a sto je LA scena merilo icega? uvek vuces taj argument koji je apsurdan, pogotovo nama koji smo milion miles away, sta sad treba svi da se roknemo jer nezivimo na najprestiznijem mestu na kugli zemaljskoj? ma daj... muzika vamo muzika tamo, koga bole jos kita sto jeff beck nije svirao u LA...Dersu Uzala wrote:Jel'ti recimo uopste znas ko je Anton Oparin? You Tube it. Kakav bre Jeff Beck, anti talenat za gitaru (u poredjenju sa Antonom) a znas, Anoton ima 13 godina?sinisake wrote:Aj sad svima reci da se salis, jer mozda ovo cita stvarno neko od 11 godina, i onda kao, wow.
Taj Aleksandar bi mozda bio dobar roadie Becku, ne kazem...ama ne znam da l' bi Dzef dopustio da mu svako dzara po gitari...
Evo, Dersu, ako ce te utesiti, mnogo volem i Paula Gilberta. Zato sto je pop-punk-sred. Zna i pesmu da napravi, cak!
Kompozicije? Posto JB ne zna da svira da si spasi zivot. Kompozicije? Kao smek (cuj, ti si taj koji procenjuje neciji smek, tvoja rec je ista kao i moja). Covece, za njega vise niko nije cuo ovde u Americi od muzicara. Niko! Ja sam taj koji mora da ide okolo i sere o britanskoj sceni. Nemate bre pojma o cemu pricate. To sto on izda jedan DVD u jednom gradu, gde ga jos prepoznaju, means shit!!!!!!!!!!!!!!
Jesi li video za sve ove godine, Jeff Beck Live in LA.
Ne, za sve ove godine.
Ne, za Sve ove godine, decenije? Nobody gives a flying fuck. Ali pricati zidu...
pa jesam ja stosta cuo od toga sto si ti preporucio, cak sam i rush poslusao vise putaDersu Uzala wrote:Prima se jer mije strahoviti bedak da provodim ovde vreme a da ignorises sta ti pricam i nikako ne prihvatas (ti recimo a ni ekipa) sugestije. Ne inodktrinaciju, to je piece of shit samozadovoljavajuci momenat, ali sugestije.....To me jebe. A ovamo te neko napujdao na Duane Almana. Ok, fine, jel postoji sansa da odrastes i sam za sebe procenis ko je ko? Sad kad bih ti ja rekao koga da poslusas, to bi opet bilo napujdavanje, ne? Tako da, ti mi reci iduce nedelje, koga si to poslusao a da ti niko ziv pod kapom nebeskom nije preporucio. Nema blama u tome. U tome je najveca fora. mene to najvise zanima. Da me sablaznes i presamitis nekim novi momentom, ne da mi drvis kako je JB, SRV ili Hendza ono pravo.Duane wrote:ja se zezam... sto se primas stalno?![]()
Kapiras junosa?

nerazumem zasto moras da pokazes da smo mi "u krivu" ako slusamo ove "ne elitne" umetnike, ako si stvarno iznad toga, onda iskuliraj nase price, nemoj da se drkas na sve i lepo nam baci kakvu POZITIVNU sugestiju, a ne "ma nemas ti pojma sta je muzika, drim tiater svira 200 bmpa brze od john lee hookera... kad je jos taj hooker svirao u la-u?"

jebiga svako voli sta voli, a kad mu neko kaze kako je to sranje i da treba da voli ono sto on voli, to onda nije sugestija
ps. nerazumem kako je prica o "elitizmu" uopste dospela na muzicki forum i koji ***** ona ovde trazi?