Potreban savet o kupovini pojacala oko 100€

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Blake

Re: Potreban savet o kupovini pojacala oko 100€

Post by Blake » 30 May 2009, 15:54

ja imam vox 15r pathfinder, i jako sam zadovoljan, polovnog mozes da nadjes za 70-80 eura...sto se tice kupovine bilo kakve opreme, po mome misljenju, treba kupovati postepeno jer ako nisi imao iskustava sa pojacalima ne znas ni tacno sta ti treba, ...Vox sa boost kanalom moze fino da izgura neki hi gain metal zvuk...ima izlaz za footswich i za externi zvucnik i sl..sad ti stani, pazi, vidi, gledaj :XD:

Enterprise

Post by Enterprise » 30 May 2009, 16:05

Blake wrote:Vox sa boost kanalom moze fino da izgura neki hi gain metal zvuk.
Sam?????I don't think so.Sa nekim pedalama mozda,mada ja to sigurno ne bih uzeo da sviram ono navedeno.Po meni ili roland ili valvetronix xl,il mozda novi vt,nisam siguran sta se sada proizvodi.

Blake

Post by Blake » 30 May 2009, 18:19

ja imam yamahu pac 112 i kad prebacim na hum i i odvrnem gain na max prilicno fura neki metalan zvuk, koji ja i ne volim bas pa skoro da taj boost i ne palim...ne moze naravno kao neko skuplje pojacalo ili pedala, naravno, ali tema je, pojacalo do 100 eura , zar ne?

Enterprise

Post by Enterprise » 30 May 2009, 18:30

Pa pazi,i ja sam ga odvrtao do kraja i nisam dobio bas neki "metalski" zvuk.E sad jesam svirao na Squier Standardu(SSS),al o5,sta znam.U krajnjoj liniji,da ja sviram power metal,ja ovo ne bih kupio.Strpio bih se jos malo i uzeo nesto drugo.A dok ne skupi pare moze da svira preko Guitar Rig ili tako neceg.

Pimpdude

Post by Pimpdude » 30 May 2009, 18:52

Jedan moj poznanik ima Vox AD 30 i za te pare se to super pojacalo. .. Probaj malo da trazis polovnjake po oglasima,ja sam tako nasao Fendera Frontmena od 30W sa celestion zvucnikom za 130E. . . Super pojacalo. . .

MaLuCkO

Post by MaLuCkO » 01 Jun 2009, 20:05

Otiso ja danas do sky-ja i pogledao VT 30 pojacalo (ne ad 30 vt nego samo vt 30)!Tamo kad gle cuda nemaju imaju samo od 15W!Nego uzeo neku ariu njihovu tamo i seo probao ja to!I sad naravno nekom kome je to prvo pojacalo koje treba da kupi sad na velikom raspustu kad zaradi kinte meni je bio odlicno, predobro da bi bilo istinito(sto se verovatno ocekuje)!Al onda dodjoh kuci i pogleda po netu i tako to i videh da ima jos mali milion ljudi koji kazu isto!Dakle ja ti preporucujem da ustekas jos koliko 40-50 evra od tih 200 i da bez razmisljanja odes i kupis voxa jer pazi bolji ti je od ad serije jer ima duplo vise emulacija pojacala ima odvojen reverb i tonu efekata koji bi ti trebalo pomoci u pocetku!A da nepricam o 66 preseta koja imaju tamo al ono bio sam tamo samo nekih 10-15 minuta nisam obracao paznju na to!i tako nadam se da sam ti bar malo pomogao A ti brze bolje do mekenzijeve pa probaj sam tako ce ti biti najalakse!!!! :mrgreen: :mrgreen: :ziveli: :ziveli:

Post Reply