :ziveli:
Last edited by sinisake on 18 Mar 2011, 19:56, edited 1 time in total.

cccira
MF veteran

Post by cccira » 18 Mar 2011, 19:56

nemirkv wrote:Zajebavaj se ti, ali ja Kaletove govore slusam svaki drugi dan u busu... Covek jeste lud, ali ima validnu poentu svakog govora, uvek se dotakne trenutnih problema serbskoga gradjanstva, te je stoga krajnje ruzno od tebe sto si ga svrstao u isti kos sa "ovima" :mrgreen:
Ja svaki drugi dan slusam stalkera kako recituje Kaletove stihove :mrgreen:

Doduse, u pravu si, Kale je ipak misaona imenica ostale navedene :metal:

Edit: Irod Maiden FTW :lol:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 18 Mar 2011, 20:17

sinisake wrote:Kris, banovan si zbog Mr. Biga!
Ahahahahahaha, kad god pomenem Mr. Big nađe se neko ko bi zbog Gilberta da mi vadi oko! Što se mene tiče, Gilbert samo može da se dobrovoljno prijavi da radi neke teške fizičke poslove u nekom zen budističkom manastiru, da dugo godina okajava grehe što je ikad imao išta sa onako besmislenim bendom. A posle, ako mu ostane još snage, može malo i da svira. Može samo da ga spase da se doseli u Srbiju, a braća će već da smisle da je u to vreme imao neku svoju verziju "proklete Jerine" koja ga je zbog pohlepe naterala da svira u takvom bendu. Crbi opravdaše i Slobu na tu foru, kud neće Pavla Gilbertovića :D
sinisake wrote:A za Bregu ce ti Bog vec suditi...
Bring it on :D

Santana

Post by Santana » 18 Mar 2011, 20:18

Ih, momci, pa Santana postoji i između Vudstoka i tih osamdesetih i kasnije Supernaturala. Cela Šri faza i postvudstokovske stvari su mnogo dobre.
A i ono sa Džon Li Hukerom je majstorska stvar.

Hm, setih se još par njih

Kanda, Kodža i Nebojša. Čuo jednom uživo i jedini komentar je bio ,,šta je ovo drljanje, koji moj?"

Emtivijeva ,,alternativna" čeda.

Bireli Lagren. Ja stvarno ne znam zašto je on toliko velika manuševska zverka. Prilično dosadan u poređenju sa Štohelom Rozenbergom, onom dvojicom iz Les doigts de l*homme ili Romanom.

vertigo_beat

Post by vertigo_beat » 18 Mar 2011, 21:07

Ne mrzim nikoga.

Partobrejkers, Ramones, Lepa Lana, Valentino.

Ipak je taj vinil mogao korisnije da se preradi u naftu.

vertigo_beat

Post by vertigo_beat » 18 Mar 2011, 21:16

[quote="Kristijan"]Hmmm... zapravo ne mogu da se izjasnim u duhu naslova teme, ali mogu da navedem neke muzikante koji su komotno mogli da se bave knjigovodstvom da se ja tu nešto pitam.

Razmisli u kom vremenskom periodu je ovaj bend ponikao (izrastao, isklijao, iznikao, prim, bastov.)... sa svim onim svemirskim slap-bejs deonicama i onim fank aranzmanima. Sad zvuci smesno, kao i Nick Kershow i ostali, ali, ...mislim da nisu za potcenijavnje.

Meni su, recimo, 80% indie bendova, od Joy Division-a pa nadalje u stvari paravan za - lose sviramo, ali cemo da imamo nerazumljive tekstove, izgledamo mracno i delujemo misticno, a vi se primajte...a KajaGooGoo mozda izgleda smesno u dnasnjem kontekstu ali LJUDI ZNAJU DA SVIRAJU.

Stanko

Post by Stanko » 18 Mar 2011, 21:45

Kristijan wrote: Bije dugme - pored svega ostalog, i reaktor koji je stvorio plodno tlo za Plavi orkestar, Merlin i Crvenu jabuku. Potpuna zaludnost i besmisao.
Meni su oni definitivno ultimativni za ovu temu :)

Bluesko

Post by Bluesko » 18 Mar 2011, 22:03

Uh, oko "indie bendova koje mrzite " ljudi iznnose uglavnom misljena koja nemaju veze s mozgEm

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 19 Mar 2011, 06:58

vertigo_beat wrote:ali LJUDI ZNAJU DA SVIRAJU.
Mislim da smo apsolvirali da je to apsolutno irelevantno u jednoj ovakvoj temi. Reče nešto pametno po tom pitanju Doolio, da ja sad to ne prepričavam...

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 19 Mar 2011, 12:52

Santana wrote:Ih, momci, pa Santana postoji i između Vudstoka i tih osamdesetih i kasnije Supernaturala. Cela Šri faza i postvudstokovske stvari su mnogo dobre.
A i ono sa Džon Li Hukerom je majstorska stvar.
ajde što prozivaju karlosa, nego šta je kristijan rekao za КЕРБЕР!

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 19 Mar 2011, 14:14

Aaaaa, pa to je zato što sam besprizorna baraba :ziveli:

malisha
MF veteran

Post by malisha » 20 Mar 2011, 01:38

Kristijan wrote:Hmmm... zapravo ne mogu da se izjasnim u duhu naslova teme, ali mogu da navedem neke muzikante koji su komotno mogli da se bave knjigovodstvom da se ja tu nešto pitam.

Recimo...

Mr. Big - totalna zaludnost, apsolutno urnebesan imidž. Potpuno sam nezainteresovan za to ko tu šta ume da odsvira u spavaćoj sobi i u studiju. Bend je jednostavno sprdnja.

Iron Maiden - i dan danas sam ubeđen da je nemoguće da su svi oni stvarno u tom fazonu, sve nešto tripujem da je to neki trik projekat, u fazonu "hajde da nosimo ružnu odeću i da imamo ružne omote albuma, i da imamo tekstove za plašenje predškolaca, i da proverimo koliko će ljudi da se primi". Konačno, ono što je ipak na prvom mestu - meni je to vanredno dosadna muzika.

Dio - ne smem da komentarišem.

Ramsteinn - jednostavno dosadno.

Kerber - po meni dokaz da neko ipak može sve pogrešno da uradi.

Bije dugme - pored svega ostalog, i reaktor koji je stvorio plodno tlo za Plavi orkestar, Merlin i Crvenu jabuku. Potpuna zaludnost i besmisao.

Riblja čorba - da samo ponovim ono što sam odavno čuo, a sam ne nalazim bolji opis: "Ni ime im ne valja".

Mogla bi lista da bude daleko duža, ali ovo su onako baš istaknuti predstavnici. Sa ovima bih voleo da se sretnem i da ih pitam: "A zašto?"
Ako izuzmem Rammstein iz ovoga, i dodam Nickelback (zarađuju bolesne pare da prave ložačke pesme bez ikakve poente. Aposlutni užas.) ... i to je to.

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 20 Mar 2011, 02:06

ramshtajn je smesniji od dia i maidena zajedno :)

Post Reply