Consecration

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
rock action

Re: Consecration

Post by rock action » 12 Jun 2009, 17:12

hvala!

inace, sviramo veceras (12.jun) u Pancevu (galerija Elektrika), od 21h, a ulaz je slobodan.

sledeci petak (19. jun) nastupamo prvog dana Beogradskog Letnjeg Rock Festivala u Basti SKC.
sviramo prvi, u 19h.
cena karte za jedan dan je 600 dinara (nema kompleta za oba dana), a prvog dana ce, pored nas, svirati i Pero Defformero, Kanda Kodza & Nebojsa, i SARS. ko bude u mogucnosti nek' svrati :ziveli:

mailman

Post by mailman » 19 Jun 2009, 14:19

Mislim da je pjesma odlična! Spot manje, više..., ja lično mislim da je najbolje snimati spotove sa band-om u prvom planu(dio je takav, i on mi je OK).
Nadam se da će i ostatak albuma biti ovakav: dobro isproduciran, još bolje odsviran, sa vokalom koji je kao i na ovoj pjesmi-fantastičan, bez growl-ova koja su nepotrebna i samo mogu da sjebu čitavu stvar, osim ako nisi ISIS, pa ti je produkcija vrhunska i imaš iza sebe gomilu albuma(btw i njima je vokal sa posljednjim albumima dosta sazrio, što je i razumljivo-nisu više klinci, brate ako imas tekst otpjevaj ga, ispricaj ga da te svi cuju jasno i glasno). Oprezno, ovo bi mogla da bude vaša prekretnica.Puno očekujem od novog albuma, možda pretjerujem, ali vidjećemo...
SRETNO i puno uspjeha!!!
mailman - Banja Luka

cccira
MF veteran

Post by cccira » 19 Jun 2009, 14:47

Drugari, jel mozemo da dobijemo neku empetrojku somne ili druge pesmice sa albuma? :D
Dosadilo mi da idem na jutjub da slusam :mrgreen:

BaalBehrit

Post by BaalBehrit » 19 Jun 2009, 14:50

mailman, hvala na pohvalama. :ziveli:

cccira, skini HQ sa youtubeta dok ne izađe album (jeste da nema poslednja 2 minuta pesma na spotu, al' izdrži). :mrgreen:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 19 Jun 2009, 14:55

BaalBehrit wrote:cccira, skini HQ sa youtubeta dok ne izađe album (jeste da nema poslednja 2 minuta pesma na spotu, al' izdrži). :mrgreen:
ajd b'e nesto to preko veze ovo ono :mrgreen:

btw. kad ce album, propustih informaciju o tome?

sinisake
The original one

Post by sinisake » 19 Jun 2009, 14:58

Ajde, bre, na rapidshare ili na torente da se metne, necemo valjda da kupujemo CD. :mrgreen:

Inace, dopada mi se ova numera zvana Somna, fina atmosfera... :)

BaalBehrit

Post by BaalBehrit » 19 Jun 2009, 15:04

cccira wrote: btw. kad ce album, propustih informaciju o tome?
To zna samo Svevišnji (ako postoji). :mrgreen: Ne znamo još uvek, tražimo izdavača...

@siniša

Pa pazi, kadtad će izaći kod rusa (mediaportal) album (kada bude zvanično izašao, afkors), tako da ćemo verovatno da se poslužimo metodom koju je uradio naš drugarski bend Draconic, čim im je izašao album uploadovali su ga sami na mediaportal da se ne muče Rusi i tako su dobili mnogo više fanova i mnogo više ljudi je čulo album. :lol:

Inače, hvala za pohvale, a da napomenem da večeras sviramo u Bašti SKC-a sa Pero Defformero, Kanda Kodža Nebojša i SARS, sviramo prvi, počinjemo tačno u 19h, ko je raspoložen (i ko ima kintu) nek navrati. :ziveli:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 19 Jun 2009, 15:08

Nista, moracu da skidam onda hq sa jutjuba pa da vadim saund odatle :(

rock action

Post by rock action » 01 Jul 2009, 19:23

Sviramo na muzičkom festivalu u Republici Srpskoj u gradu Tesliću 6. avgusta.

Fest se zove NAŠA STVAR OPEN AIR MUSIC FEST i fest traje tri dana - od 6. do 8. avgusta.

Prvi dan je rezervisan za rock i metal, kada nastupaju Consecration, Downstroy i Magma i još nekoliko lokalnih izvođača, plus Kojot Ajzbrn i Martin - da malo bude i chill a ne samo mjetal :D

Drugi dan je rezervisan za hip hop, a treći za elektroniku (didžejevi i tako to).

Ako ima neka ekipa iz Banjaluke, nek svrati slobodno :ziveli:

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 04 Jul 2009, 01:30

do jaja ste! nastavite da radite ono sto radite! isplatice vam se jednom. Ovaj talenat ne moze proci neopazen. BTW studio vam jebe kevu.

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 05 Jul 2009, 11:20

evo posle odslusanja "aux"-a 3 puta imam samo reci hvale za vas. jedva cekam novi album, cuo sam Somnu, do jaja stvar. Jedino sto mogu da vam zamerim (jes' da kenjam, al sta cu) je to sto ne koristite basistu koliko bi mogli. Necu da se mesam sad u vasu muziku, ne daj boze, ali mogli bi da cujemo neki solo ili sl :)
:ziveli:

andrej]

Post by andrej] » 05 Jul 2009, 13:03

iskreno:

ovo sto ste uradili ne zvuci najzrelije, ali je jako dobro i svidja mi se. mislim da bi to mogao biti mali problem kod proboja do publike, ali to ce se sa malo stvaranja vremenom samo izgubiti. u vrhu ste mi novije srpske scene, zajedno sa goriborom i petrolom.

ja bas ne volim kada mi se neko mesa u muziku i zvuk i stil, ali mogao bih da vam predlozim nesto: vidim da dosta koristite pitch shifter za shiftovanje navishe. pretpostavljam da vi zelite bas taj neprirodan glichasti shiftovani zvuk, ali mislim da bi malo low-pass filtera posle pitch shiftera (kad shiftujete navise) dosta pomoglo uravnotezenosti zvuka. ne bi izgubili sve glitcheve i ne bi ugusili sav treble, i dalje bi 'sekao' zvuk, ali bi zaoblili zvuk dosta, napravili ga tecnijim. to se meni cini ispravnim i mislim da bi pomoglo na nekim clean deonicama gde koristite shifter. opet, umetnost je umetnost i otkud ja znam sta ste vi zeleli i da li je ono uradjeno onako sa namerom (verovatno jeste). ovo je samo predlog, ne ljutite se. samo napred.

rock action

Post by rock action » 06 Jul 2009, 21:38

Glitch je zakon :mrgreen: :ziveli:

rock action

Post by rock action » 20 Aug 2009, 14:53

Image

sviramo na beogradskom Povetarcu u sredu 26. avgusta, pa ko hoce moze da dodje da nas cuje :D

vest sa Popboksa
Beogradski sastav Consecration će u sredu, 26. avgusta, održati koncert na beogradskom splavu Povetarac.

"Predstavićemo pesme sa nedavno završenog, drugog studijskog albuma .avi, za koji tražimo izdavača, nekoliko pesama sa prvenca aux, kao i tri potpuno nove pesme", soapštio je bend .

Consecration će nastupiti između 22.00 i 00.00 h, a nakon toga će biti organizovana Kišobran žurka (Go With The Flow, Riffs & Brits DJ set).

Cena ulaznice za Consecration će biti 200 dinara, a po završetku nastupa ulaz će biti besplatan.
lokacija Povetarca:
Image

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 20 Aug 2009, 15:03

povetarac je kewl :D

Post Reply