sto si ti neki cudan covek...sve kao fender, fender...a samo hambakere jurisnemanjavelimirovic wrote:
Ja to sad zelim. Nije mnogo skupo, ali nema na trzishtu kod nas...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
sto si ti neki cudan covek...sve kao fender, fender...a samo hambakere jurisnemanjavelimirovic wrote:
Nema tu šta mnogo da se kvari, ovo drugo je problem.JloveGuitar wrote:U kom smuslu da se dobro napravi.
JloveGuitar wrote:komponente koji daju isti zvik kako original
I, bre, kak'i si čovek. Mora svakog meseca po nešto da padne - il' gitara il' pojačalo!nemanjavelimirovic wrote:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gear_Acquisition_SyndromeI, bre, kak'i si čovek. Mora svakog meseca po nešto da padne - il' gitara il' pojačalo!
Potpuno te razumem...nemanjavelimirovic wrote:http://en.wikipedia.org/wiki/Gear_Acquisition_Syndrome
Mislim da je to gore u pitanju, hm?
Pazi, već sutra možeš da saopštiš učenicima da počinje skupljanje para za "nove kompjutere".nemanjavelimirovic wrote:Josh da imam veliku platu
Hahahahahahaha, e da nije vec raspust, ko zna shta bi biloguv'nor wrote:nemanjavelimirovic wrote:Pazi, već sutra možeš da saopštiš učenicima da počinje skupljanje para za "nove kompjutere".nemanjavelimirovic wrote:Josh da imam veliku platu
Znam iz licnog iskustvanemanjavelimirovic wrote: Fender ima drugaciji zvuk od Gibsona sa humovima. To sam skopcao otkako sam pazario jedan od tih modela modernijih...A da ti pravo kazem za drajv je ubistveno dobro a i ima lepu mikrofoniju (shto je meni takodje bitno kod gitara)....
nemanjavelimirovic wrote:
Hteo sam juče da te pitam, ali me preseče Nemanja sa ovim crnim Fenderom, pa...sl0e wrote: Slicno je kao Fulltone 69/70, mozda malo cak bolje.
guv'nor wrote:Hteo sam juče da te pitam, ali me preseče Nemanja sa ovim crnim Fenderom, pa...![]()
Da li to znači da se probao Fultona '69?![]()
Ako jesi, ajd malo o tome, ili ovde, ili, još bolje, u "Šta ste lepo probali ovih dana".
Jeste, '70 je baš divljina.sl0e wrote:Prvo, ova sedamdesetica je bas jak, neobuzdan fuzz. Przi negde tamo oko vol pota na podnevu, mada ulece dosta ranije. Bas je jak i trazi da se pojacalo odpanji, da bi dobio onaj zvuk Nazalost nisam bio u uslovima da mnogo odvrnem pojacalo, jbg. Ali je dosta dobar fuzz, mocan, mislim pravi fuzz. Mozda bih mu zamerio sto nije toliko osetljiv na vol. pot na gitari.
Bio bih ti preterano zahvalan, a ne verujem ni da bi se ostali članovi nešto gadili.sl0e wrote:Sve u svemu, imacu second run ovih dana (ali po PE ESU ) , pa mogu da snimim neki klip pa da ti okacim da cujes
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests