koji DC brick, dje, sta, kako?muki17 wrote:bolje ga pitaj za kofer,nabavlja, a ne prica!![]()
..i jos srebrni...
thrille,koristi DC brick..

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
koji DC brick, dje, sta, kako?muki17 wrote:bolje ga pitaj za kofer,nabavlja, a ne prica!![]()
..i jos srebrni...
Guitar_thrill wrote:koji DC brick, dje, sta, kako?muki17 wrote:bolje ga pitaj za kofer,nabavlja, a ne prica!![]()
..i jos srebrni...
razmisljao sam i o tome, ali jel ti pravi problem tako kad ih gazis u koferu? Na svirci, i to, pogotovo te u prvom redu, jel ti smeta ta ivica kofera?muki17 wrote:bre,bre,pogledaj ovo,vise me kosta da jedem na odmoru,nego sto sam ovo nabavio..
look
...and valaa..kutija za escajg,uzmes neki tepih stavi unutra,da bude fensi,kada ti dodje riba da ti pohvali smisao za estetiku,izbusis rupe,da provuces kablove,i to je to...
uf,uf,uf.....onda cu smisliti neko drugo resenja za napajanjemuki17 wrote: prosto napajanje sa njim,samo je oko 100evrica
veruj,nista preterano..samo moras malo da podignes prste,ne mozes da ih gazis ovako celim hodom..meni je ok,jer ivice kofera nisu visoke ,mozda,2-3cm,tako da je taman..nz,probaj brate,ali sve u svemu,jeftinije resenje neces naci,a veoma je prakticno..Guitar_thrill wrote:razmisljao sam i o tome, ali jel ti pravi problem tako kad ih gazis u koferu? Na svirci, i to, pogotovo te u prvom redu, jel ti smeta ta ivica kofera?muki17 wrote:bre,bre,pogledaj ovo,vise me kosta da jedem na odmoru,nego sto sam ovo nabavio..
look
...and valaa..kutija za escajg,uzmes neki tepih stavi unutra,da bude fensi,kada ti dodje riba da ti pohvali smisao za estetiku,izbusis rupe,da provuces kablove,i to je to...
pa pazi,imam 2 adaptera,na jednom sam izveo 2 kabla,tako da napajam chorus i sd-1,a sa drugim teram delay..ne isplati se na baterije,veruj mi...koje pedale imas?Guitar_thrill wrote:uf,uf,uf.....onda cu smisliti neko drugo resenja za napajanjemuki17 wrote: prosto napajanje sa njim,samo je oko 100evrica
Ti teras sve svoje na baterije?
ma ja nemam puno, ts7, boss od3 i wah...kontam da ih nece biti vise osim jos mozda 2....znam da se ne isplatio na baterije...zato najvise i trebam pedalboard da ih sve sklopim i napajam iz tog jednog-dva napajanja i samo ukljucim u struju,i gitaru i zdravo....nista videcu onda da nadjem nedje taj kofer.......muki17 wrote:pa pazi,imam 2 adaptera,na jednom sam izveo 2 kabla,tako da napajam chorus i sd-1,a sa drugim teram delay..ne isplati se na baterije,veruj mi...koje pedale imas?Guitar_thrill wrote:uf,uf,uf.....onda cu smisliti neko drugo resenja za napajanjemuki17 wrote: prosto napajanje sa njim,samo je oko 100evrica
Ti teras sve svoje na baterije?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests