i da: kompozicija recenice

@t
sto se Tocka tice, gospodo, nepostovanje dobrih ljudi je za neke greh. nisam siguran da vi spadate u tu grupu.
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
speaking of "osecaj ugrozenosti mozda" jel'te..Children Of Paradise wrote: ovaj drugar je zasluzio da ga neko opomene da ni on nije najpametniji
sto se Tocka tice, gospodo, nepostovanje dobrih ljudi je za neke greh. nisam siguran da vi spadate u tu grupu.
Srbin je lud, Srbin je proklet!
Vrlo dobar, 4 na 3.Children Of Paradise wrote:ne brinite se... ne moze mene da uvredi pametnjakovic sa foruma koji ce da me ocenjuje, a sam je malo procackao google da bi mogao da se napravi pametan i ako vi znate sta su priloske odredbe, zaista mi je drago. vama sam nedodirljiv. pronasli ste mi konkretno samo jednu gresku, sto sam napisao sa glasom, a sto pisem malim slovom posle tacke je moj licni izbor. tako da se moze reci jedna ko nijedna, a za konstrukcije recenice i zapete (zarez je Hrvatska rec) mogu samo da se nasmejem slatkouzivajte srbisti. naravno, kad vidim da se ovoliko ljudi primilo na jedan moj post, ne moze da ne imponuje. osecaj ugrozenosti mozda? malo truda i vama ne bi skodilo da shvatite sta sam zapravo hteo da kazem. ovaj drugar je zasluzio da ga neko opomene da ni on nije najpametniji, jer ziv covek gresi.
i da: kompozicija recenicehahaha sta ti to druze znaci? da nisi mislio na strukturu, a za navodnike se zali microsoft korporaciji. moja trojka je za vas momci misaona imenica.
@t
Guglao si?Vrlo dobar, 4 na 3.
E, sad stvarno... Tocak je jos ok lik i muzicar, u odnosu na branitelje Tockovog lika i dela.
Piše se odvojeno.Children Of Paradise wrote:nije uredu
+1Children Of Paradise wrote: da ne duzim dalje, ako hoces da se boris protiv neukosti, bori se tako sto ces pisati gramaticki ispravno.
ču ne razumem samo jedno..Children Of Paradise wrote: ne razumem samo jedno. cak i da dokazete da je Tocak los muzicar i da nema pojma da svira, ili sta vec, ne znam sta biste time postigli. zadovoljili svoju sujetu?
Ne tako veliko kao Zdravko Čolić jel'te, ali je ime - jer druge neke i nemamo.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest