Koji wah / footswitch za pojačalo / delay / kofer za pedale?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Koji wah / footswitch za pojačalo / delay / kofer za pedale?
535q je sjajan wah ali je jos uvek dosta skup. Ako ti odgovara cena uporedi ga sa Zakk Waylde sig. modelom. Taj wah je na mene ostavio jaaaako pozitivan utisak. A i izlgeda cool 

Nema se para. .
Onda cu uzeti taj VOX, pa cu videti oko tih modifikacija, sta god. .
Delay i Wah reseni. Ok onda, to je to, hvala na savetima. Posluzili su.
Poz.

Onda cu uzeti taj VOX, pa cu videti oko tih modifikacija, sta god. .

Delay i Wah reseni. Ok onda, to je to, hvala na savetima. Posluzili su.

Poz.
Pa 100e za wah i nije toliko skupo (polovan naravno). Mislim na 535q.
Nije bas da im puno 535q wahova za 100e po oglasima.friedman wrote:Pa 100e za wah i nije toliko skupo (polovan naravno). Mislim na 535q.

Ako naidje neki u oglasima u narednih nedelju dana, uzecu mozda. Ako ne, onda Vox. .
moje pravilo sto se tice muzicke opreme je da bolje kupis nesto malo bolje i provereno nego da moras dvaput da kupujes. Ajde onako nesto jeftinije- danlopov vah i bosov dilej dd3, mislim da su proverene i soline pedale.
Ma, odlucio sam vec. Bicu ja zadovoljan. Ovoj opremi ne fali nista. Wah, ko wah. . Sta tu ima. Nema neke velike filozofije, svaki se cuje woa woa. .
A delay, sto da dajem 5 puta vise, kad mogu da uzmem 1:1 kopiju istoga. Naravno, losijeg je kvaliteta, ali ako se pravilno koristi, nece mu nista faliti. 

Rocket moze slika zivo me interesuje kako to izgledaRocket Roll wrote: Moj sadašnji V847 je dobar primer - kupljen za 50 evra i unapređen do neprepoznatljivosti do poslednje komponente (samo je još potenciometar originalan).

viewtopic.php?f=43&t=2670&hilit=v847MaLuCkO wrote:Rocket moze slika zivo me interesuje kako to izgledaRocket Roll wrote: Moj sadašnji V847 je dobar primer - kupljen za 50 evra i unapređen do neprepoznatljivosti do poslednje komponente (samo je još potenciometar originalan).![]()

Inace, slazem se sa Dusanom (sem onog DD-3 dela, naravno

Gresis sinak, ovaj grdno gresis...shule wrote:Ma, odlucio sam vec. Bicu ja zadovoljan. Ovoj opremi ne fali nista. Wah, ko wah. . Sta tu ima. Nema neke velike filozofije, svaki se cuje woa woa. .A delay, sto da dajem 5 puta vise, kad mogu da uzmem 1:1 kopiju istoga. Naravno, losijeg je kvaliteta, ali ako se pravilno koristi, nece mu nista faliti.
samo probaj Morley, Dunlop i vox pa ces cuti razliku (osim ako nisi gluv... ili te realno boli uvo).
Ne ne, ne boli me uvo, nego nemam para. A treba mi taj wah. Jbg. . A i otkud znas, mozda bi se meni vise svideo Vox, nego Morley? 

Ljudi, je l' bolji Vox V847 od Cry Baby GCB95?