Vama da se nesto dokaze?tesko... heheheDerrick wrote:Pa, ajde, dođite na sledeći jam, pa aj da improvizujemo metal ako može, pa nas lepo sve demantujte (uzgred, ja ne tvrdim da ne može, ali daleeeeeko je to od jazz i blues improvizacija). Baš da vidim koliko će nam vremena trebati da počnemo da se ponavljamo i rdžamo iste kvinte i vozikamo iste skale različitim brzinama....![]()
Uzgred, editovao sam prethodni post, pa bih molio nekoga da mi odgovori...ako može....
Evo,citam vec pola nedelje,al stvarno gluposti,i trpim,ubih se objasnjavajuci,i na kraju dobijem ismevanje i prozivke kako sam kao i svi drugi zli metaci...Pa mislim,nemam reci...Zasto sam ja tipican metalac i zasto mislim da je metal svetinja ako necu da me neko zajebava?Kakva je sad tu logika?
A to za agresivnost mene ne pitaj,ja nemam veze sa time...
Niti sam ja.Mi se raspravljamo as njima,a oni non-stop pominju stvari sa kojima mi nemamo veze...ja nisam tr00 jebiga
A i kao da je satanizam ponikao iz metala...nije nego iz roka.Samo sto ovi ultra tr00 zli blekeri time privlace paznju.Ali izmislili nisu...