Šta mislite o EMO muzici?
Moderator: Trooper
Re: Šta mislite o EMO muzici?
a i secenje po rukama je matora fora, pogledajte neke batice od tipa 35-50 godina, imaju oziljke na podlakticama svaki treci, pa su zato bili baje, ono kao, jooo smuvaj se sa mnom, ti si onaj sto sme da se sece:) sve je onako kako okolina percepira i kakav je trenutni trend, akcija sama po sebi ne znaci nista. npr secenje, samo po sebi moze da znaci i depresiju i neki estetski trip i dokazivanje muskosti itd. isto ko i gasenje pljuga. a sad se svi ponasaju ko da su emo likovi izmislili zilet za samosakacenje.
sto se tice samog stila, to je isto sranje, posto likovi vezuju stil za fazon, a ne posmatraju ga kao neku celinu samu za sebe. recimo, meni su one frizure carske, bas mi je nekako artisticki i blesavo. jednom sam se i ja tako osisao, ali nije trajalo dugo jer sam shvatio da sam do jaja celav:)
sto se tice samog stila, to je isto sranje, posto likovi vezuju stil za fazon, a ne posmatraju ga kao neku celinu samu za sebe. recimo, meni su one frizure carske, bas mi je nekako artisticki i blesavo. jednom sam se i ja tako osisao, ali nije trajalo dugo jer sam shvatio da sam do jaja celav:)
Onda nisi bila sjebanaBlesavaDoYaya wrote:koliko sam ja bila puta u fazonu ,,ala ne živi mi se više sve mi je sjebano ovo ono" i jesam li pala u ,,depresiju"?nisam!jedan izlazak i sve je back to normal

ma EKV i Block Out su totalni EMO! 

Sta ti imas protiv EKV - aDuane wrote:ma EKV i Block Out su totalni EMO!

nista... volim ja EKV
Ahaha, ne mogu da verujem šta sam "sebi dozvolio" - upravo sam se vratio od bubnjeva pred komp, a tamo sam svirao, između ostalog, i Saves The Day - Delusional i Tokio Hotel - Monsoon.
Mislim, to nije baš mnogo podsećalo na original kada sam ga ja "malčice" ritmički modifikovao
, međutim poenta je da sam svirao te dve pesme pre nekih 20 minuta. Znači, ide lista redom: A Wilhelm Scream, Lagwagon, Strip, Van Gogh, TOKIO HOTEL
, Riblja Čorba, Dave Weckl, SAVES THE DAY, a ja umesto elegantno da preskočim te pesme (koje, uzgred, uopšte ne znam kada i kako su završile na mom HDD-u i playlist-i), nastavljam da sviram, uz jedan veeeeliki gay kez, razvučen preko face. 

- BlesavaDoYaya
kako se uzmeVoxPopuli wrote:Onda nisi bila sjebanaBlesavaDoYaya wrote:koliko sam ja bila puta u fazonu ,,ala ne živi mi se više sve mi je sjebano ovo ono" i jesam li pala u ,,depresiju"?nisam!jedan izlazak i sve je back to normal

Zezam se. Ko sam ja da ti to govorimBlesavaDoYaya wrote:kako se uzmeVoxPopuli wrote:Onda nisi bila sjebanaBlesavaDoYaya wrote:koliko sam ja bila puta u fazonu ,,ala ne živi mi se više sve mi je sjebano ovo ono" i jesam li pala u ,,depresiju"?nisam!jedan izlazak i sve je back to normal

pa kako ko... glas naroda... zar necitate stripove?
Re: Sta mislite o EMO muzici?
msm da to sve treba ubiti, jebena mala decica koja misle da ih roditelji teroriziraju, pa samo placu....
http://www.youtube.com/watch?v=BtbXgswi ... re=related
i obo je jedva pravo
sve u svemu treba to istrjebiti iz drzave i zemlje, samo nas brukaju....
i obo je jedva pravo
svi misle da ih roditelji terorizuju tada, sad sto ovi placu, a ovi drugi nose cudne frizure, biju se po tekmi, duvaju lepak, tripuju se na hitlera, idu u kladionicu, nose pentagrame, rade grafite, biju kineze, piju pivo u parku do kasno i ostalo da bi pokazali tim zlim roditeljima svoga boga, to je sve isto sranje, drugo pakovanje...jos ovi prvi nema sanse da naprave neko sranje drugim likovima...
Jaoj brate ako ti znas 10 emosa bicu tvoj rob do kraja vremena.Ali ti verovatno kao i vecina "metalchina" ne znas ni jednog emosa,sta oni tebe brukaju?i sta tebi smeta sto su smoreni?Razmisli malo zato ti sluzi glava.MetalFunk wrote:msm da to sve treba ubiti, jebena mala decica koja misle da ih roditelji teroriziraju, pa samo placu....
i obo je jedva pravo

Pa za headbang, ču'š za šta. 

- LazaRocker
ahahaha kolko sam se ubio od smeha kad sam ovo procitao...Derrick wrote:Ahaha, ne mogu da verujem šta sam "sebi dozvolio" - upravo sam se vratio od bubnjeva pred komp, a tamo sam svirao, između ostalog, i Saves The Day - Delusional i Tokio Hotel - Monsoon.Mislim, to nije baš mnogo podsećalo na original kada sam ga ja "malčice" ritmički modifikovao
, međutim poenta je da sam svirao te dve pesme pre nekih 20 minuta. Znači, ide lista redom: A Wilhelm Scream, Lagwagon, Strip, Van Gogh, TOKIO HOTEL
, Riblja Čorba, Dave Weckl, SAVES THE DAY, a ja umesto elegantno da preskočim te pesme (koje, uzgred, uopšte ne znam kada i kako su završile na mom HDD-u i playlist-i), nastavljam da sviram, uz jedan veeeeliki gay kez, razvučen preko face.

pa brukaju nego sta, treba svoj dvojici izbiti taj emo trip iz vugle!Kole man wrote:Jaoj brate ako ti znas 10 emosa bicu tvoj rob do kraja vremena.Ali ti verovatno kao i vecina "metalchina" ne znas ni jednog emosa,sta oni tebe brukaju?i sta tebi smeta sto su smoreni?Razmisli malo zato ti sluzi glava.MetalFunk wrote:msm da to sve treba ubiti, jebena mala decica koja misle da ih roditelji teroriziraju, pa samo placu....
i obo je jedva pravo