sixstring wrote:mene interesuje taj vic!
Dosije „Srpski metalac“
Re: Dosije „Srpski metalac“
Evo sad, malo bezimo od teme.....Wolf wrote:@ ognjen93: take a chill pill
@ doolio: e vala ti je svaka na mestu... samo zato sto neko ne slusa neki muzicki pravac ne treba da ga pljuje (ne vazi za narodnjake)
Aj sad svi kazemo da je nesto lose a nekazemo zasto.....
Da obrazlozim zasto bi spalio sve koji pipnu elektronsku muziku, haus,techno..... muzika bez harmonije koja ima bit ili kako se to vec kaze od 10 sekundi koji se vrti kroz pesmu???? sta je tu muzika, neki kreten seo za komp i napakovao nesto tuc tuc tuc ..... i tako u nedogled...........
Sto se tice narodnjaka, Sabanu kao pevacu jako malo bilo ko moze sta da zameri jer ima neverovatan raspon.... e sad njegov fazon zavijanja tokom pevanja je prica za sebe i to je ono sto vecinu ljudi uzasava..... cela ta stara ekipa Hanka Paldum, Merima Njegomir, Toma Zdravkovic zasluzuje respekt....
Kad neko pljuje narodnjake verovatno misli na Tanje, Lemie, Lukase i ostale, zasto? Pa sto je cela pesma C, Am, F sa nekom solazom na harmonici od 2-3 tona....... dovoljno, a pritom su tekstovi tipa-moje gacice aaaaaaaaaa , su jos kod tebe aaaaaaa sa mnogo falsiranja.....
Pa ne bih bas rekao da je problem narodnjaka u muzickoj jednostavnosti, dapace. Opaki muzicari cepaju to, Ognjene, opakiji od ljutih rokera....Kad neko pljuje narodnjake verovatno misli na Tanje, Lemie, Lukase i ostale, zasto? Pa sto je cela pesma C, Am, F sa nekom solazom na harmonici od 2-3 tona....... dovoljno, a pritom su tekstovi tipa-moje gacice aaaaaaaaaa , su jos kod tebe aaaaaaa sa mnogo falsiranja.....
Ovi akordi meni vise vuku na Iron Maiden, ako cemo pravo?
(doduse, oni dodaju i G)
Bajaga? Riblja Corba? Parni valjak? Azra? Bijelo dugme? Ili ipak ajron mejnden sto bi rek'o sinisaognjen93 wrote:Pa sto je cela pesma C, Am, F sa nekom solazom od 2-3 tona
Aj sad ga pretera za maidene...... ipak su oni legende koje hodajusinisake wrote:Pa ne bih bas rekao da je problem narodnjaka u muzickoj jednostavnosti, dapace. Opaki muzicari cepaju to, Ognjene, opakiji od ljutih rokera....Kad neko pljuje narodnjake verovatno misli na Tanje, Lemie, Lukase i ostale, zasto? Pa sto je cela pesma C, Am, F sa nekom solazom na harmonici od 2-3 tona....... dovoljno, a pritom su tekstovi tipa-moje gacice aaaaaaaaaa , su jos kod tebe aaaaaaa sa mnogo falsiranja.....![]()
Ovi akordi meni vise vuku na Iron Maiden, ako cemo pravo?
(doduse, oni dodaju i G)
Dobro al vec sam rekao da nemislim na dobre narodnjake
Nego na Lukasa, Gogu ako ti je to teze od Dragonforce a onda
Mada ok jesu narodnjaci zahtevni sa sviracke strane, al sta je to sto cini Merimu Njegomir losom muzicarkom npr. nikad necu shvatiti....
Pa aj sad sve sem maidena je pop..cccira wrote:Bajaga? Riblja Corba? Parni valjak? Azra? Bijelo dugme? Ili ipak ajron mejnden sto bi rek'o sinisaognjen93 wrote:Pa sto je cela pesma C, Am, F sa nekom solazom od 2-3 tona
pazi covek sto je obrazlozioDa obrazlozim zasto bi spalio sve koji pipnu elektronsku muziku, haus,techno..... muzika bez harmonije koja ima bit ili kako se to vec kaze od 10 sekundi koji se vrti kroz pesmu???? sta je tu muzika, neki kreten seo za komp i napakovao nesto tuc tuc tuc ..... i tako u nedogled...........
bob dilan, marli, dorsi, pink flojd, blajnd gardijan?cccira wrote:Bajaga? Riblja Corba? Parni valjak? Azra? Bijelo dugme? Ili ipak ajron mejnden sto bi rek'o sinisaognjen93 wrote:Pa sto je cela pesma C, Am, F sa nekom solazom od 2-3 tona
Realno, ogica je postao jedan od glavnih razloga zbog kojih posecujem forum u poslednjih mesec dana 
Ahhahaha, malopre krenuh da editujem post i da dodam dilana i pink flojde, al' reko bice i ono dosta za pocetak i sad me ti zakopaDoolio wrote:bob dilan, marli, dorsi, pink flojd, blajnd gardijan?cccira wrote:Bajaga? Riblja Corba? Parni valjak? Azra? Bijelo dugme? Ili ipak ajron mejnden sto bi rek'o sinisaognjen93 wrote:Pa sto je cela pesma C, Am, F sa nekom solazom od 2-3 tona
Cekaj pored toga sto mene prozivate vi prozivate ceo rok...... uredu aj uspecete da me oterate sa teme..
Aj neko nek objasni vrednost elektronske muzike.....
Aj neko nek objasni vrednost elektronske muzike.....
Zao mi je, ali to je nemoguce...ognjen93 wrote:Aj neko nek objasni vrednost elektronske muzike.....
ma da ognjene93, treba istrebiti sve koji slusaju ono sto se tebi ne svidja
u potpunosti se slazem lol
PS: strava ti obrazlozenje
sta slusas ti druze?
u potpunosti se slazem lol
PS: strava ti obrazlozenje
sta slusas ti druze?
Zasto, svi me prozivaju kad kazem da je sra** a ne zna/ ne zeli da kaze niko zasto nije....cccira wrote:Zao mi je, ali to je nemoguce...ognjen93 wrote:Aj neko nek objasni vrednost elektronske muzike.....