wah - weeping demon WD7 ibanez
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
wah - weeping demon WD7 ibanez
nameravam da kupim WD7, sviram bass. nije mi bas dovoljno ono sto sam video na you tube.
da li neko ima ovaj wah? ako moze da mi kaze nesto vise?..
da li neko ima ovaj wah? ako moze da mi kaze nesto vise?..
Re: wah - weeping demon WD7 ibanez
Nisam ga probao nikada na basu, niti sam cuo da ga je neko koristio za bas gitaru. Inace, meni se dopada taj wah, zato sto nema klasican zvuk, kao na primer Crybaby/Vox itd, vise je nekako kao envelope filter koji mozes da kontrolises. Jedina stvar je to sto je pedala ogromna i zauzima dosta prostora.
hvala
meni se takodje svidja sto je malo drugaciji, naravno da volim i cr. baby... zavisi za sta i kako se uklopi.
da velika jeste ali ta pedala je mnoogooo lepa, tako da nema veze
evo ovo sam nasao na y.t. http://www.youtube.com/watch?v=8EnKSkaymdA pred kraj videa je bass..
kupicu je svakako
moci ce i disciplin a kitschme na njoj, zar ne ?
ps. jel zna neko mozda sta koja ima na pedalboardu - na svirkama sam cesto cirke pa ne mogu da dobacim

meni se takodje svidja sto je malo drugaciji, naravno da volim i cr. baby... zavisi za sta i kako se uklopi.
da velika jeste ali ta pedala je mnoogooo lepa, tako da nema veze

evo ovo sam nasao na y.t. http://www.youtube.com/watch?v=8EnKSkaymdA pred kraj videa je bass..
kupicu je svakako

ps. jel zna neko mozda sta koja ima na pedalboardu - na svirkama sam cesto cirke pa ne mogu da dobacim

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa jos bolje maltane zvuci na bassu. Kupuj, mislim da se neces zeznuti sa ovim...
znam da redovno koristi Colorsound wah...za ostalo ne znam...faks wrote:hvala![]()
da velika jeste ali ta pedala je mnoogooo lepa, tako da nema veze![]()
kupicu je svakako
slazem se, extra zvuci, da imam pare qpio bi ga bez razmisljanjanemanjavelimirovic wrote:Pa jos bolje maltane zvuci na bassu. Kupuj, mislim da se neces zeznuti sa ovim...
http://www.youtube.com/watch?v=silLjQuudgc

- Rocket Roll
viewtopic.php?f=43&t=5264faks wrote: ps. jel zna neko mozda sta koja ima na pedalboardu - na svirkama sam cesto cirke pa ne mogu da dobacim
Ne misliš valjda da to ne znamo?
naprotiv... samo sam hteo da budem pristojan :p
Meni je covek kome verujem rekao da su ti wahovi sranje, i da ih treba izbegavati. Ja ne znam, nisam probao...
aaa.. pa i nije bas na mestu taj komentar... malo je pregazen vremenom, rekao bih.
za mene je c.baby standard sto se tice wah-a ali jbg. 21 vek hajde nesto novo..
Ma kakav bre vek... Kad je u pitanju kraj bejbi, ljudski pokushaj da vreme stavi u okov merljivog intervala je totalno nebitan...faks wrote:aaa.. pa i nije bas na mestu taj komentar... malo je pregazen vremenom, rekao bih.

-
pa, bilo je vec price o wahovima..dooosta price
pretpostavljam da vazi i za bass i za gitaru dizajn pedale pogotovo ako ces koristiti verziju za gitaru na basschini.
Jel si probao bass crybaby 105q, valjda?
Ne znam kolko se poklapa slika doduse sa spiskom
Juan Alderete
pretpostavljam da vazi i za bass i za gitaru dizajn pedale pogotovo ako ces koristiti verziju za gitaru na basschini.
Jel si probao bass crybaby 105q, valjda?
Ne znam kolko se poklapa slika doduse sa spiskom
Juan Alderete
Effects Pedals[1]
* MXR DC Brick
* Electro-Harmonix Bass Synthesizer ('70s version)
* Two DigiTech Whammy IV Pedals
* moogerfooger MF-102 Ring Modulator
* DigiTech Digital Delay
* Boss LS-2 Line Selector
* Fulltone Fuzz
* Musitronics Mutron III
* Musitronics Mutron Micro V
* Electro-Harmonix Sovtek Fuzz (second issue)
* MXR Phase 100
* Digitech Bass Synth Wah
* Boss PN-2 Pan Tremolo
* Boss TU-2 Chromatic Tuner
* Two Boss CS-2 Compressor/Sustainers
* Dunlop Bass Crybaby Wah
* Boss OC-2 Octave
* Boss DD-3 Digital Delay
* Line 6 DL4 Delay
* Ernie Ball Volume Pedal
umpf.... pa probao sam c.baby kao sto rekoh dobar je... uzecu i njega svakako ali za nekih mesec -2
verovali ili ne najvise mi se svidela pedala zbog izgleda-mnogo je lepa! tek posle su mi se opravdala ocekivanja kad sam cuo na y.tube... ma uzecu je pa ako mi se ne svidi neka je za ukras :p ..... koji sam ja pozer
nego ovaj huan ima dva whammy-a... aj da ne bagujem temu otvoricu novu sad...
verovali ili ne najvise mi se svidela pedala zbog izgleda-mnogo je lepa! tek posle su mi se opravdala ocekivanja kad sam cuo na y.tube... ma uzecu je pa ako mi se ne svidi neka je za ukras :p ..... koji sam ja pozer

nego ovaj huan ima dva whammy-a... aj da ne bagujem temu otvoricu novu sad...
Ja sam ga probao na basu i radi odlicno, samo probaj ipak i crybaby i morley ako mozes posto je svaki drugaciji pa odredi sta se tebi vishe svidja