Burn jeste mnogo mocnija pesma od apirl-a (ali je april osecajnija )
Meni se mnogo svidjaju i demons eye , fireball,SpEED kInG,MISTREATED(meni je va bas mocna),you keep on movin' ...
Ovo je meni
love conquers all
Highway One wrote:Burn jeste mnogo mocnija pesma od apirl-a (ali je april osecajnija )
Meni se mnogo svidjaju i demons eye , fireball,SpEED kInG,MISTREATED(meni je va bas mocna),you keep on movin' ...
Ovo je meni
love conquers all
Ne znam ja tu pesmu veoma cenim i svidja mi se-tu sam pesmu u 6 razredu slusao po 3 puta dnevno... to je po mom subjektivnom(naglasavam) ukusu poslednje dobro sto su snimili
luka000 wrote:Ne znam ja tu pesmu veoma cenim i svidja mi se-tu sam pesmu u 6 razredu slusao po 3 puta dnevno... to je po mom subjektivnom(naglasavam) ukusu poslednje dobro sto su snimili
Cenim da je ovde
Led Zepelin = Batman
Deep Purple = Superman
Sta mislite ko bi pobedio koga?
I dalje ne razumem zasto ljudi imaju tu potrebu da uporedjuju muziku i muzicare. Znam ja da smo mi sportska nacija pa volimo mnogo da se takmicimo (medjusobno ali i sa drugima), ali zar se to mora preneti i na muziku. Pih
Tako uzaludno trosite svoje vreme bakcuci se sa tim, al' jbg, to je ipak vasa stvar.
Please do continue...
Uf! Tough one!!!
Ako gledam po tome koji je bend vise uticao na mene, obzirom da sam klavijaturista, DP.
Ako gledam po kreativnosti i opstem utisku benda, Zepp...
easylivin wrote:Jedan je muzicar jednom reko: "Muzika nije sport, tako da se ne natječemo....."
Poredjenje kao ovo je njeSra.... Ili tamo negdje sam naso temu tipa "ko je bolji gitarista"..... nidje veze....
jedino sto bi dodo ovde je da je tomy bolin malo vise prozivio sa purple-om....
Ja bih voleo da je Joe Lynn Turner bio vishe u Purple-u
imam jedan dokumentarac o purlpe-u u kojem turner govori o tome sto se nije zadrzo u bendu. kaze, od mene se trazilo da budem ili gillan ili coverdale a nisam ni jedno ni drugo ja sam joe turner....
easylivin wrote:Jedan je muzicar jednom reko: "Muzika nije sport, tako da se ne natječemo....."
Poredjenje kao ovo je njeSra.... Ili tamo negdje sam naso temu tipa "ko je bolji gitarista"..... nidje veze....
jedino sto bi dodo ovde je da je tomy bolin malo vise prozivio sa purple-om....
Ja bih voleo da je Joe Lynn Turner bio vishe u Purple-u
imam jedan dokumentarac o purlpe-u u kojem turner govori o tome sto se nije zadrzo u bendu. kaze, od mene se trazilo da budem ili gillan ili coverdale a nisam ni jedno ni drugo ja sam joe turner....
pivonroll wrote:Cenim da je ovde
Led Zepelin = Batman
Deep Purple = Superman
Sta mislite ko bi pobedio koga?
I dalje ne razumem zasto ljudi imaju tu potrebu da uporedjuju muziku i muzicare. Znam ja da smo mi sportska nacija pa volimo mnogo da se takmicimo (medjusobno ali i sa drugima), ali zar se to mora preneti i na muziku. Pih
Tako uzaludno trosite svoje vreme bakcuci se sa tim, al' jbg, to je ipak vasa stvar.
Please do continue...
Ja cenim da je
LP-> Chuck Norris
DP-> Superman
znas li tu pricu> Chuck i Superman su obarali ruke porazeni je morao da nosi gace preko pidzame do kraja zivota