Sto?Duane wrote:ma UPS je najvece vnogo koje je covek izmislio...
Laney LV 300 problem sa glasnocom
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Laney LV 300 problem sa glasnocom
pa ono... stajaznam... koi ce ti? sta kao nestane ti struje i eksplodira ti komp... nisu vise ovo davna vremena u kojima se verovalo kako monitori zrace, vestice odnose decu i zubne vile raznose pare...
kad smo kod zubnih vila...

evo coveka koji ih je naterao na bankrot i tako stvorio nestabilnost sveckoj ekonomiji, a kako znamo iz dnevnika, zubne vile su glavni distributer uglja na planeti zemlji... i tako nastade SEKA... svjecka autonomna pokrajina kriza.. or something like that, ima u nekoj seriji prozivaju
kad smo kod zubnih vila...

evo coveka koji ih je naterao na bankrot i tako stvorio nestabilnost sveckoj ekonomiji, a kako znamo iz dnevnika, zubne vile su glavni distributer uglja na planeti zemlji... i tako nastade SEKA... svjecka autonomna pokrajina kriza.. or something like that, ima u nekoj seriji prozivaju
Cak i da se ne pokveri, ne bih zeleo da mi se gasi racunar kad god dodje do nekih smetnji. Zamisli crtas neki od svojih paint crteza, ne sacuvas i ugasi ti se racunar!Duane wrote:pa ono... stajaznam... koi ce ti? sta kao nestane ti struje i eksplodira ti komp...

meehFunkomat wrote:Cak i da se ne pokveri, ne bih zeleo da mi se gasi racunar kad god dodje do nekih smetnji. Zamisli crtas neki od svojih paint crteza, ne sacuvas i ugasi ti se racunar!Duane wrote:pa ono... stajaznam... koi ce ti? sta kao nestane ti struje i eksplodira ti komp...
nacrtam novi... al ono objasni kako se to dosada nije desilo? ja neam ups i nikada ga nisam imao... ono... nisu vise sankcije da nam stalno gase struju, mada se desi, nekazem, al o5... taj ups mi je tako bezvezna stvar... kind'a like gravity
- Guitar_thrill
- MF veteran
mozda kod vas Burzuja u BG-u.....ovde kod nas je borba za opstanakDuane wrote: ... ono... nisu vise sankcije da nam stalno gase struju...

menij je komp otisao par puta od struje...pa kad saberem koliko sam para dao, bolje da sam uzeo PUS, od tih para bih sad imao i jednog telecastera

eh, muke stare i mene je elektrovojvodina mucila, al ko je jebe sad! mada smo stalno blejali ispred elektrovojvodine, cirkali... zato... hvala joj...Guitar_thrill wrote:mozda kod vas Burzuja u BG-u.....ovde kod nas je borba za opstanakDuane wrote: ... ono... nisu vise sankcije da nam stalno gase struju...![]()
menij je komp otisao par puta od struje...pa kad saberem koliko sam para dao, bolje da sam uzeo PUS, od tih para bih sad imao i jednog telecastera
e majke mi ova tema je ukleta kako sam citao duanov post tako mi struje nestalo

-
ups za komp kvalitetan .. oko 70tak eu je apc ups 400 to cale koristi, ima neku zastitu od groma\ strujnog udara, ako padne napon previse,zapisti i ukljuci se da ti se ne bi gasio komp.Ako crkne struja imas par minuta da sacuvas sve i ugasis komp.
za tranzistorca ali i lampasa cale preporucuje autotrafo ili stabilizator napona u zavisnosti od konkretnog problema sa naponom\ strujom....
nek me neko ispravi ako ne valja ili ako ima boljeg............... ti se raspitaj dalje , mrzi me prenositi sve sto mi je ispricao a mogao sam knjigu napisati
za tranzistorca ali i lampasa cale preporucuje autotrafo ili stabilizator napona u zavisnosti od konkretnog problema sa naponom\ strujom....
nek me neko ispravi ako ne valja ili ako ima boljeg............... ti se raspitaj dalje , mrzi me prenositi sve sto mi je ispricao a mogao sam knjigu napisati

- Guitar_thrill
- MF veteran
evo jos jednog problema....sviram ja sve lepo (bilo struje jedno sat vremena normalno
) i na footswitchu prebacim na onaj problematicni drive kanal i krene jako da bruji pojacalo, samo se cuje brujanje...ja iskljucim switch, i prebacim rucno na taj kanal, i radi onako normalno ali tise...eh ta pojacala 

- BaalBehrit
Ako uzimaš UPS, nemoj nikako one Mustekove od po 50-60 evra, već uzmi APC od 100 jura koji će da radi kako treba. Ne smem ni da pričam iskustva sa Mustekovim UPS-om, zaplakaću. 

mislim da je vreme da se zovu!Guitar_thrill wrote:evo jos jednog problema....sviram ja sve lepo (bilo struje jedno sat vremena normalno) i na footswitchu prebacim na onaj problematicni drive kanal i krene jako da bruji pojacalo, samo se cuje brujanje...ja iskljucim switch, i prebacim rucno na taj kanal, i radi onako normalno ali tise...eh ta pojacala

Hasfaltiranih*Duane wrote: al neznaju ljudi da na balkanu nema asfaltiranih puteva
Nego ljudi, zajebite ta kapitalisticka smecad, EI nis korektor napona je najjaci. Ozbiljno.
Hasfalt ??friedman wrote:Hasfaltiranih*Duane wrote: al neznaju ljudi da na balkanu nema asfaltiranih puteva
Funkomat wrote:Hasfalt ??friedman wrote:Hasfaltiranih*Duane wrote: al neznaju ljudi da na balkanu nema asfaltiranih puteva

ja ja salta vozi