Doolio wrote:pa brukaju nego sta, treba svoj dvojici izbiti taj emo trip iz vugle!

Moderator: Trooper
Doolio wrote:pa brukaju nego sta, treba svoj dvojici izbiti taj emo trip iz vugle!
1. ne seriKole man wrote:Jaoj brate ako ti znas 10 emosa bicu tvoj rob do kraja vremena.Ali ti verovatno kao i vecina "metalchina" ne znas ni jednog emosa,sta oni tebe brukaju?i sta tebi smeta sto su smoreni?Razmisli malo zato ti sluzi glava.MetalFunk wrote:msm da to sve treba ubiti, jebena mala decica koja misle da ih roditelji teroriziraju, pa samo placu....
http://www.youtube.com/watch?v=BtbXgswi ... re=related
i obo je jedva pravo
sve u svemu treba to istrjebiti iz drzave i zemlje, samo nas brukaju....
Stranci su navikli na emo kulturu. Normalni ljudi su "navikli" na metalce. Sve je to toliko staro (metal u Srbiji) isto kao sto je emo preko.MetalFunk wrote:sta oni mene brukaju? kad stranci dodju u grad i vide emose, prvo ce se "prekrstiti"
pogledaj kako "normalni" ljudi gledaju metalce
e, tako i gledam emose
1. izvinisl0e wrote:1. Procitaj pravilnik foruma, dakle warn.
2. Zasto si ih tukao?
3. Kul
4. -||- sto i pod 1
5. //
Stranci su navikli na emo kulturu. Normalni ljudi su "navikli" na metalce. Sve je to toliko staro (metal u Srbiji) isto kao sto je emo preko.MetalFunk wrote:sta oni mene brukaju? kad stranci dodju u grad i vide emose, prvo ce se "prekrstiti"
e, tako i gledam emose
MetalFunk wrote:1. ne seriKole man wrote:Jaoj brate ako ti znas 10 emosa bicu tvoj rob do kraja vremena.Ali ti verovatno kao i vecina "metalchina" ne znas ni jednog emosa,sta oni tebe brukaju?i sta tebi smeta sto su smoreni?Razmisli malo zato ti sluzi glava.MetalFunk wrote:msm da to sve treba ubiti, jebena mala decica koja misle da ih roditelji teroriziraju, pa samo placu....
http://www.youtube.com/watch?v=BtbXgswi ... re=related
i obo je jedva pravo
sve u svemu treba to istrjebiti iz drzave i zemlje, samo nas brukaju....
2. tukao sam ih sa drugom
3. znam ih oko 7-8
4. ne seri
5. nisam ja "metalchina"
i ne furam se samo na metal, nisam kao konj koji gleda samo pravo
sta oni mene brukaju? kad stranci dodju u grad i vide emose, prvo ce se "prekrstiti"
e, tako i ja gledam emose
Doolio wrote:ahahahaha, e samo zbog likova ko sto je metalfunk ima da postanem emo majke mi i to sa jos par drugara i da se setkam tako ulicama i da cekam da me metalfunk i njegov drug iscimaju, pa da imam moralno pravo da se branim, pa onda jos kao da upadnem u afektivno stanje, ijo, odlicna psihoterapija, a miran si sam sa sobom, cimali te ljudi, sta drugo da radis. otherwise bi bas ispao seljak sto razbijam glave decurliji po ulici:)
znatji tebra, kad god brate znaci zatreba, ja ulecem ovo ono, lomimo, gazimo, tebralebra, naci brate samo RECI(al da vuche kao da govorom R'ici... kao u recenici - ajde matori sHae bi'lo? aje rIICII! r'ici!)Doolio wrote:ahahahaha, e samo zbog likova ko sto je metalfunk ima da postanem emo majke mi i to sa jos par drugara i da se setkam tako ulicama i da cekam da me metalfunk i njegov drug iscimaju, pa da imam moralno pravo da se branim, pa onda jos kao da upadnem u afektivno stanje, ijo, odlicna psihoterapija, a miran si sam sa sobom, cimali te ljudi, sta drugo da radis. otherwise bi bas ispao seljak sto razbijam glave decurliji po ulici:)
sloe:
pa kad te mrzi da citas, pa napisao sam kilometarski post bas o muzici
naravno....Doolio wrote:ahahahaha, e samo zbog likova ko sto je metalfunk ima da postanem emo majke mi i to sa jos par drugara i da se setkam tako ulicama i da cekam da me metalfunk i njegov drug iscimaju, pa da imam moralno pravo da se branim, pa onda jos kao da upadnem u afektivno stanje, ijo, odlicna psihoterapija, a miran si sam sa sobom, cimali te ljudi, sta drugo da radis. otherwise bi bas ispao seljak sto razbijam glave decurliji po ulici:)
sloe:
moze brate, ali prvo malo da se smiris, previse si agresivan, nece niko da te cima takvog. pricam iz iskustva, kad sam u svom libe libe naci libe libe rajh libe libe firer zihajl zihajl zihajl outfitu, niko nece da me cima:(Duane wrote:znatji tebra, kad god brate znaci zatreba, ja ulecem ovo ono, lomimo, gazimo, tebralebra, naci brate samo RECI(al da vuche kao da govorom R'ici... kao u recenici - ajde matori sHae bi'lo? aje rIICII! r'ici!)Doolio wrote:ahahahaha, e samo zbog likova ko sto je metalfunk ima da postanem emo majke mi i to sa jos par drugara i da se setkam tako ulicama i da cekam da me metalfunk i njegov drug iscimaju, pa da imam moralno pravo da se branim, pa onda jos kao da upadnem u afektivno stanje, ijo, odlicna psihoterapija, a miran si sam sa sobom, cimali te ljudi, sta drugo da radis. otherwise bi bas ispao seljak sto razbijam glave decurliji po ulici:)
sloe:
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest