sixstring wrote:mene interesuje taj vic!

sixstring wrote:mene interesuje taj vic!
Evo sad, malo bezimo od teme.....Wolf wrote:@ ognjen93: take a chill pill
@ doolio: e vala ti je svaka na mestu... samo zato sto neko ne slusa neki muzicki pravac ne treba da ga pljuje (ne vazi za narodnjake)
Pa ne bih bas rekao da je problem narodnjaka u muzickoj jednostavnosti, dapace. Opaki muzicari cepaju to, Ognjene, opakiji od ljutih rokera....Kad neko pljuje narodnjake verovatno misli na Tanje, Lemie, Lukase i ostale, zasto? Pa sto je cela pesma C, Am, F sa nekom solazom na harmonici od 2-3 tona....... dovoljno, a pritom su tekstovi tipa-moje gacice aaaaaaaaaa , su jos kod tebe aaaaaaa sa mnogo falsiranja.....
Bajaga? Riblja Corba? Parni valjak? Azra? Bijelo dugme? Ili ipak ajron mejnden sto bi rek'o sinisaognjen93 wrote:Pa sto je cela pesma C, Am, F sa nekom solazom od 2-3 tona
Aj sad ga pretera za maidene...... ipak su oni legende koje hodajusinisake wrote:Pa ne bih bas rekao da je problem narodnjaka u muzickoj jednostavnosti, dapace. Opaki muzicari cepaju to, Ognjene, opakiji od ljutih rokera....Kad neko pljuje narodnjake verovatno misli na Tanje, Lemie, Lukase i ostale, zasto? Pa sto je cela pesma C, Am, F sa nekom solazom na harmonici od 2-3 tona....... dovoljno, a pritom su tekstovi tipa-moje gacice aaaaaaaaaa , su jos kod tebe aaaaaaa sa mnogo falsiranja.....![]()
Ovi akordi meni vise vuku na Iron Maiden, ako cemo pravo?
(doduse, oni dodaju i G)
Pa aj sad sve sem maidena je pop..cccira wrote:Bajaga? Riblja Corba? Parni valjak? Azra? Bijelo dugme? Ili ipak ajron mejnden sto bi rek'o sinisaognjen93 wrote:Pa sto je cela pesma C, Am, F sa nekom solazom od 2-3 tona
pazi covek sto je obrazlozioDa obrazlozim zasto bi spalio sve koji pipnu elektronsku muziku, haus,techno..... muzika bez harmonije koja ima bit ili kako se to vec kaze od 10 sekundi koji se vrti kroz pesmu???? sta je tu muzika, neki kreten seo za komp i napakovao nesto tuc tuc tuc ..... i tako u nedogled...........
bob dilan, marli, dorsi, pink flojd, blajnd gardijan?cccira wrote:Bajaga? Riblja Corba? Parni valjak? Azra? Bijelo dugme? Ili ipak ajron mejnden sto bi rek'o sinisaognjen93 wrote:Pa sto je cela pesma C, Am, F sa nekom solazom od 2-3 tona
Ahhahaha, malopre krenuh da editujem post i da dodam dilana i pink flojde, al' reko bice i ono dosta za pocetak i sad me ti zakopaDoolio wrote:bob dilan, marli, dorsi, pink flojd, blajnd gardijan?cccira wrote:Bajaga? Riblja Corba? Parni valjak? Azra? Bijelo dugme? Ili ipak ajron mejnden sto bi rek'o sinisaognjen93 wrote:Pa sto je cela pesma C, Am, F sa nekom solazom od 2-3 tona
Zao mi je, ali to je nemoguce...ognjen93 wrote:Aj neko nek objasni vrednost elektronske muzike.....
Zasto, svi me prozivaju kad kazem da je sra** a ne zna/ ne zeli da kaze niko zasto nije....cccira wrote:Zao mi je, ali to je nemoguce...ognjen93 wrote:Aj neko nek objasni vrednost elektronske muzike.....
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest