Šta mislite o Van Gogh-u?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Locked
sinisake
The original one

Re: Šta mislite o Van Gogh-u?

Post by sinisake » 27 Apr 2009, 19:08

A i to... Al' navikne se covek, sto jes' jes'. :lol:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 27 Apr 2009, 19:11

Napravimo tribjut Van Goghghu i zovemo se Rembrandt :D

sinisake
The original one

Post by sinisake » 27 Apr 2009, 19:53

Setili se vec neki, davno (doduse samo imena):

Secate li se ovog hita, starci? :)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 27 Apr 2009, 20:02

.... ili jednostavno: secate li se serije "Prijatelji" ("Friends")? :P

Vi'sh njija zaboravih... ajd onda da se zovemo Da Vinchi, njega svi znaju od kako se druzi sa KoD-om

rockozaurus

Post by rockozaurus » 28 Apr 2009, 10:42

VIS "Cile Marinkovich" :ziveli:

Mishica

Post by Mishica » 28 Apr 2009, 22:44

Ne volim Van Gog uopste i ne mogu to da objasnim...prosto iritantni su mi, ali volem ja samo jednu njihovu pesmu, zove se Tragovi proslosti..a nisam sigurna ko je bese peva, jer mislim da je ne peva Djule!? Ako je on ne peva, nije ni cudo sto mi se svidja :roll:

guv'nor

Post by guv'nor » 28 Apr 2009, 22:56

Mishica wrote: jer mislim da je ne peva Djule!?
Da, ne peva je Đule - on je u toj postavi samo svirao gitaru - I potpuno se slažem, to je stvarno dobra pesma.
Ili, kada je se govori o VanGoghu - retko dobra! :lol:

SRVFan

Post by SRVFan » 29 Apr 2009, 00:23

Respect za Van Gogh... Uspeli su ono o chemu prosechan muzichar u Srbiji sanja,i zbog toga ih poshtujem. A ukusi su razlichiti,pa ne mogu za njih da kazem da su loshi muzichari ili da je njihova muzika losha zato shto se meni ne svidja... A da ne prichamo o pridodavanju karakternih osobina Djuletu (seljak i sl.) kad ga ne poznajem... To mi je skroz klinachki i nezrelo! A ne vidim shta je loshe u tome shto ih slushaju fenseri,pa bolje njih nego Jami i Jashara. Ili samo MI TROO ROKERI imamo pravo na to...???

Storm

Post by Storm » 29 Apr 2009, 22:53

van gogh wrote:Zanimaju me tudja misljenja o ovoj rock grupi...

Ajde ljudi nije tesko...
Obozavam ih :D Neko te ima Nocas,Klatno,Mama...Vrh!
Ima vec u temi covers ali evo http://www.youtube.com/watch?v=voaEn0Bs ... annel_page

she6699cove

Post by she6699cove » 12 May 2009, 17:45

Mishica wrote:Ne volim Van Gog uopste i ne mogu to da objasnim...prosto iritantni su mi, ali volem ja samo jednu njihovu pesmu, zove se Tragovi proslosti..a nisam sigurna ko je bese peva, jer mislim da je ne peva Djule!? Ako je on ne peva, nije ni cudo sto mi se svidja :roll:

da, mislilm da je iritantni prava raec :)

bokicasa

Post by bokicasa » 19 May 2009, 14:03

Mishica wrote:Ne volim Van Gog uopste i ne mogu to da objasnim...prosto iritantni su mi, ali volem ja samo jednu njihovu pesmu, zove se Tragovi proslosti..a nisam sigurna ko je bese peva, jer mislim da je ne peva Djule!? Ako je on ne peva, nije ni cudo sto mi se svidja :roll:
pesmu ne peva djule,nego njihov prvi pevac,iz doba kada je djule bio samo gitarista i prateci vokal..pesma je prvi njihov hit i meni takodje medju omiljenima,inace tadasnji pevac sada radi u nekoj firmi koja se bavi izradom softvera,a svirao je sa djelicem i dinkicem cak jedno vreme... :XD: :XD: :XD:
DANASNJI VAN GOGH JE NAJGORI KOMERCIJALNI SHIT!!iako sam ih mnogo voleo i divio se njihovom koncertu u areni koji je stvarno bio do jaja,ovo sada mi je kataSTRASNO...

Storm

Post by Storm » 20 May 2009, 22:46

bokicasa wrote:
pesmu ne peva djule,nego njihov prvi pevac,iz doba kada je djule bio samo gitarista i prateci vokal..pesma je prvi njihov hit i meni takodje medju omiljenima,inace tadasnji pevac sada radi u nekoj firmi koja se bavi izradom softvera,a svirao je sa djelicem i dinkicem cak jedno vreme... :XD: :XD: :XD:
DANASNJI VAN GOGH JE NAJGORI KOMERCIJALNI SHIT!!iako sam ih mnogo voleo i divio se njihovom koncertu u areni koji je stvarno bio do jaja,ovo sada mi je kataSTRASNO...
Moram priznati da si u pravu,iako sam veliki fan ove grupe.Sve ovo sto danas prave je bezveze,ostaje nam samo da slusamo stare stvari.Isto se desilo i sa Corbom..

Wagorth
Ex Cane

Post by Wagorth » 22 May 2009, 09:33

Svi se prodaju za lovu, rudari u rudniku, kurave na trotoaru, pa tako i Djule. Prepotentan, nabusit
utripovan maksimalno. Slusao sam ih sredinom devedesetih onako malo, sad ne.
Al volim da ga gledam kad mrsi na TV-u, izgleda ko oni majmuni kad se nasmrkaju belog pa pocnu da filosofiraju o tome kako cev ima dve rupe.
Bilo kako bilo pretpostavljam da je uspeo u onome sto je hteo i ocigledno se dobro u tome snalazi.

istok

Post by istok » 24 May 2009, 16:28

Najveci problem ovde u ovoj nasoj zemlli je to sto su ljudi ljubomorni i ne znaju nista da cene!
citam sada ove ovde komentare ,pa to je sramota! Najveci rok bend ove u Srbiji (a i sire) je popljuvan do bola! kopija ekv-a xaxaxa pa to napise neko sto slusa tokio hotel ili tako nesti sit a to sto su svi ti dans bendovi(strani) kopija metalike,gansa,prislija,kesa,snejka i da ne nabrajam to kao nema veze...zatim kao ranije su imali dobre pese a sada su bzv, bendovi prolaze kao i sve ovo oko nas kroz neku evoluciju i sve se menja,pa dajte mi neki bend koji svira 20 godina i uvek imaju isti sound!...nemojte da se zezamo molim vas!
puni su para itd...joj pa ovde samo narodnjaci imaju para i to neki mali procenat...
Nisam neki njihov fan,ali postujem to sto radi i tu se vidi puno truda,da se malo ovde vise postuje i ceni tudj rad ...imali bismo daleko bolju scenu !

www.myspace.com/pineconesband evo moje space stranice,slicna je muzika van goghu mada nije toliko pop,poslusajte pa bacite neki mrz!:)

peace ljudi!

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 24 May 2009, 19:07

a po cemu je to van gog najveci rok bend sa ovih prostora?

ps. ja sam cuo da djule moze da odsvira ulazak u harem... unazad

Locked