Doolio wrote:stanko, pa u tome je i fora da pravis fantasy tako da si lepo uradio:) prekinuo si dosadni niz![]()
mislim, nije fora staviti hetfilda i dajmbega, meni barem, fora je staviti hetfilda i santanu pa nek se snalaze:)

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Doolio wrote:stanko, pa u tome je i fora da pravis fantasy tako da si lepo uradio:) prekinuo si dosadni niz![]()
mislim, nije fora staviti hetfilda i dajmbega, meni barem, fora je staviti hetfilda i santanu pa nek se snalaze:)
Hehe pa tako nekakoMetalFunk wrote:Doolio wrote:stanko, pa u tome je i fora da pravis fantasy tako da si lepo uradio:) prekinuo si dosadni niz![]()
Ne mora da znaci, nekada nije bitno sa kakvim si muzicarima vec sa kakvim si osobama.Stanko wrote:Hehe pa tako nekakoMetalFunk wrote:Doolio wrote:stanko, pa u tome je i fora da pravis fantasy tako da si lepo uradio:) prekinuo si dosadni niz![]()
A bas bi me zanimalo na sta bi ovakve stvari izasle, zajebano je samo sto neki od ovih muzicara (ne samo sto sam ih ja spomenuo) imaju 'malo veci' ego...
Kad bi se skapirali, verovatno bi cuda pravili...
?Kole man wrote:i Lars Ulrich ne svira bubnjeve
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest