s noznim prstima drzeci je obesenu za k@r@csa vezanim ocima i gitarom iza ledja
Šta mislite o Van Gogh-u?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Šta mislite o Van Gogh-u?
hehehe pa da bidnemo malo u Djuletovom fazonufriedman wrote:Haha epskom.
nije bas epskom. al mi reci koja ti je omiljena pesma bila kad si bio klinac!
Sinan Džango - Pare Pare
Jel imam halucinacije ili ide 5 stalkerovih postova jedan za drugim?
A ne zna se sta e gore, sto neko rece da je Van Gogh najbolji nas bend, ili sto si ti pomenuo Bjelo Dugme u tom kontekstu...
A ne zna se sta e gore, sto neko rece da je Van Gogh najbolji nas bend, ili sto si ti pomenuo Bjelo Dugme u tom kontekstu...
lol thetrooperu jeste 5 postova jer odgovaram na 5 razlicitih.theTrooper wrote:Jel imam halucinacije ili ide 5 stalkerovih postova jedan za drugim?
izvini bijelo dugme, voleo ti ili ne (ja ih ne volim), je jedan od nasih najvecih rok bendova ikada. PS: iskazi svoje misljenje, koji su nasi najveci rok bendovi. prosvetli nas.
theTrooper wrote:Jel imam halucinacije ili ide 5 stalkerovih postova jedan za drugim?

stalkeru postoji i edit dugme

plavi orekstar,parni valjak,bajaga pod obavezno,cak,cak i osvajaci......Stalker wrote:lol thetrooperu jeste 5 postova jer odgovaram na 5 razlicitih.theTrooper wrote:Jel imam halucinacije ili ide 5 stalkerovih postova jedan za drugim?
izvini bijelo dugme, voleo ti ili ne (ja ih ne volim), je jedan od nasih najvecih rok bendova ikada. PS: iskazi svoje misljenje, koji su nasi najveci rok bendovi. prosvetli nas.
ju zaboravio sam. pa eto i ti bendovi su najveci.muki17 wrote:plavi orekstar,parni valjak,bajaga pod obavezno,cak,cak i osvajaci......Stalker wrote:lol thetrooperu jeste 5 postova jer odgovaram na 5 razlicitih.theTrooper wrote:Jel imam halucinacije ili ide 5 stalkerovih postova jedan za drugim?
friedman wrote:Sinan Džango - Pare Pare

@Stalker
Muki je bio sarkastican koliko mi se cini.... I medju najbolje YU rock bendove svrstavam Atomsko Skloniste i Riblju Corbu (u TIM danima, ne sada)
Bjelo Dugme je preteca danasnjeg turbofolka, muzika pravljena sa svrhom da se svidi svima, bez ikakvog Quality Control-a
I da, u te rock bendove koji su obelezili balkan mogu dodati Leb i Sol, YU grupu, EKV, Azru.... ali nikako bjelo dugme
Muki je bio sarkastican koliko mi se cini.... I medju najbolje YU rock bendove svrstavam Atomsko Skloniste i Riblju Corbu (u TIM danima, ne sada)
Bjelo Dugme je preteca danasnjeg turbofolka, muzika pravljena sa svrhom da se svidi svima, bez ikakvog Quality Control-a
I da, u te rock bendove koji su obelezili balkan mogu dodati Leb i Sol, YU grupu, EKV, Azru.... ali nikako bjelo dugme
sto je jako jako lako napraviti... i takvu muziku prave ovi seljaci sto su popularni... troo muzicari sviraju po shupama gde ih slusa 40 ljudi... to je troo muzika, da se svidi samo izabranimatheTrooper wrote: Bjelo Dugme je preteca danasnjeg turbofolka, muzika pravljena sa svrhom da se svidi svima, bez ikakvog Quality Control-a
Tr00 muzika je dying fetus 

Pih Duejn, znas i sam na sta sam mislio... Definicija komercijalne muzikeDuane wrote:sto je jako jako lako napraviti... i takvu muziku prave ovi seljaci sto su popularni... troo muzicari sviraju po shupama gde ih slusa 40 ljudi... to je troo muzika, da se svidi samo izabranimatheTrooper wrote: Bjelo Dugme je preteca danasnjeg turbofolka, muzika pravljena sa svrhom da se svidi svima, bez ikakvog Quality Control-a
I jbg, ja sam samo izneo svoje misljenje od Dugmetu i njihovom 'agrikulturnom roku', ako se tebi svidja, ja tu ne mogu nista
nije bitno da li se meni svidja... stvar je u tome sto si ti napisao post u kom kazes kako je "muzika koja je pravljena da je svi slusaju" losa muzika...
pa ako cemo tako, onda najbolji bend ima onaj cova sto sam ga cuo pre neki dan, cepa bluz u ataru.. jebiga niko da otkrije njegov skriveni talenat, al ono cepa on, razbija, steta sto ga ljudi nerazumeju...
dosta se pljuje po "komercijalnim" muzicarima, al ti "komercijalni" muzicari rade 5X vise nego ovi troo muzicari... zato su i... kahm... "komercijalni"
pa ako cemo tako, onda najbolji bend ima onaj cova sto sam ga cuo pre neki dan, cepa bluz u ataru.. jebiga niko da otkrije njegov skriveni talenat, al ono cepa on, razbija, steta sto ga ljudi nerazumeju...
dosta se pljuje po "komercijalnim" muzicarima, al ti "komercijalni" muzicari rade 5X vise nego ovi troo muzicari... zato su i... kahm... "komercijalni"
Pricam o pravljenju muzike tipa "E, cuo sam sinoc da klinci vole ono tuc tuc, daj ubaci malo i toga"
Whatever, nisu dugmici vredni prepirki
A i otkud znas, ko zna kakvi sve crnci zive po ambarima, mozda je neki novi BB King u jednom od njih
Whatever, nisu dugmici vredni prepirki

A i otkud znas, ko zna kakvi sve crnci zive po ambarima, mozda je neki novi BB King u jednom od njih