a onda posle nekog vremena kad zaboravim, ukljucim bass i bubnjeve i slusam jednom i onda ideemooooo

sve u svemu vrlo korisna stvarcica

Moderator: Critical
zasto da ne ?ognjen93 wrote: A da nece mozda da nauci da improvizuje uz gp?
Da,ali ovaj baja kaze da ce ti mnogo vise koristiti da skidas pesme preko sluha,nego preko GP,razvijanje sluha,empirizam i tako to,sto je u sustini i tacnoDuane wrote: isto ce da zvuci, sve zavisi od sviraca, a ne od toga da li je neko skidao preko GP-a ili ne...
Bluesko wrote:Da,ali ovaj baja kaze da ce ti mnogo vise koristiti da skidas pesme preko sluha,nego preko GP,razvijanje sluha,empirizam i tako to,sto je u sustini i tacnoDuane wrote: isto ce da zvuci, sve zavisi od sviraca, a ne od toga da li je neko skidao preko GP-a ili ne...![]()
Ako mislimo na istu pesmu, imam samo 1 komentar.ognjen93 wrote:trebati neko vreme da naucis razlaganja pogotovo ona kao u Under the bridge...
Uvod ili sta?sl0e wrote:Ako mislimo na istu pesmu, imam samo 1 komentar.ognjen93 wrote:trebati neko vreme da naucis razlaganja pogotovo ona kao u Under the bridge...
![]()
Da mislo sam na uvodFunkomat wrote:Uvod ili sta?sl0e wrote:Ako mislimo na istu pesmu, imam samo 1 komentar.ognjen93 wrote:trebati neko vreme da naucis razlaganja pogotovo ona kao u Under the bridge...
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests