P&K Amps Rocket -> Prvo Trainwreck Pojačalo u Srbiji
- Rocket Roll
Re: P&K Amps Rocket -> Prvo Trainwreck Pojačalo u Srbiji
Da, drugi primerak. #0002. Drugo Trainwreck pojačalo u Srbiji. 

aaa pa zato
, da je sa Vintage 30 gruvao bi Les Paul na njemu malo ludje.

Ijao, vrh...Rocket Roll wrote:Da, drugi primerak. #0002. Drugo Trainwreck pojačalo u Srbiji.

Svidja mi se to #0002
Aj pa da bude i #2000

- Rocket Roll
Da, više ne zaostajemo za svetom baš toliko...
Taj drugi primerak ima Sprague Orange Drop 715 polipropilene - koje neki više vole od serije 716 jer nisu tako "oštri" - i biće (ako sam dobro razumeo Hillybillyja) na kraju spakovan u glavu, baš kao originalni Trainwreck Rocket.
Otkupio bih ja i njega, ali nemam toliko para.
Taj drugi primerak ima Sprague Orange Drop 715 polipropilene - koje neki više vole od serije 716 jer nisu tako "oštri" - i biće (ako sam dobro razumeo Hillybillyja) na kraju spakovan u glavu, baš kao originalni Trainwreck Rocket.
Otkupio bih ja i njega, ali nemam toliko para.

- Dersu Uzala
Poslusao sam ono sto ste postavili ovde, audio semplove, i zvuci katastrofalno. Alo bre! Dobro deder, nisam verovatno sve moguce varijacije preslusao, neka me neko uputi na razne snimke. Snimkove. Pojacalo izgleda, superiska. Zvuk koji iz njega (pro)izilazi je tragedija. Ali, tragedija. TRAGEDIJA. A ovaj kao tupi nesto oko Alessandro-a. To je da se ubijes. O Boogie-ju, da i ne pricamo. Please, ban me
.
Sve sami strucnjaci koji su od 'majstor Videna' popusili.
Spreamn za dijalog. Cekam, ako samo neko ne zatvori temu. Ima tu par likova koji imaju iskustva. Ne preko Google-a, nego su se cimali okolo od detinjstva. Sava izgleda kao lik koji nije kompletni kreten (juhu, sad kao ima + od mene, ali slusajte coveka). Moderator, nisam siguran, posto me je vec momentalno sikljucio iz price o kojoj znam 100 puta vise od njega. Major, major, MAJOR problem. Verovatno bih trebao da odem (kao sto mi je lepo drugi gos'n moderator ukazao) da se preCtavim na ko je ko. Medjutim, ja sam toliko veca legenda da mi preCtavljanje ne treba. Al aj', budem. Uradicu
. Culi ste one neke legende kako je Tocak zadao Richie Blackmoore-u 'Domaci Zadatak". To se naravno nije desilo ikad, ali zato imate nas. Ne mene, nego nas.
No red je da prvo odem da se preCtavim.

Sve sami strucnjaci koji su od 'majstor Videna' popusili.
Spreamn za dijalog. Cekam, ako samo neko ne zatvori temu. Ima tu par likova koji imaju iskustva. Ne preko Google-a, nego su se cimali okolo od detinjstva. Sava izgleda kao lik koji nije kompletni kreten (juhu, sad kao ima + od mene, ali slusajte coveka). Moderator, nisam siguran, posto me je vec momentalno sikljucio iz price o kojoj znam 100 puta vise od njega. Major, major, MAJOR problem. Verovatno bih trebao da odem (kao sto mi je lepo drugi gos'n moderator ukazao) da se preCtavim na ko je ko. Medjutim, ja sam toliko veca legenda da mi preCtavljanje ne treba. Al aj', budem. Uradicu

No red je da prvo odem da se preCtavim.
Last edited by Dersu Uzala on 04 Jun 2009, 10:43, edited 2 times in total.
Sta tebi tu zvuci katastrofalno?
- Dersu Uzala
Svi ovi snimci koje sam preslusao.
sta im, po tebi, fali?
Sad sam opet preslusao one Dudine i Savine snumke i ne cujem sta je tu katastrofalno?
Sad sam opet preslusao one Dudine i Savine snumke i ne cujem sta je tu katastrofalno?
- Dersu Uzala
Pazi, ne znam da li je u pitanju tehnika snimanja ili sta? Zvuci tragi-komicno. E sad, to uopste ne znaci da je 'Pool Express' krs. Prema onome sto ja videh, taj neki vas drugar HillyBilly ga je ubio. Ne samo vizualno. Ali ton je tragedija, vizavi djitre. Medjutim, tu ima vise nekih postova, Onaj neki Dudi or something, lik je oCvirao to pojacalo i to je katastrofa. On doduse svira korektno. Vrlo dobro. Njemu kapa dole. Hoces da uradim recenziju pojacala na osnovu tih snimaka?
U stvari, idealno bi bilo recimo da ja sve to oCviram preko svog IIc+. Sto da ne? Pa da cujes kako to radi. Medjutim, ja ne verujem da je problem u HillyBilly-jevom pojacalu, ja verujem da doticni vlasnik istog (Rocket Roll) nema pojma sa 'zikom.
I da, em sam naravno uvek spreman da sviram, em sam spreman da objasnim ovim polupismenim likovima koji vam prodaju muda za bubrege ( a pri tome ladno, ali ladno, ali laaaaaaaaaaaaaadno isklucuju nas elektroinzenjere koji radimo za N.A.S.A.) oni ce vama da objasne. E, neka vam je sa srecom.
U stvari, idealno bi bilo recimo da ja sve to oCviram preko svog IIc+. Sto da ne? Pa da cujes kako to radi. Medjutim, ja ne verujem da je problem u HillyBilly-jevom pojacalu, ja verujem da doticni vlasnik istog (Rocket Roll) nema pojma sa 'zikom.
I da, em sam naravno uvek spreman da sviram, em sam spreman da objasnim ovim polupismenim likovima koji vam prodaju muda za bubrege ( a pri tome ladno, ali ladno, ali laaaaaaaaaaaaaadno isklucuju nas elektroinzenjere koji radimo za N.A.S.A.) oni ce vama da objasne. E, neka vam je sa srecom.
- Dersu Uzala
Bilo kako bilo, zvuci kao kanta. No medjutim, HillyBilly ce nam objasniti zasto? RR sigurno nece, jer nema blage veze ni sa cime iako se trti da je mnogo veliki mangpu, pa me je prema tome iskljucio iz price o Akessandro-u. Heed the word. Pazite, za razliku od domacih papana, ja u stvari znam te likove.
Lazes!!!
Lazes!!!
Lazes!!!
Lazes!!!
Ken Fischer je ionako nebitan lik u kontekstu top ten, tako da....
Lazes!!!
Lazes!!!
Lazes!!!
Lazes!!!
Ken Fischer je ionako nebitan lik u kontekstu top ten, tako da....
Da izvines, pa da si ne znam kakav poznavalac, nemas prava tako da govoris ni o Peci, ni o Dudi, ni naravno o Rocket-u.
Nit poznajes ljude, niti znas ko su, niti si, koliko vidim, upucen u njihove radove tako da iskuliraj malo.
"Onaj neki Dudi" i slicno...
Mislim, ok, tebi zvuci krs ali je'em mu mamu moze to i lepo da se kaze.
Nit poznajes ljude, niti znas ko su, niti si, koliko vidim, upucen u njihove radove tako da iskuliraj malo.
"Onaj neki Dudi" i slicno...
Mislim, ok, tebi zvuci krs ali je'em mu mamu moze to i lepo da se kaze.
- Rocket Roll
Naravno, nemam ništa protiv ljudi kojima se ne dopada zvuk ovog ili onog komada opreme ili ovog-onog gitariste, kada navedu dobre razloge zašto - ali kod Dersua se, koliko vidim, to "zašto" uvek svodilo na "to ne zvuči kao mJetal". Onda tu neke diskusije po pitanju pojačala i nema, jednosmerno je - takvima možeš samo da se pridružiš u kultu Randala Smita i fetišu Mese ili ne. Tako da je lepo što svaki član Foruma ima svoje mišljenje, ali je pitanje da li to mišljenje pripada jednom vrlo ograničenom kontekstu ili važi i šire.
(Lepo bi bilo da se smanji količina tih "pričam bajke deci pa mi je posle Rocket kriv" argumenata. Pre svega jer je u pitanju mešanje baba i žaba - mitologizujem pa se branim napadanjem drugih.)
(Lepo bi bilo da se smanji količina tih "pričam bajke deci pa mi je posle Rocket kriv" argumenata. Pre svega jer je u pitanju mešanje baba i žaba - mitologizujem pa se branim napadanjem drugih.)
Funkomat wrote:Da izvines, pa da si ne znam kakav poznavalac, nemas prava tako da govoris ni o Peci, ni o Dudi, ni naravno o Rocket-u.

Ozbiljno djud, pojavio si se ovde relativno skoro i ne mozesh tako da pricash... Znam Rocketa licno i stvarno nemam nishta loshe da kazem o coveku, cak naprotiv, poprilicno ga cenim i poshtujem... A mislim da takvo mishljenje dele i mnogi sa ovog foruma.........
Da ne duzim pricu, bez vredjanja i tako agresivnog pristupa, ako nije problem...
Hmm. Ja sam pobornik mirnih diskusija..
Ni meni se ne svidja fuzz. not my cup of tea.. pa opet nisam rekao nijednu negativnu, cak ni uvredljivu kritiku na racun toga...
OK ne slazes se sa Rocketom, Perom, Mikom.. kazes "ne slazem se sa tobom" i kazes.. "tvoj stav mi se uopste ne svidja."... i bez vredjanja..
Ukusi i znanja su razliciti. nista nije apsolutna istina (ovo sam nekiliko puta rekao na forumu) zato i postoje forumi, da se razmenjuju znanja, iskustva i razmisljanja. Ali, fino, lepo i kulturno..
Tako da molim i tebe.. uz duzno postovanje, i ostale kolege muzicare da budemo mirni i da cooliramo. i da uvazavamo jedni druge.. jer i pocetnik ce jednom biti veeliki muzicar. Primerom treba da im damo "na sta da se ugledaju", a ne da idemo djonom...
Malo nas je u zemlji serbiji, da se spustamo na nivo zute stampe...
P.S. zar nije ovo gore napisano lepse nego da sam rekao... "Alo bre (majmune, glupane, seronjo....) ko si ti da nama pricas sta ko zna... !!! " naravno da ne mislim ovako, samo ti pokazujem razliku u nacinu komunikacije...
Ni meni se ne svidja fuzz. not my cup of tea.. pa opet nisam rekao nijednu negativnu, cak ni uvredljivu kritiku na racun toga...
OK ne slazes se sa Rocketom, Perom, Mikom.. kazes "ne slazem se sa tobom" i kazes.. "tvoj stav mi se uopste ne svidja."... i bez vredjanja..
Ukusi i znanja su razliciti. nista nije apsolutna istina (ovo sam nekiliko puta rekao na forumu) zato i postoje forumi, da se razmenjuju znanja, iskustva i razmisljanja. Ali, fino, lepo i kulturno..
Tako da molim i tebe.. uz duzno postovanje, i ostale kolege muzicare da budemo mirni i da cooliramo. i da uvazavamo jedni druge.. jer i pocetnik ce jednom biti veeliki muzicar. Primerom treba da im damo "na sta da se ugledaju", a ne da idemo djonom...
Malo nas je u zemlji serbiji, da se spustamo na nivo zute stampe...
P.S. zar nije ovo gore napisano lepse nego da sam rekao... "Alo bre (majmune, glupane, seronjo....) ko si ti da nama pricas sta ko zna... !!! " naravno da ne mislim ovako, samo ti pokazujem razliku u nacinu komunikacije...
- Dersu Uzala
Slusajte, imate pravo...
Last edited by Dersu Uzala on 04 Jun 2009, 11:56, edited 1 time in total.