Omiljeni gitaristi?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
Duane
Fenderaš

Re: Omiljeni gitaristi?

Post by Duane » 25 Apr 2010, 12:03

Image

Image

:metal:

LazaRocker

Post by LazaRocker » 03 May 2010, 12:18

mislim_stvarno wrote: Rhodes
Dimebag

jedno offtopic pitanje, jel moze neko da mi objasni u cemu je fora da, gde god hocu da cujem/procitam nesto o panteri i oziju, ima 100 na osmi komentara "R.I.P Dimebag" i "RIP Randy". ispravite me ako gresim, ali jedan je umro pre 5-6 godina, drugi pre oko 25. aj da su juce umrli pa da razumem. ali ovaj fenomen mi nikako nije jasan. i to sam najvise video za ovu dvojicu. ja licno mislim da su se metalheds sirom sveta dogovorili da ubacuju nas obicnu raju. :mrgreen:
nije istina

Stanko

Post by Stanko » 03 May 2010, 12:55

LazaRocker wrote: jedno offtopic pitanje, jel moze neko da mi objasni u cemu je fora da, gde god hocu da cujem/procitam nesto o panteri i oziju, ima 100 na osmi komentara "R.I.P Dimebag" i "RIP Randy". ispravite me ako gresim, ali jedan je umro pre 5-6 godina, drugi pre oko 25. aj da su juce umrli pa da razumem. ali ovaj fenomen mi nikako nije jasan. i to sam najvise video za ovu dvojicu. ja licno mislim da su se metalheds sirom sveta dogovorili da ubacuju nas obicnu raju. :mrgreen:
nije istina
Zaboravio si Bona, Cliffa, Shuldinera i jos mnogo drugih...
Jednostavno, kad neko umre pre svog vremena, mnogo lakse (ponekad i instant) postaje legenda. I ako si tru moras da postujes ove likove inace nisi dovoljno kul ;)
Da ne shvatite pogresno cenim svakog od ovde navedenih, cak sta vise :)

LazaRocker

Post by LazaRocker » 03 May 2010, 14:55

brate oke je sve to al mnogo mi je zbunjujuca ta psiha tr00 metalaca. :D mislim brate rendi je umro '82! EJ! za 28 godina ja mislim da mu u grobu nema vise ni uzengija! mislim sve su to obicni ljudi koji su se talentom i sticajem okolnosti uzdigli malo iznad nas obicne raje. ko zna koliko ima talenata kojima fali taj sticaj okolnosti. nit je neko od tih metalheda poznavao rendija, klifa ili dajmbega, a veoma dobar deo njih nije bio rodjen ili nije slusao te izvodjace u vreme kad su nas napustili. ok je kad neko umre, pa ono, dan dva posle toga kazes rest in pis. al sta ajmo ceo vek da zalimo morisona sto je bio budala.
ni mene nemojte pogresno da shvatite, ja volim ili bar cenim sve gore navedene izvodjace. al sto je mnogo mnogo je.

Stanko

Post by Stanko » 03 May 2010, 15:35

LazaRocker wrote:al sta ajmo ceo vek da zalimo morisona sto je bio budala.
Upravo to :) zale ga svakadnevno tinejdzerke sirom sveta :) :ziveli:
A ove zale tru metalci :)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 03 May 2010, 16:10

LazaRocker wrote:brate oke je sve to al mnogo mi je zbunjujuca ta psiha tr00 metalaca. :D mislim brate rendi je umro '82! EJ! za 28 godina ja mislim da mu u grobu nema vise ni uzengija! mislim sve su to obicni ljudi koji su se talentom i sticajem okolnosti uzdigli malo iznad nas obicne raje. ko zna koliko ima talenata kojima fali taj sticaj okolnosti. nit je neko od tih metalheda poznavao rendija, klifa ili dajmbega, a veoma dobar deo njih nije bio rodjen ili nije slusao te izvodjace u vreme kad su nas napustili. ok je kad neko umre, pa ono, dan dva posle toga kazes rest in pis. al sta ajmo ceo vek da zalimo morisona sto je bio budala.
ni mene nemojte pogresno da shvatite, ja volim ili bar cenim sve gore navedene izvodjace. al sto je mnogo mnogo je.
ako ti par komentara na jutubu smeta, onda jebiga izadji napolje i igraj futbal, jer to je i cela svrha jutuba, da neko postavi klip, neko ga odgleda i neko shibne komentar... whats the big fuss?

ps. lazo ovo za morisona da povuces :D

friedman

Post by friedman » 03 May 2010, 17:53

Imaš 14 godina pa je u redu to što pričaš, i što uopšte obraćaš pažnju na komentare po jutubu.
Porediš Morrisona i Chuck-a npr. Morrison je umro jer se predozirao, Chuck je umro jer nije imao para za operaciju tumora. Ja ne vidim razliku...

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 03 May 2010, 18:57

friedman wrote:Ja ne vidim razliku...
mislis slicnost?

Enivej, back on topic

Jimi Hendrix RIP
John Bonhan RIP
Bon Scott RIP
(a, da, ova svojica nisu gitaristi)
:mrgreen:

friedman

Post by friedman » 03 May 2010, 21:37

mislim_stvarno wrote:
friedman wrote:Ja ne vidim razliku...
mislis slicnost?
Ma zajebajem se. :D

vlada92

Post by vlada92 » 05 May 2010, 19:50

LJudi za mene Tom Morello je najzesci gitarista, naravno dolazi Santana, Clapton, itd....

Wild Child

Post by Wild Child » 05 May 2010, 20:04

i dzef blek dolazi. :lol:

Robin Hood

Post by Robin Hood » 08 Sep 2010, 21:37

SRV, Clapton, BB king, Hendrix, Buddy Guy, M. Knopfler, Gilmour... :)

karton

Post by karton » 08 Sep 2010, 21:39

Olga.

vasko

Post by vasko » 08 Sep 2010, 21:49

andreas kisser

mike thompson

munky korn

dino cazares

Wild Child

Post by Wild Child » 08 Sep 2010, 23:18

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

eto,ako sam zaboravio nekog,dodacu ga posle,al ima ih sigurno jos : ]

Post Reply