Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
jedno offtopic pitanje, jel moze neko da mi objasni u cemu je fora da, gde god hocu da cujem/procitam nesto o panteri i oziju, ima 100 na osmi komentara "R.I.P Dimebag" i "RIP Randy". ispravite me ako gresim, ali jedan je umro pre 5-6 godina, drugi pre oko 25. aj da su juce umrli pa da razumem. ali ovaj fenomen mi nikako nije jasan. i to sam najvise video za ovu dvojicu. ja licno mislim da su se metalheds sirom sveta dogovorili da ubacuju nas obicnu raju.mislim_stvarno wrote: Rhodes
Dimebag
Zaboravio si Bona, Cliffa, Shuldinera i jos mnogo drugih...LazaRocker wrote: jedno offtopic pitanje, jel moze neko da mi objasni u cemu je fora da, gde god hocu da cujem/procitam nesto o panteri i oziju, ima 100 na osmi komentara "R.I.P Dimebag" i "RIP Randy". ispravite me ako gresim, ali jedan je umro pre 5-6 godina, drugi pre oko 25. aj da su juce umrli pa da razumem. ali ovaj fenomen mi nikako nije jasan. i to sam najvise video za ovu dvojicu. ja licno mislim da su se metalheds sirom sveta dogovorili da ubacuju nas obicnu raju.![]()
nije istina
Upravo toLazaRocker wrote:al sta ajmo ceo vek da zalimo morisona sto je bio budala.
ako ti par komentara na jutubu smeta, onda jebiga izadji napolje i igraj futbal, jer to je i cela svrha jutuba, da neko postavi klip, neko ga odgleda i neko shibne komentar... whats the big fuss?LazaRocker wrote:brate oke je sve to al mnogo mi je zbunjujuca ta psiha tr00 metalaca.mislim brate rendi je umro '82! EJ! za 28 godina ja mislim da mu u grobu nema vise ni uzengija! mislim sve su to obicni ljudi koji su se talentom i sticajem okolnosti uzdigli malo iznad nas obicne raje. ko zna koliko ima talenata kojima fali taj sticaj okolnosti. nit je neko od tih metalheda poznavao rendija, klifa ili dajmbega, a veoma dobar deo njih nije bio rodjen ili nije slusao te izvodjace u vreme kad su nas napustili. ok je kad neko umre, pa ono, dan dva posle toga kazes rest in pis. al sta ajmo ceo vek da zalimo morisona sto je bio budala.
ni mene nemojte pogresno da shvatite, ja volim ili bar cenim sve gore navedene izvodjace. al sto je mnogo mnogo je.
mislis slicnost?friedman wrote:Ja ne vidim razliku...
Ma zajebajem se.mislim_stvarno wrote:mislis slicnost?friedman wrote:Ja ne vidim razliku...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest