+1cccira wrote:Aaaah, oraanjee![]()
![]()
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Oprema Koju Imate
posto je ocigledno preglasdan 120W (a od viska glava moze da boli), videcu da izvadim dve lampe i spustim ga na 60w. kapiram da je to i vise no dovoljno za studio i stejdz.
Jebes glavu i usi, pravi rokeri (i droneri!) bubrege pomeraju. A bolje se to radi sa 120 w. Cestitke na kupovini, inace.
Bio si brzi od mog drugara iz benda.
- Nyarlathotep
- MF veteran
jes vala. nista od mene. 
fala. jbg, za drugara, ovakve prilike iziskuju expresnu reakciju.
kad sam ovo video, planuo sam totalno, odmah zvao coveka i nakon toga gledao kako da uzajmim pare. Orange iz 72. od 120W - za 800 evra je zaista veeeoma dobar deal. ova pojacala, kad se uopste nadju u prodaji, idu od 2000$ do 3500$ na eBayu.
fala. jbg, za drugara, ovakve prilike iziskuju expresnu reakciju.
kad sam ovo video, planuo sam totalno, odmah zvao coveka i nakon toga gledao kako da uzajmim pare. Orange iz 72. od 120W - za 800 evra je zaista veeeoma dobar deal. ova pojacala, kad se uopste nadju u prodaji, idu od 2000$ do 3500$ na eBayu.
Haha moram offtopic ovde da uletimsinisake wrote:Jebes glavu i usi, pravi rokeri (i droneri!) bubrege pomeraju. A bolje se to radi sa 120 w.
Koncert AC/DC-a ovaj pre 10ak dana je poznaniku pomerio bubrege, tj razbio mu kamen u bubregu
Moram ovo da turim zbog Dvejna:

pa gdje stade ispred bassiste
jel to kod njega ESP LTD ? kutija Eden, a pojacalo ?
jel to kod njega ESP LTD ? kutija Eden, a pojacalo ?
A, jbg...
Jeste ESP Ltd, Trace Elliot, Eden 4 desetke + visokotonac, valjda...
Jeste ESP Ltd, Trace Elliot, Eden 4 desetke + visokotonac, valjda...
Solomon wrote:pa gdje stade ispred bassiste![]()
![]()
sinisha vrazhe, nijemci te trazhe!sinisake wrote:Moram ovo da turim zbog Dvejna:
![]()
- Nyarlathotep
- MF veteran
i WoO-ov SOUND CITY 100rock action wrote:@Nyarla - svaka cast!!!
ne mogu da zamislim da ce u jednom trenutku Orange i Laney biti u istoj prostoriji![]()
vrh! jedva cekam da ga cujem
Uh, taj Sound City je stvarno nesto posebno...
Ludnica.
Ludnica.
- Nyarlathotep
- MF veteran
hehe, a ti imas SunnO))) Beta Lead.
koji smo mrsni dripci. samo da se cedi maščoba iz pojačala.
inace svirao sam Orangea na H&K kutiji veceras (2x Celestion Vintage 30). samo Firebird, Roger Mayer Mongoose i Orange. ultimativna mast sa debelom guzicom od 5 tona. sabbath, hendrix, zepp, boris, acid King, mc5 palete high gain zvukova. fidbek, sustejn, boja, toplina... pucaju fleshbackovi. klin je prostran, orecist, jasan, prirodan i meden, da medeniji ne moze biti. versatibilno i nestvarno toplo pojacalo. nisam volume odvrnuo ni na 0,5, drzim ga u stanu i necu da me uhapse. neodoljivo je i sa ovim prematorelim lampama. ima neko brujanje tiho cim se upali, ali brujanje se ne pojacava sa pojacavanjem glasnoce. to je do lampi u pojacanju. odoh lepo da spavam sada, kao beba. bar me neki od vas 100% razumeju.

koji smo mrsni dripci. samo da se cedi maščoba iz pojačala.
inace svirao sam Orangea na H&K kutiji veceras (2x Celestion Vintage 30). samo Firebird, Roger Mayer Mongoose i Orange. ultimativna mast sa debelom guzicom od 5 tona. sabbath, hendrix, zepp, boris, acid King, mc5 palete high gain zvukova. fidbek, sustejn, boja, toplina... pucaju fleshbackovi. klin je prostran, orecist, jasan, prirodan i meden, da medeniji ne moze biti. versatibilno i nestvarno toplo pojacalo. nisam volume odvrnuo ni na 0,5, drzim ga u stanu i necu da me uhapse. neodoljivo je i sa ovim prematorelim lampama. ima neko brujanje tiho cim se upali, ali brujanje se ne pojacava sa pojacavanjem glasnoce. to je do lampi u pojacanju. odoh lepo da spavam sada, kao beba. bar me neki od vas 100% razumeju.
Konacno mi je stigao ovaj gmazonja:

i nije mogao u gore vreme... na sam pocetak istitnog roka

i nije mogao u gore vreme... na sam pocetak istitnog roka
Cool za E-Bow!
Shtete shto ga npr Behringer nije iskopirao pa da je malo jeftiniji i pristupachniji 
- Nyarlathotep
- MF veteran
hahaha,
super za ebow. uzivaces u toj prelepoj zezalici.
super za ebow. uzivaces u toj prelepoj zezalici.