Šta mislite o Van Gogh-u?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Šta mislite o Van Gogh-u?
A i to... Al' navikne se covek, sto jes' jes'. 

Napravimo tribjut Van Goghghu i zovemo se Rembrandt 

Setili se vec neki, davno (doduse samo imena):
Secate li se ovog hita, starci?
Secate li se ovog hita, starci?

.... ili jednostavno: secate li se serije "Prijatelji" ("Friends")?
Vi'sh njija zaboravih... ajd onda da se zovemo Da Vinchi, njega svi znaju od kako se druzi sa KoD-om

Vi'sh njija zaboravih... ajd onda da se zovemo Da Vinchi, njega svi znaju od kako se druzi sa KoD-om
- rockozaurus
VIS "Cile Marinkovich" 

Ne volim Van Gog uopste i ne mogu to da objasnim...prosto iritantni su mi, ali volem ja samo jednu njihovu pesmu, zove se Tragovi proslosti..a nisam sigurna ko je bese peva, jer mislim da je ne peva Djule!? Ako je on ne peva, nije ni cudo sto mi se svidja 

Da, ne peva je Đule - on je u toj postavi samo svirao gitaru - I potpuno se slažem, to je stvarno dobra pesma.Mishica wrote: jer mislim da je ne peva Djule!?
Ili, kada je se govori o VanGoghu - retko dobra!

Respect za Van Gogh... Uspeli su ono o chemu prosechan muzichar u Srbiji sanja,i zbog toga ih poshtujem. A ukusi su razlichiti,pa ne mogu za njih da kazem da su loshi muzichari ili da je njihova muzika losha zato shto se meni ne svidja... A da ne prichamo o pridodavanju karakternih osobina Djuletu (seljak i sl.) kad ga ne poznajem... To mi je skroz klinachki i nezrelo! A ne vidim shta je loshe u tome shto ih slushaju fenseri,pa bolje njih nego Jami i Jashara. Ili samo MI TROO ROKERI imamo pravo na to...???
Obozavam ihvan gogh wrote:Zanimaju me tudja misljenja o ovoj rock grupi...
Ajde ljudi nije tesko...

Ima vec u temi covers ali evo http://www.youtube.com/watch?v=voaEn0Bs ... annel_page
- she6699cove
Mishica wrote:Ne volim Van Gog uopste i ne mogu to da objasnim...prosto iritantni su mi, ali volem ja samo jednu njihovu pesmu, zove se Tragovi proslosti..a nisam sigurna ko je bese peva, jer mislim da je ne peva Djule!? Ako je on ne peva, nije ni cudo sto mi se svidja
da, mislilm da je iritantni prava raec

pesmu ne peva djule,nego njihov prvi pevac,iz doba kada je djule bio samo gitarista i prateci vokal..pesma je prvi njihov hit i meni takodje medju omiljenima,inace tadasnji pevac sada radi u nekoj firmi koja se bavi izradom softvera,a svirao je sa djelicem i dinkicem cak jedno vreme...Mishica wrote:Ne volim Van Gog uopste i ne mogu to da objasnim...prosto iritantni su mi, ali volem ja samo jednu njihovu pesmu, zove se Tragovi proslosti..a nisam sigurna ko je bese peva, jer mislim da je ne peva Djule!? Ako je on ne peva, nije ni cudo sto mi se svidja

DANASNJI VAN GOGH JE NAJGORI KOMERCIJALNI SHIT!!iako sam ih mnogo voleo i divio se njihovom koncertu u areni koji je stvarno bio do jaja,ovo sada mi je kataSTRASNO...
Moram priznati da si u pravu,iako sam veliki fan ove grupe.Sve ovo sto danas prave je bezveze,ostaje nam samo da slusamo stare stvari.Isto se desilo i sa Corbom..bokicasa wrote:pesmu ne peva djule,nego njihov prvi pevac,iz doba kada je djule bio samo gitarista i prateci vokal..pesma je prvi njihov hit i meni takodje medju omiljenima,inace tadasnji pevac sada radi u nekoj firmi koja se bavi izradom softvera,a svirao je sa djelicem i dinkicem cak jedno vreme...Mishica wrote:Ne volim Van Gog uopste i ne mogu to da objasnim...prosto iritantni su mi, ali volem ja samo jednu njihovu pesmu, zove se Tragovi proslosti..a nisam sigurna ko je bese peva, jer mislim da je ne peva Djule!? Ako je on ne peva, nije ni cudo sto mi se svidja![]()
![]()
![]()
DANASNJI VAN GOGH JE NAJGORI KOMERCIJALNI SHIT!!iako sam ih mnogo voleo i divio se njihovom koncertu u areni koji je stvarno bio do jaja,ovo sada mi je kataSTRASNO...
Svi se prodaju za lovu, rudari u rudniku, kurave na trotoaru, pa tako i Djule. Prepotentan, nabusit
utripovan maksimalno. Slusao sam ih sredinom devedesetih onako malo, sad ne.
Al volim da ga gledam kad mrsi na TV-u, izgleda ko oni majmuni kad se nasmrkaju belog pa pocnu da filosofiraju o tome kako cev ima dve rupe.
Bilo kako bilo pretpostavljam da je uspeo u onome sto je hteo i ocigledno se dobro u tome snalazi.
utripovan maksimalno. Slusao sam ih sredinom devedesetih onako malo, sad ne.
Al volim da ga gledam kad mrsi na TV-u, izgleda ko oni majmuni kad se nasmrkaju belog pa pocnu da filosofiraju o tome kako cev ima dve rupe.
Bilo kako bilo pretpostavljam da je uspeo u onome sto je hteo i ocigledno se dobro u tome snalazi.
Najveci problem ovde u ovoj nasoj zemlli je to sto su ljudi ljubomorni i ne znaju nista da cene!
citam sada ove ovde komentare ,pa to je sramota! Najveci rok bend ove u Srbiji (a i sire) je popljuvan do bola! kopija ekv-a xaxaxa pa to napise neko sto slusa tokio hotel ili tako nesti sit a to sto su svi ti dans bendovi(strani) kopija metalike,gansa,prislija,kesa,snejka i da ne nabrajam to kao nema veze...zatim kao ranije su imali dobre pese a sada su bzv, bendovi prolaze kao i sve ovo oko nas kroz neku evoluciju i sve se menja,pa dajte mi neki bend koji svira 20 godina i uvek imaju isti sound!...nemojte da se zezamo molim vas!
puni su para itd...joj pa ovde samo narodnjaci imaju para i to neki mali procenat...
Nisam neki njihov fan,ali postujem to sto radi i tu se vidi puno truda,da se malo ovde vise postuje i ceni tudj rad ...imali bismo daleko bolju scenu !
www.myspace.com/pineconesband evo moje space stranice,slicna je muzika van goghu mada nije toliko pop,poslusajte pa bacite neki mrz!:)
peace ljudi!
citam sada ove ovde komentare ,pa to je sramota! Najveci rok bend ove u Srbiji (a i sire) je popljuvan do bola! kopija ekv-a xaxaxa pa to napise neko sto slusa tokio hotel ili tako nesti sit a to sto su svi ti dans bendovi(strani) kopija metalike,gansa,prislija,kesa,snejka i da ne nabrajam to kao nema veze...zatim kao ranije su imali dobre pese a sada su bzv, bendovi prolaze kao i sve ovo oko nas kroz neku evoluciju i sve se menja,pa dajte mi neki bend koji svira 20 godina i uvek imaju isti sound!...nemojte da se zezamo molim vas!
puni su para itd...joj pa ovde samo narodnjaci imaju para i to neki mali procenat...
Nisam neki njihov fan,ali postujem to sto radi i tu se vidi puno truda,da se malo ovde vise postuje i ceni tudj rad ...imali bismo daleko bolju scenu !
www.myspace.com/pineconesband evo moje space stranice,slicna je muzika van goghu mada nije toliko pop,poslusajte pa bacite neki mrz!:)
peace ljudi!
a po cemu je to van gog najveci rok bend sa ovih prostora?
ps. ja sam cuo da djule moze da odsvira ulazak u harem... unazad
ps. ja sam cuo da djule moze da odsvira ulazak u harem... unazad