Moderator: Trooper
fala bogu Zn am gramatiku i pravopis solidno... samo nekontam kako ti nekontas da uopste nema ni zareza ni tacke... pa meni bi to vise smetalo...Angie wrote:*Ne mogu.Duane wrote:ja nemogu jednostavno da se slozim sa stavom koji se zasniva na tome da odredjena skupina ljudi nije u pravu... da je to sto oni rade pogresno... e sad brate da si rekao pogresno je zato i zato, pa da se ja zamislim, al brate rekao si da mogu da ti naruse neki balans u tvom zivotu i da ti prenesu neki dark trip i slicno a nisi rekao ni zbog cega ni kako ni zasto... jednostavno nevidim nista lose i opasno u tome i mislim da bi bilo kakve zabrane ovakve vrste u 21 veku bile cista glupost...
*Ne vidim.
nisam ja ni pisao o zabranama ili bilo cemu slicnom, mislim, ne zivimo u jednopartijskom sistemu gde neslaganje i Goli otok idu zajedno.Duane wrote:ja nemogu jednostavno da se slozim sa stavom koji se zasniva na tome da odredjena skupina ljudi nije u pravu... da je to sto oni rade pogresno... e sad brate da si rekao pogresno je zato i zato, pa da se ja zamislim, al brate rekao si da mogu da ti naruse neki balans u tvom zivotu i da ti prenesu neki dark trip i slicno a nisi rekao ni zbog cega ni kako ni zasto... jednostavno nevidim nista lose i opasno u tome i mislim da bi bilo kakve zabrane ovakve vrste u 21 veku bile cista glupost...
Ne znam,ali negacija mi vise bode oci:DDuane wrote:fala bogu Zn am gramatiku i pravopis solidno... samo nekontam kako ti nekontas da uopste nema ni zareza ni tacke... pa meni bi to vise smetalo...Angie wrote:*Ne mogu.Duane wrote:ja nemogu jednostavno da se slozim sa stavom koji se zasniva na tome da odredjena skupina ljudi nije u pravu... da je to sto oni rade pogresno... e sad brate da si rekao pogresno je zato i zato, pa da se ja zamislim, al brate rekao si da mogu da ti naruse neki balans u tvom zivotu i da ti prenesu neki dark trip i slicno a nisi rekao ni zbog cega ni kako ni zasto... jednostavno nevidim nista lose i opasno u tome i mislim da bi bilo kakve zabrane ovakve vrste u 21 veku bile cista glupost...
*Ne vidim.
ajmo sad tema Gramatika vs EMO... a posle ide Rock n' Roll vs World
mislis ne gacija?Angie wrote:Ne znam,ali negacija mi vise bode oci:D
Pravo zboriš Lazo,momče!LazaRocker wrote:Ja mislim da emo-punk uopste ne treba tako zvati. Punk ,,sluzi" za izlaganje neslaganja sa autoritetima, vlastima, and so one, and so one... A emotivne i krhke tekstove ubacivati u takvu muziku... To nije punk... To je isto kao da uzmes harmoniku, krenes da sviras Uzicko kolo, i krenes da pevas ,,Smoke on the water, fire in the sky".
Da, ali ja i nisam pricao o filozofiji vec o muzickom zanru... konkretno O TEKSTOVIMA. Sa jedne strane si u pravu: Ne mozes da kazes da je text pesme ,,God Save the Queen" uz Moravac (ajd' sad malo da promenimoDoolio wrote:pank kao pokret i subkulturna filozofija jeste protiv autoriteta, anarhija i tako dalje.
ali pank kao muzicki zanr je odredjen upravo tako - muzicki, mozes da uzmes i da napravis pank instrumental ili pank pesmu koja govori o bojleru u tvojoj gajbi i to ce biti pank ako je muzicki tako uradis i niko nece reci da to nije pank. emo po svojim muzickim osobinama kao zanr spada u pank.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest