Logo na headstocku? Ko ih pravi?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Logo na headstocku? Ko ih pravi?
Ima li neko ideju gde mogu da uradim logo za fendera stratocastera na vratu? ah, da...... i koliko to kosta i valja li uopste?
Re: LOGO NA VRATU GITARE? KO TO RADI?
Aha oces da kupis kineske gitare i onda lepis Fender logoe aha sram te bilo
Salim se ima jedna tema gde je neko pravio telekaster pa je narucivao neki specijalni papir za to, aj sad ce se jos neko javiti, al ugl. na toj temi imas dosta o tome

Salim se ima jedna tema gde je neko pravio telekaster pa je narucivao neki specijalni papir za to, aj sad ce se jos neko javiti, al ugl. na toj temi imas dosta o tome
Mislim da Fender radi nalepnice za headstock. Naravno, te nalepnice se rade kada hoces recimo da, refinisiras instrument, pa ti samim tim treba i nova nalepnica za logo instrumenta, kao i ono, "original contour body". Sada - da li tih stvari ima u slobodnoj prodaji - ne znam, ali ako ne uspes da se informises, imas na netu skenove tih logo-a, pa potrazi i vidi koji ti odgovara, a stampu mozes da uradis na providnoj samolepljivoj traci u nekoj boljoj stampariji. 

Mislim da majstor Viden to radi...
Da, Viden je dobar u tome.
Jedan od boljih.
Jedan od boljih.
neki kontakt recimo? nov sam na forumu pa nisam stigao da iscitam sve, mozda ga vec negde i ima...sinisake wrote:Mislim da majstor Viden to radi...

Pretraga je cudosunnyday wrote:neki kontakt recimo? nov sam na forumu pa nisam stigao da iscitam sve, mozda ga vec negde i ima...sinisake wrote:Mislim da majstor Viden to radi...

Pogledaj ovo sto se logo-a tice
viewtopic.php?f=18&t=1334&p=53794&hilit ... ije#p53794
A nemojte da zbunjujuete coveka videnom

- The Mask AE
Re: Logo na headstocku? Ko ih pravi?
Ma kakav bre kontakt? Nemojte zbunjivati decka, stvarno ce naci broj i pozvati coveka. Sto ste bre neozbiljni... 

- Rocket Roll
Čovek želi da falsifikuje gitaru, pa ga kolege upućuju na falsifikatora kako bi mu na fin način skrenuli pažnju da to što pita nije moralno (plus je zakonom zabranjeno).
Ne shvatajte sve bukvalno.
Ne shvatajte sve bukvalno.
- The Mask AE
Ama ne shvatam ja, ali ce se on zajeI3ati.
Da li treba da skrenem paznju da on SADA ima 4 posta? 

-
two wrongs make one right?:)
Znam ja da to nije moralno, ali sta da radim kad sam polomio vrat sa fendera? A drugo, tu gitaru nikada u zivotu ne bih menjao ni bez vrata ni sa vratom. Zelim da saznam samo varijante da li je bolje da pravim vrat za sebe pa da uradim logo ili da polovan vrat narucujem preko e-bay. Sve u svemu, ono cega sam se ja nagledao u zivotu od gitara je strasno i pola fendera u Srbiji je "budi Bog s nama". Rekoh, nov sam na forumu, pa mi treba malo vremena da udjem u stos. Prema tome, izvinjavam se svim postovaocima Fendera i pitam ih sta bi ste vi radili kada bi ste polomili vrat?
A inace, hvala vam na savetima, najbolji ste...

- The Mask AE
Ja bi u hitnu!sunnyday wrote:sta bi ste vi radili kada bi ste polomili vrat?

Pozdrav.

Znam ja sve to. E-bay je malo problematican jer, on na slici izgleda lepo, ali dok ti vrat ne uzmes u ruku, ne mozes da znas da li je to to. Plus, placanje, kartice i isporuka. I tu vrlo lako moze da se desi da ti stigne polomljen vrat s obzirom kako oni bacaju te pakete i kako postupaju sa njima. A verovatno mozes da zamislis kako sam se osecao kada sam video da mi je vrat polomljen.... raspao sam se. Sve u svemu, zelim ponovo da zasviram tu gitaru i kontao sam ako ponovo vidim da pise fender, mozda bi mi bilo malo lakse....valjda me razumes...Anyway thanks again...
- The Mask AE
Imao je kolega forumash jedan sa sledecom "pricom":
Pozajmio je drugaru fendera, drugar se vozio autom, doziveo saobracajnu nesrecu i polomio vrat na pola (ОМФГ malkice nerealna prica al' ae). Pretrazi po forumu kako je on sredio za vrat.
Pozajmio je drugaru fendera, drugar se vozio autom, doziveo saobracajnu nesrecu i polomio vrat na pola (ОМФГ malkice nerealna prica al' ae). Pretrazi po forumu kako je on sredio za vrat.