Ibanez V50NJP-BK Quick Start Jam Pack

Post Reply
patak

Ibanez V50NJP-BK Quick Start Jam Pack

Post by patak » 02 Jul 2009, 01:30

Pojavila mi se ova mogucnost, http://www.musiccentar.com/www/catbrows ... qmemberid=

da li vredi dati pare za tako nesto i kakva je ta gitara uopste....

ili je mozda bolje uzeti http://www.musiccentar.com/www/singleitem.php?id=161

sta vi kazete?

Kristijan
Uvaženi član

Re: Ibanez V50NJP-BK Quick Start Jam Pack

Post by Kristijan » 02 Jul 2009, 07:41

Iskreno, samo treba da proveriš kako je urađen taj takozvani soft kofer za Aster gitaru. Ako valja, koristiće i za neku drugu, bolju gitaru koju ćeš da kupiš kasnije. A sami instrumenti... ono, udario junak na junaka... Ako ikako možeš da odvojiš više novca, preskoči obe ove gitare. Dok oduzmeš cene ove prateće opreme, ispada da su to gitare u rasponu od 6000 do 8000 dinara, a ja u toj klasi nisam ni jednom video nešto što vredi kupovati. Nije snobizam u pitanju, prosto za te pare ne može da se kupi gitara s kojom ćeš da budeš zadovoljan duže od 6 meseci. Znam ja da ima ljudi koji tvrde da su to sasvim solidni instrumenti za te pare, ali ja samo mogu da se složim s njima, uz malu intervenciju u tumačenju - koliko para tolko muzike. Šta ti misliš, koliko muzike se iscedi iz 6000 dinara?

ognjen93

Post by ognjen93 » 02 Jul 2009, 08:50

Imas yamahu f 310, stvarno je ok gitara, ja sam je imao dok je nisam razbio koristio je za zezanje po sedeljkama i sl. za to je ok ali za nesto ozbiljnije vec nikako

A od ove 2 ne znam, ipak pre ibanez ako vec od ove dve moras, a moj ti je savet, pogledaj yamahu u mitrosu,liri, ako imas malo vise para washburn- u artistu, ne znam kakve su Oscar Schmidt gitare to je valjda washova firma, one su ti u tom cenovnom rangu.....

patak

Post by patak » 02 Jul 2009, 11:47

Pa dobro...To za kofer cu prvo i da vidim...Drugar je nabavio odavno tog astera, kaze da je sasvim oke...Elem, nista, pogledacu onda tu jamahu, ona je negde oko 14500...

Post Reply