Naime, slucajno sam dosao do 250 +- koji evro. I odlucio sam da sebi kupim lepo pedal board i jos neke pedale. Sada imam 2 distorzije, sasvim zadovoljavajuce, i procesor DigiTech RP-50. I hocu da kupim wah, foot switch za pojacalo, delay, i kofer za iste. Od tih kofera sam razmisljao o PB-1000 (Behringer). Wah sam razmisljao o Rocktron Black Cat Moan, a delay nemam pojma koji. Uglavnom, ostace mi verovatno 50-ak evra za isti. Mislio sam Behringer DD-400. Sta vi mislite o svemu ovome? Sviram uglavnom neki High-gain. ?
Koji wah / footswitch za pojačalo / delay / kofer za pedale?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Koji wah / footswitch za pojačalo / delay / kofer za pedale?
Ljudi, potrebna mi je pomoc.
Naime, slucajno sam dosao do 250 +- koji evro. I odlucio sam da sebi kupim lepo pedal board i jos neke pedale. Sada imam 2 distorzije, sasvim zadovoljavajuce, i procesor DigiTech RP-50. I hocu da kupim wah, foot switch za pojacalo, delay, i kofer za iste. Od tih kofera sam razmisljao o PB-1000 (Behringer). Wah sam razmisljao o Rocktron Black Cat Moan, a delay nemam pojma koji. Uglavnom, ostace mi verovatno 50-ak evra za isti. Mislio sam Behringer DD-400. Sta vi mislite o svemu ovome? Sviram uglavnom neki High-gain. ?
Re: Koji wah / footswitch za pojačalo / delay / kofer za pedale?
pa za 50-tak evra,nemas ni jedan pristojan delay..mislim,taj behringer..
.da sam na tvom mestu,pare bih izdvojio za kvalitetan delay,jer je stvarno jako bitna pedala,i za dobar wah..pedal board moze da saceka..nemoj da zrtvujes delay,za plastiku na kojoj ce da stoji...
Ne znam, uglavnom su ovde po forumu hvalili taj Digital Delay od Behringera. .
- Rocket Roll
Da si ti meni živ i zdrav, ja sam ga i svirao i prodao i taj kojem sam ga prodao ga još uvek svira - i ne samo da mu ništa ne fali, nego svira za sve pare (budući kopija DD-6ice koja košta mnogo više a ne nudi ništa više). Može čovek i mnogo grđe da se pređe od kupovine DD400.muki17 wrote:...mislim,taj behringer....
Uostalom ima na Forumu i zvučnih primera i recenzija, pa tražite!
ok,onda samo napredshule wrote:Ne znam, uglavnom su ovde po forumu hvalili taj Digital Delay od Behringera. .
Ok onda, delay pedala resena. A ostalo? 
sta znam,nikako mi ne uliva taj delay poverenje..mislim,nisam ga probao,tako da ne mogu nista da kazem-ali ako ti kazes da je dobar,ondaRocket Roll wrote:Da si ti meni živ i zdrav, ja sam ga i svirao i prodao i taj kojem sam ga prodao ga još uvek svira - i ne samo da mu ništa ne fali, nego svira za sve pare (budući kopija DD-6ice koja košta mnogo više a ne nudi ništa više). Može čovek i mnogo grđe da se pređe od kupovine DD400.muki17 wrote:...mislim,taj behringer....
Uostalom ima na Forumu i zvučnih primera i recenzija, pa tražite!
Po tome, potovima i prekidacu. .
Valjda?

- Rocket Roll
Uh, i o kvalitetu kućišta smo završili raspravu kad smo videli ovo:
Ako to nije izdržljivo, šta jeste?
Meni je ostao VD400 i biće sa mnom do smrti (nečije). Naknadno ću vam javiti o tome ko je prvi umro, vlasnik ili pedala
Meni je ostao VD400 i biće sa mnom do smrti (nečije). Naknadno ću vam javiti o tome ko je prvi umro, vlasnik ili pedala
Super je i taj VD. . Meni treba digitalni, da se ne muti i gubi ton. . Dakle, DD400. A Rocket (a i ostali), sta kazete, Rocktron ili mozda neki Cry Baby?
Rocket Roll wrote:Uh, i o kvalitetu kućišta smo završili raspravu kad smo videli ovo:
- Rocket Roll
Sve što ste želeli da znate o Behringerovom VD400, a niste imali koga da pitate: viewtopic.php?f=45&t=3987&p=42889muki17 wrote:...cek,cek..VD400? e za njega sam cuo,da je odlican analogni delay,za bezobrazno male pare..ja cak ni u Becu nisam mogao da ga nadjem...
CryBaby ako imaš para, mada i Rocktron iznutra izgleda odlično. Odlučio bih se za CryBaby zbog (eventualne) preprodajne vrednosti, a moj favorit ostaje stari VOX V847 (dublji hod pedale, nije tako "plitak" hod kao na CryBabyjima).shule wrote:...Rocktron ili mozda neki Cry Baby?
A kako se taj Vox ponasa sa velikim gainom? 
kupish Dunlop Crybaby 535Q i zavrshih posao.

- Rocket Roll
Ne znam, ne sviram mJetal... Računam da radi kako treba jer svaki wah je manje-više isti ako je zasnovan na induktoru (CryBaby, Rocktron i VOX to jesu) a svaki može da se "pikuje" modifikacijama ako komponente nisu SMD (novi VOX jeste SMD, Rocktron nije SMD a kod CryBabyja to zavisi od modela do modela). Uvek sam bio za onu opciju "uzmi wah zbog kućišta a onda ga modifikuj & ugradi Fasel ili Halo i neki ICAR potenciometar", pošto se za mnogo manje para prođe mnogo bolje. Moj sadašnji V847 je dobar primer - kupljen za 50 evra i unapređen do neprepoznatljivosti do poslednje komponente (samo je još potenciometar originalan).shule wrote:A kako se taj Vox ponasa sa velikim gainom?
...a može i takodweezil wrote:...kupish Dunlop Crybaby 535Q i zavrshih posao.