Dzip dziip, mai dzipsatkiDuane wrote:najgore je dzipsonka... neznas jel rec o obradi goblina ili neka zena romskog podrijetla
dzip, dzip, dzip, mai kasatki
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Dzip dziip, mai dzipsatkiDuane wrote:najgore je dzipsonka... neznas jel rec o obradi goblina ili neka zena romskog podrijetla
Ma upravu si ti potpuno, i ja to isto mislim samo sto je to za mene ona polovina koja mi je suvisna. Cudno je da kada su ribe recimo u pitanju, nevole svi buce-debeljuce nego uglavnom onako, zgodneA vidis ja kad probam strata (i uopste bilo sta sa single coil magnetima izuzev Telca) imam utisak kao da mi je neko uzeo pola tona...Nema srednjih, basova ima ali su suplji, visoki su tanki...It;s not my cup of tea...definitivno!
Za rock da ali gde ces SG za blues...?Stanko wrote:Glasao za fender, i to jako teskom odlukom. Iako od tri gitare koje zelim da posedujem jedna je fender (strat) a druge dve SG i LP
Nije svaka gitara za sve, ko sta voli nek svira - sto je vec receno desetinama puta.
Al ipak slozio bih se sa necijim misljenjem da za bluz-rok-rokacinu mora se imati i jedan SGprelepa gitara, prelep zvuk...
Ja bih voleo ovako nesto, posto sam skromanFunkomat wrote:...ali bih i ja voleo da imam jednog LP-a. Ko ne bi...?
whosyourdaddy wrote:Znate kako kazu:
"if fender is your wife then gibson is your mistress"
Fender je gitara za sve ali gibson je gitara za uzivanje u zvuku (ili sex-u, za sta vec i sluze, hm...) .
Okines zicu na Gibsonu i uzivas..... and goooooniiiig, and goooiiing!!
The Gibson will sustain FOREVER!!!
Kakva gitaraFunkomat wrote:Sto bi dobro islo uz strat-a a?![]()
Meni se najvise svidja dobri stari cherry burst.
fender fender fender fender fender fender fender fender fender fender fender fender fender fender fender fender fender fender fender fender fender fender fender fenderbokicasa wrote:gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson gibson
najveci problemmuki17 wrote:eh,kad bi mogao da imam onakvav kristalan clean,i tesku mast....mislim,mogao bih,ali gde bi mi se onda stvarala mokraca?
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest