Šta mislite o EMO muzici?

Moderator: Trooper

Post Reply

Sta mislite o EMO muzici?

Long live the emo :mrgreen:
10
9%
Nemam misljenje :?
27
23%
Emo sucks!!! :evil:
80
68%

Total votes: 117

Doolio
Macho man-celavi batica

Re: Šta mislite o EMO muzici?

Post by Doolio » 26 Mar 2009, 21:33

a i secenje po rukama je matora fora, pogledajte neke batice od tipa 35-50 godina, imaju oziljke na podlakticama svaki treci, pa su zato bili baje, ono kao, jooo smuvaj se sa mnom, ti si onaj sto sme da se sece:) sve je onako kako okolina percepira i kakav je trenutni trend, akcija sama po sebi ne znaci nista. npr secenje, samo po sebi moze da znaci i depresiju i neki estetski trip i dokazivanje muskosti itd. isto ko i gasenje pljuga. a sad se svi ponasaju ko da su emo likovi izmislili zilet za samosakacenje.
sto se tice samog stila, to je isto sranje, posto likovi vezuju stil za fazon, a ne posmatraju ga kao neku celinu samu za sebe. recimo, meni su one frizure carske, bas mi je nekako artisticki i blesavo. jednom sam se i ja tako osisao, ali nije trajalo dugo jer sam shvatio da sam do jaja celav:)

VoxPopuli

Post by VoxPopuli » 26 Mar 2009, 21:58

BlesavaDoYaya wrote:koliko sam ja bila puta u fazonu ,,ala ne živi mi se više sve mi je sjebano ovo ono" i jesam li pala u ,,depresiju"?nisam!jedan izlazak i sve je back to normal
Onda nisi bila sjebana :)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 27 Mar 2009, 09:40

ma EKV i Block Out su totalni EMO! :mrgreen:

VoxPopuli

Post by VoxPopuli » 27 Mar 2009, 11:14

Duane wrote:ma EKV i Block Out su totalni EMO! :mrgreen:
Sta ti imas protiv EKV - a :mrgreen:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 27 Mar 2009, 12:13

nista... volim ja EKV

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 27 Mar 2009, 12:54

Ahaha, ne mogu da verujem šta sam "sebi dozvolio" - upravo sam se vratio od bubnjeva pred komp, a tamo sam svirao, između ostalog, i Saves The Day - Delusional i Tokio Hotel - Monsoon. :o Mislim, to nije baš mnogo podsećalo na original kada sam ga ja "malčice" ritmički modifikovao :wink: , međutim poenta je da sam svirao te dve pesme pre nekih 20 minuta. Znači, ide lista redom: A Wilhelm Scream, Lagwagon, Strip, Van Gogh, TOKIO HOTEL :shock: , Riblja Čorba, Dave Weckl, SAVES THE DAY, a ja umesto elegantno da preskočim te pesme (koje, uzgred, uopšte ne znam kada i kako su završile na mom HDD-u i playlist-i), nastavljam da sviram, uz jedan veeeeliki gay kez, razvučen preko face. :lol:

BlesavaDoYaya

Post by BlesavaDoYaya » 01 Apr 2009, 12:49

VoxPopuli wrote:
BlesavaDoYaya wrote:koliko sam ja bila puta u fazonu ,,ala ne živi mi se više sve mi je sjebano ovo ono" i jesam li pala u ,,depresiju"?nisam!jedan izlazak i sve je back to normal
kako se uzme :)

VoxPopuli

Post by VoxPopuli » 01 Apr 2009, 20:57

BlesavaDoYaya wrote:
VoxPopuli wrote:
kako se uzme :)
Zezam se. Ko sam ja da ti to govorim :deda:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 01 Apr 2009, 20:58

pa kako ko... glas naroda... zar necitate stripove?

MetalFunk

Re: Sta mislite o EMO muzici?

Post by MetalFunk » 09 Jun 2009, 03:34

msm da to sve treba ubiti, jebena mala decica koja misle da ih roditelji teroriziraju, pa samo placu....
http://www.youtube.com/watch?v=BtbXgswi ... re=related
i obo je jedva pravo
sve u svemu treba to istrjebiti iz drzave i zemlje, samo nas brukaju....

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 09 Jun 2009, 12:50

svi misle da ih roditelji terorizuju tada, sad sto ovi placu, a ovi drugi nose cudne frizure, biju se po tekmi, duvaju lepak, tripuju se na hitlera, idu u kladionicu, nose pentagrame, rade grafite, biju kineze, piju pivo u parku do kasno i ostalo da bi pokazali tim zlim roditeljima svoga boga, to je sve isto sranje, drugo pakovanje...jos ovi prvi nema sanse da naprave neko sranje drugim likovima...

Kole man

Post by Kole man » 09 Jun 2009, 15:52

MetalFunk wrote:msm da to sve treba ubiti, jebena mala decica koja misle da ih roditelji teroriziraju, pa samo placu....
i obo je jedva pravo
Jaoj brate ako ti znas 10 emosa bicu tvoj rob do kraja vremena.Ali ti verovatno kao i vecina "metalchina" ne znas ni jednog emosa,sta oni tebe brukaju?i sta tebi smeta sto su smoreni?Razmisli malo zato ti sluzi glava. :wink:

friedman

Post by friedman » 09 Jun 2009, 15:55

Pa za headbang, ču'š za šta. :mrgreen:

LazaRocker

Post by LazaRocker » 09 Jun 2009, 16:10

Derrick wrote:Ahaha, ne mogu da verujem šta sam "sebi dozvolio" - upravo sam se vratio od bubnjeva pred komp, a tamo sam svirao, između ostalog, i Saves The Day - Delusional i Tokio Hotel - Monsoon. :o Mislim, to nije baš mnogo podsećalo na original kada sam ga ja "malčice" ritmički modifikovao :wink: , međutim poenta je da sam svirao te dve pesme pre nekih 20 minuta. Znači, ide lista redom: A Wilhelm Scream, Lagwagon, Strip, Van Gogh, TOKIO HOTEL :shock: , Riblja Čorba, Dave Weckl, SAVES THE DAY, a ja umesto elegantno da preskočim te pesme (koje, uzgred, uopšte ne znam kada i kako su završile na mom HDD-u i playlist-i), nastavljam da sviram, uz jedan veeeeliki gay kez, razvučen preko face. :lol:
ahahaha kolko sam se ubio od smeha kad sam ovo procitao... :XD: :XD: :XD:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 09 Jun 2009, 16:26

Kole man wrote:
MetalFunk wrote:msm da to sve treba ubiti, jebena mala decica koja misle da ih roditelji teroriziraju, pa samo placu....
i obo je jedva pravo
Jaoj brate ako ti znas 10 emosa bicu tvoj rob do kraja vremena.Ali ti verovatno kao i vecina "metalchina" ne znas ni jednog emosa,sta oni tebe brukaju?i sta tebi smeta sto su smoreni?Razmisli malo zato ti sluzi glava. :wink:
pa brukaju nego sta, treba svoj dvojici izbiti taj emo trip iz vugle!

Post Reply