Korg AX5G --> Digitech RP250
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Korg AX5G --> Digitech RP250
Pozdrav svima. Isplati li se ovaj procesor, cena mu je 80eur? Nista profesionalna svirka, samo mi je malo dosadila kombinacija Strata i Marshalla pa bi da se igram 

Re: Korg AX5G
Bolje malo sacekaj pa skupi jos 30 e i kupi digitech rp 250 ili nesto slicno, ja sam se isto bio zajebo i kupio digitech rp 50 koji je bio oko 50 e, i sada me nervira jer je los kvalitet efekata, a veoma se tesko prodaje 

Nisam ja u fazonu da ludujem sa tim efektima, samo bih malo zacinio zvuk da dobije na raznolikosti...uvek sam bio pristalica najjednostavnije kombinacije: dobra gitara i dobro pojacalo, a nesto mi KORG kao marka uliva poverenje da bi odradila to sto meni treba. Moja set lista je uglavnom: Clapton, Slash, Dire Straits, Hendrix, Whitesnake, Sting...tako da mozete da shvatite kakvi mi zvukovi trebaju. 

Shke wrote:Nisam ja u fazonu da ludujem sa tim efektima, samo bih malo zacinio zvuk da dobije na raznolikosti...uvek sam bio pristalica najjednostavnije kombinacije: dobra gitara i dobro pojacalo, a nesto mi KORG kao marka uliva poverenje da bi odradila to sto meni treba. Moja set lista je uglavnom: Clapton, Slash, Dire Straits, Hendrix, Whitesnake, Sting...tako da mozete da shvatite kakvi mi zvukovi trebaju.
lepo zbori ognjen.... kupi digitech...
Imam ja taj procesor, i šta da ti kažem... Za igranje je OK
Pošto sam ja uglavom u rock/metal fazonu, najviše sam distorziju koristio, a na ovom procesoru je distorzija smeće, iako su ostali efekti čisto prosječni

Pošto sam ja uglavom u rock/metal fazonu, najviše sam distorziju koristio, a na ovom procesoru je distorzija smeće, iako su ostali efekti čisto prosječni

A taj DigiTech RP250? Dosta bolji izbor?
Onda sa srecom, imas ih u mitrosu i u aritstu na konjarniku, pa pogledaj zovi.... Meni je taj procesor skroz ok za te pare, posluzice ti i posle, kad se ne budes igrao, dobro ne treba sad ocekivati ne znam sta....

DigiTech RP250 - - Re: Korg AX5G
Vec sam ga uzeo, Odmah juce,u Mitrosu. Ok cena. Sad kopam po netu da nadjem patch-ove za pesme koje me interesuju...Stvarno deluje da ima mnoogooo mogucnosti. Ko god ima iskustva u koriscenju istog, svaka ideja i savet je dobrodosao.
Najiskrenbije cestitke i zelja da se dobro sluzis...
Re: DigiTech RP250 - - Re: Korg AX5G
jedan mali savet.nemoj gubiti vreme na te patch-ove po netu.lepo ustekaj procesor u kompjuter i sam napravi svoj zvuk preko x-edit 2 i sigurno ces pre takvim eksperimentisanjem doci do zvuka koji zelis nego po kopanju po pecevima..ja sam barem tako nasao sebi zvuk jer trazio sam te patcheve po internetu i koji god da sam ubacio u procesor nije mi odgovarao.posle 4-5 dana igranja i otkrivanja svih mogucnosti nasao sam zvuk koji zelim.verujem da ces i ti pa ti zelim srecnu igru i da sto pre nadjes zeljeni zvukShke wrote:Vec sam ga uzeo, Odmah juce,u Mitrosu. Ok cena. Sad kopam po netu da nadjem patch-ove za pesme koje me interesuju...Stvarno deluje da ima mnoogooo mogucnosti. Ko god ima iskustva u koriscenju istog, svaka ideja i savet je dobrodosao.

Re: Korg AX5G --> Digitech RP250
Hvala, hvala...bas takvi saveti mi i trebaju.
Jel zna neko gde da skinem X-Edit2, jer na zvanicnom sajtu DigiTech-a link ne radi?! Bez tog programa nema ni povezivanja sa PC-jem 

Nasao sam napokon, na nekom japanskom DigiTech sajtu...Shke wrote:Jel zna neko gde da skinem X-Edit2, jer na zvanicnom sajtu DigiTech-a link ne radi?! Bez tog programa nema ni povezivanja sa PC-jem