+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000xspaceman wrote:
U pravu si. Izvinjavam se. Sukob, manje vise...Nisam to skapirao kao sukob izmedju mene i njega, tada. Onda sam malo bolje prostudirao sajt, i video da je covek tu vec duze vreme kao i ta neka standardna ekipa. I da je krajnje zainteresovan za raznu materiju.cccira wrote:Dersu, bez ikakve namere da te uvredim (iako znam da ces ovaj moj post tako shvatiti, jbga), meni ovo sto si ti napisao u ovoj temi izgleda kao nastup jednog iskompleksiranog coveka. Ne znam, ti si mozda najkul lik u celoj galaksiji ali ovi postovi su...![]()
Ok, ne svidja ti se pojacalo, samo razmisli da li bi ovako odreagovao da nije doslo do sukoba sa Rocketom na onoj zakljucanoj temi? Ipak nisi samo izrazio svoje misljenje povodom zvuka doticnog pojacala, napisano je tu mnogomnogo vise
Na poslu ne pijem. Nego rekoh, u pravu ste, pa tako i ti. Trebalo je da pocnem 'lagano' ko majstor Viden (provedoh sate citajuci ta putesestvija i ne mogavsi da se nacudim kao i ostali).ssmc wrote: Ajde sad lepo kao što sam rekao...otvori temu pa šeme...i tako to...eto mi smo radi da učimo od tebe nasolikog....
Izvinjavam se i tebi licno za moj sinocnji post, i kao moderatoru i kao coveku. Postovanje.Rocket Roll wrote:To nije diskusija, nego "ja tvrdim ovo, ti tvrdiš ono".
Dersu Uzala wrote: Jos jedno izvinjenje svima i pogotovu Pedji, saznah da mu je to ime, bar imam toliko obraza da priznam kad ispadnem magarac, a nikakve okolnosti me i ne opravdavaju.
Nažalost još uvek neDersu Uzala wrote:Ono sto me i dalje zanima je da li negde mogu da se cuju neki snimci tog plavog cudesa u nekoj kontrolisanijoj situaciji tipa studio.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests