Tajna uspeha Nirvane?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
Duane
Fenderaš

Re: Tajna uspeha Nirvane?

Post by Duane » 31 Oct 2009, 13:36

Dersu Uzala wrote:
sinisake wrote:Aj sad svima reci da se salis, jer mozda ovo cita stvarno neko od 11 godina, i onda kao, wow.
Taj Aleksandar bi mozda bio dobar roadie Becku, ne kazem...ama ne znam da l' bi Dzef dopustio da mu svako dzara po gitari... :lol:

Evo, Dersu, ako ce te utesiti, mnogo volem i Paula Gilberta. Zato sto je pop-punk-sred. Zna i pesmu da napravi, cak! :D
Jel'ti recimo uopste znas ko je Anton Oparin? You Tube it. Kakav bre Jeff Beck, anti talenat za gitaru (u poredjenju sa Antonom) a znas, Anoton ima 13 godina?

Kompozicije? Posto JB ne zna da svira da si spasi zivot. Kompozicije? Kao smek (cuj, ti si taj koji procenjuje neciji smek, tvoja rec je ista kao i moja). Covece, za njega vise niko nije cuo ovde u Americi od muzicara. Niko! Ja sam taj koji mora da ide okolo i sere o britanskoj sceni. Nemate bre pojma o cemu pricate. To sto on izda jedan DVD u jednom gradu, gde ga jos prepoznaju, means shit!!!!!!!!!!!!!!

Jesi li video za sve ove godine, Jeff Beck Live in LA.

Ne, za sve ove godine.

Ne, za Sve ove godine, decenije? Nobody gives a flying fuck. Ali pricati zidu...
a sto je LA scena merilo icega? uvek vuces taj argument koji je apsurdan, pogotovo nama koji smo milion miles away, sta sad treba svi da se roknemo jer nezivimo na najprestiznijem mestu na kugli zemaljskoj? ma daj... muzika vamo muzika tamo, koga bole jos kita sto jeff beck nije svirao u LA...
Dersu Uzala wrote:
Duane wrote:ja se zezam... sto se primas stalno? :)
Prima se jer mije strahoviti bedak da provodim ovde vreme a da ignorises sta ti pricam i nikako ne prihvatas (ti recimo a ni ekipa) sugestije. Ne inodktrinaciju, to je piece of shit samozadovoljavajuci momenat, ali sugestije.....To me jebe. A ovamo te neko napujdao na Duane Almana. Ok, fine, jel postoji sansa da odrastes i sam za sebe procenis ko je ko? Sad kad bih ti ja rekao koga da poslusas, to bi opet bilo napujdavanje, ne? Tako da, ti mi reci iduce nedelje, koga si to poslusao a da ti niko ziv pod kapom nebeskom nije preporucio. Nema blama u tome. U tome je najveca fora. mene to najvise zanima. Da me sablaznes i presamitis nekim novi momentom, ne da mi drvis kako je JB, SRV ili Hendza ono pravo.

Kapiras junosa?
pa jesam ja stosta cuo od toga sto si ti preporucio, cak sam i rush poslusao vise puta :mrgreen: , ozbiljno... ali tvoje sugestije uvek zvuce kao "reko sam ti".. ono ako si stvarno zen master, za sta se predstavljas, onda spusti malo loptu, nemoj ni ti nas nazivati sve idiJotima, pa mozda neko i prihvati sugestiju... il' je to ona stara amjericka taktika, da im prvo roknem nukachu a onda da im pomazemo oko ranjenika :mrgreen:
nerazumem zasto moras da pokazes da smo mi "u krivu" ako slusamo ove "ne elitne" umetnike, ako si stvarno iznad toga, onda iskuliraj nase price, nemoj da se drkas na sve i lepo nam baci kakvu POZITIVNU sugestiju, a ne "ma nemas ti pojma sta je muzika, drim tiater svira 200 bmpa brze od john lee hookera... kad je jos taj hooker svirao u la-u?"

:D

jebiga svako voli sta voli, a kad mu neko kaze kako je to sranje i da treba da voli ono sto on voli, to onda nije sugestija

ps. nerazumem kako je prica o "elitizmu" uopste dospela na muzicki forum i koji ***** ona ovde trazi?

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 31 Oct 2009, 13:43

ruku na srce, i jedna i druga strana su odavno pocele sa revansizmom i to onim dostojnim sedmogodisnjaka, mislim, ako se ova tema zakljuca, pa vas par najaktivnijih pogledate sta ste pisali kroz mesec dana, ja mislim da ce bar trojica da skoce sa terase od blama, a ostali nece smeti da odu do prodavnice mesec dana i trebace im psihijatar da im kaze da je to proslo i da ne zna ceo svet za to kakve argumente su koristili :mrgreen:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 31 Oct 2009, 13:45

P.S. Za Antona Oparina sam znao pre nego sto su poceli da ga 'vataju ovi iz GKG da im poboljsa (izgleda slabu) prodaju. :wink:

Nego, znas koji bend mali najvise voli? AC DC, ahahahahaha.
Jbg, ima mali duha, vise voli muziku od sreda. :P

@Doolio, ti uvek shvatas ozbiljno forumske argumente? Caska se malo, jbg... (Nema se vremena za pisanje sastava) U zaru rasprave i (polu)zajebanjcije svasta se kaze, hehehehe...

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 13:47

sinisake wrote:Da, da, poznato je da USA imaju istancan kriterijum za ono sto je dobro... :P

Pa, bre, tvoji nisu skontali ni neke od najvecih muzicara veka (znas ti to dobro, nego se pravis lud), pa su slavu, priznanje i razumevanje morali da traze (i nasli) u Evropi. :lol:
To sto se kod vas ne slusa Radiohead dovoljno, a u Jevropi su carevi... jbg, matori, zna se gde je i ko je elita... :P :P :P

Ne, ne (apropo 'da, da') poznato je da SRBIJA ima istancan ukus sta je dobro. Poginuo bih sad od smeha da se nisam prejeo . :ziveli: Jel cujes ti sam sebe? Verovatno i ne pricas ni sa kim iz inostranstva jer bi ispao glup u drustvu. Naravno da je 'inostranstvo' U SVAKOM POGLEDU ISPRED SRBIJE. Svakom. Tako, da ne kapiram, koji je tvoji problem? Ili Srbija pravi bolje avione, kuce/zgrade, lepse su njive, traktori, bolji su motokultivatori, SUV, kola, motorcikli, bicikli, trotineti, obuca, odeca, satovi, nakit, kompjuteri. Alo bre. Daj, prestani da gluparas. Tu smo negde malo jaci od ALbanaca jer nas ima vise. Ne postoji jedna jedina nasa firma u svetu koja je brand name. Ono da je poznata. Mislim, Papua/Nova Gvineja ima takvu neku firmu, kladim se.

Dokle bre to kurcenje, odatle iz domovine. Drugo je kad se kurcim ja koji sam uspeo u zivotu i to na zapadu :ziveli: (ovo samo da iritiram odredjene kadrove).

Mi smo bre ***** nacija. Uoooooooooooooooooooooopste me ne zanima vise sta bilo ko ima da kaze, ko nikad nije nista van svoje opstine iskusiJo, tako da odsad samo sledi zesce pickaranje. Stavise, nadam se da ce me Eye In The Sky preventirati. Jer ova gluparanja ne MOGU vise da slusam. Ali moracu da skresem u brk frajerima koji lupaju gluposti i legende su u kraju. To cu morati. Tako da je JEDINA preventiva baaaaaaaaaaaaan.

Znas sta je YU Metal za ovaj forum. Dzizz olmajti himself. Oni bar mlad svet u svom ne znanju i ne pretenduju da su jaja. A ovde sam se toliko gluposti naslusao i nacitao, ali 'autoritativno', od PRVOG dana, (go back to my very first post) da mi se POVRACA.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 31 Oct 2009, 13:49

A, jbt, Dersu, opet si pio na poslu? Mislio sam da je NASa ozbiljnija firma... Nije ni cudo sto vam ona svemirska sokocala svako malo padaju... :lol:
Opusti se, matori, zezamo se malo. :ziveli:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 13:51

Duane wrote:a sto je LA scena merilo icega?
Zanemeo sam.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 13:54

sinisake wrote:A, jbt, Dersu, opet si pio na poslu? Mislio sam da je NASa ozbiljnija firma... Nije ni cudo sto vam ona svemirska sokocala svako malo padaju... :lol:
Sinisa, ne radimo mi za vladu 24x7. Imaj u vidu da letelica putuje godinama :ziveli:. Sad bas da padaju. Pa ne znam kako mogu da padnu negde, kad su u interplanetarnom prostoru. Mislis na ove neuspele pokusaje 'sletanja' Vidis, zajebano je to kad ti treba sat i po vremena da ti stigne signal sa zemlje do letelice. PA jos sat i po nazad. Nije to uopste materija za zajebanciju.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 31 Oct 2009, 14:01

Ne znam ja... :grummel_2:
A kad si pomenuo vec srpske firme, znam samo da je JAT najsigurniji avio-prevoznik na svetu... Statistika kaze, suva nauka, nije to neka slobodna interpretacija, ahahahahaha... :mrgreen: :ziveli:
Cekaj samo satl neki da sklepamo, pa da vidis... :XD:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 14:04

sinisake wrote:Ne znam ja... :grummel_2:
A kad si pomenuo vec srpske firme, znam samo da je JAT najsigurniji prevoznik na svetu... Statistika kaze, suva nauka, nije to neka slobodna interpretacija, ahahahahaha... :mrgreen: :ziveli:
Cekaj samo satl neki da sklepamo, pa da vidis... :XD:
Dobra ti ta. Znas, radio sam u JAT-u par godina, njihov ucenik. Te Vesna Vulovic, te Ajaccio, Corsica. Te ovo te ono. Ne lupaj. Quantas. I pored ovog jednog jedinog udesa koji su imali u 50 godina. Pre neku godinu (posle Rain Man-a).
Last edited by Dersu Uzala on 31 Oct 2009, 14:05, edited 1 time in total.

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 31 Oct 2009, 14:05

Dersu Uzala wrote:
Sinisa, ne radimo mi za vladu 24x7. Imaj u vidu da letelica putuje godinama :ziveli:. Sad bas da padaju. Pa ne znam kako mogu da padnu negde, kad su u interplanetarnom prostoru. Mislis na ove neuspele pokusaje 'sletanja' Vidis, zajebano je to kad ti treba sat i po vremena da ti stigne signal sa zemlje do letelice. PA jos sat i po nazad. Nije to uopste materija za zajebanciju.
sinisake wrote:Opusti se, matori, zezamo se malo. :ziveli:
:1:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 31 Oct 2009, 14:08

Dersu Uzala wrote:
Duane wrote:a sto je LA scena merilo icega?
Zanemeo sam.
ma daj, sijetl je ***** i cela ta scena, a el ej je utopija...

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gSN_AuI9S50&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gSN_AuI9S50&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

koga bole ***** de je primus svirao? ili neko drugi... primus nije jedan od onih bjendova sto se hvale dje su svirali i s'kim su svirali... mogu da se zovu i the dicks i da sviraju u shupi u backoj topoli o5 ce da jebu mame... ako je L.A. merilo icega onda je i backa topola... sto da ne?

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 14:11

sinisake wrote:A, jbt, Dersu, opet si pio na poslu? Mislio sam da je NASa ozbiljnija firma... Nije ni cudo sto vam ona svemirska sokocala svako malo padaju... :lol:
U N.A.S.A. svi piju. Daleko je sunce. Anyway, ja (povremeno) radim za J.P.L. Ne radim u N.A.S.A. direktno. Oni su u Hjustonu, ja u L.A.-ju. Radim tu i tamo za njih, ne u njihovoj firmi. J.P.L. Ok?

sub_zer0
MF veteran

Post by sub_zer0 » 31 Oct 2009, 14:13

Ne, ne (apropo 'da, da') poznato je da SRBIJA ima istancan ukus sta je dobro.
Naravno. Pogledaj samo kako je otkazan Judas Priest sa manje od 1000 (slovima HILJADU) prodatih karata. A Slipknot puni arenu. Tragedija.

Zanemeo sam.
:lol: Ja se i dalje smejem.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 31 Oct 2009, 14:14

Duane wrote: ma daj, sijetl je ***** i cela ta scena, a el ej je utopija...
Dobro, dobro, nemo' si na kraj srca. Kade si poslednji put bio u Sijetlu? Znam, i ja kazem LA je *****. Nego kad si poslednji put bio u LA-ju a kad u Sijetlu? Ili mi drzis predavanje sa Cubure sta je LA sta je Sijetl, ko kosi ko vidu nosi? Jel' ta fora? Onda u redu.
Last edited by Dersu Uzala on 31 Oct 2009, 14:16, edited 1 time in total.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 31 Oct 2009, 14:14

sub_zer0 wrote:
Zanemeo sam.
:lol: Ja se i dalje smejem.
matori nemoj puno da se trosis, vreme je za pajkenje :D
Dersu Uzala wrote:
Duane wrote: ma daj, sijetl je ***** i cela ta scena, a el ej je utopija...
Dobro, dobro, nemo' si na kraj srca. Kas si poslednji put bio u Sijetlu? Znam, i ja kazem LA je *****. Nego kad si poslednji put bio u LA-ju a kad u Sijetlu? Ili mi drzis predavanje sa Cubure sta je LA sta je Sijetl, ko kosi ko vidu nosi? Jel' ta fora? Onda u redu.
ne drzim ja tebi nikakvo predavanje, samo kazem da je glupavo pricati o tome kako je Los Angeles merilo dobre muzike... znaci sve sto je dobro rodilo se u L.A.-u? a malo pre (10 strana) pljujes sve sto se rodilo u sijetlu... to mi je apsurdno...

Post Reply