!
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
@majtimika, Z*Z*Z, Nemanja, jedno veliko hvala!!!
!
!
Cak se i boja gitare slaze sa bojom pojacala. 
Taj detalj je, ipak, bio odlucujuci, kao sto rekoh:
Nego, sta kaze Bassman?
Boje su mi bile prva briga, poznato je vec odavno da sam pozercina, da parfraziram Stivi Vaja...![]()
Nego, sta kaze Bassman?
- Guitar_thrill
- MF veteran
najbitnija stavka kod kupovine pojacalaFunkomat wrote:Cak se i boja gitare slaze sa bojom pojacala.
zato je Sinisa i otvarao one silne teme, a zatim je citao izmedju redova, sta li se najbolje slaze uz honey blonde i V-neck vrat
Ohohohoooo, kongrechulejshns ponosnim amp-roditeljima 
Danke, danke... 
- mislim_stvarno
mersi mersi.... 
Poslao mi Peca nove lampe (hvala jos jednom) tako da sad radi lepo. Nadam se da ce tako i ostati.sinisake wrote: Nego, sta kaze Bassman?
Moracu da ga presvucem u tweed i ofarbam mrezicu u crveno da se slaze sa mojim stratom.
Polij ga kafom samo...
Sala, zez, svi smo mi pomalo pozeri-amateri... 
E...prije mozda mj dana je TS808 postao dio moje opreme, a sa njim i Jimi Hendrix Cry baby (JH1B)...
Cestitam!kljaja wrote:E...prije mozda mj dana je TS808 postao dio moje opreme, a sa njim i Jimi Hendrix Cry baby (JH1B)...
I kako se po tebi Jimijev wah razlikuje od standardnog?
Mislim na zvuk, naravno...
Paa...ono u odnosu na standardni cry baby...ovaj jimijev mi ne "rasipa"ton onako...i nekako je meksi ton...(bar se tako meni cini)
...
Mislis manje visokih?kljaja wrote:Paa...ono u odnosu na standardni cry baby...ovaj jimijev mi ne "rasipa"ton onako...i nekako je meksi ton...(bar se tako meni cini)...
A kako radi sa distorzijom?
Jesi uzeo wah negde preko ili? U Srbiji ga nije bilo kada sam ga ja kupovaokljaja wrote:E...prije mozda mj dana je TS808 postao dio moje opreme, a sa njim i Jimi Hendrix Cry baby (JH1B)...
EDIT: Jbg, tek sada sam video iz kog si grada. Kasno je pa ne vidim nista