Dosta bre! To pokushavam da kazhem sve vreme. Smor! Niko se ne ljuti, niko nije u krivu, niko nije u pravu, samo dosta breeeeeeeeeeeeeeeee
Eddie Van Halen je kriv za sve ?!
Re: Eddie Van Halen je kriv za sve ?!
Smooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor.
Dosta bre! To pokushavam da kazhem sve vreme. Smor! Niko se ne ljuti, niko nije u krivu, niko nije u pravu, samo dosta breeeeeeeeeeeeeeeee

A shta sam ja rekao ako ne to, samo na drugi nacin ofkors...?Cortex wrote:Smooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor.
Dosta bre! To pokushavam da kazhem sve vreme. Smor! Niko se ne ljuti, niko nije u krivu, niko nije u pravu, samo dosta breeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
ok, slozili smo se svi da je zappa bolji od tonija mekalpajna... to je bitno
Apsolutno! A o Stiviju i da ne govorimo... 
a mozemo o tome u temi hajka na duane-a, ionako ce da bude puno ljudi, sto da ne iskoristimo vreme za distribuciju propagandnog materijala("zappa je plakao kad je tito umro" i "drug zappa vs her mekalpajn")
i kako jedan mudri narodni pesnik reche -
Come all you pincher laddies and you long-distance men
Don't ever work for McAlpine for Wimpey, or John Laing
i kako jedan mudri narodni pesnik reche -
Come all you pincher laddies and you long-distance men
Don't ever work for McAlpine for Wimpey, or John Laing
FYI Nyarl svira genijalne solazhe da znash!Guitar_thrill wrote: ma nema tu "not my cup of tea" ... snimi ti jednu solazu ovde pred svima, pa onda pricaj sta hoces.... (znam smara vise,ali jace je od mene)
- Nyarlathotep
- MF veteran
to je to! hehehe
Shalim se ja malo...al da zvuchi namudjeno i dojaja iskreno, zvuchi! I naravno da ima tonove, genijalne! 
Da, a da l' moze on... znate vec sta? A?FYI Nyarl svira genijalne solazhe da znash!Samo muda imaju, nemaju tonove
- Guitar_thrill
- MF veteran
muda unazadsinisake wrote:Da, a da l' moze on... znate vec sta? A?FYI Nyarl svira genijalne solazhe da znash!Samo muda imaju, nemaju tonove
e smorili ste svi, o ovom coveku je tema, otvorite nove teme za vase neuspele iskompleksirane muzicke karijere
alo mishevi
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7P1d8BVvY-I&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7P1d8BVvY-I&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7P1d8BVvY-I&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7P1d8BVvY-I&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
- Guitar_thrill
- MF veteran
pa ima tema o coveku u podforumu rock muzika...ovo je battleground, ovde sva prljavstina ide 
Ma, 'ajde, taj Van Halen je zesci smarac, mada fino svira i i unazad i unapred, i ima dobar zvuk, sto jes' jes', i kriv je za sve...
Meni je ta njegova muzika zesci
Jbg, ne svidja mi se to preterano...
au, jbt, kako dosadna muzika... Mozda bih cak i Gambalea slusao radije, mada je u principu mrtva trka...

Evo pravog gitariste s mudima i stavom:
Meni je ta njegova muzika zesci
au, jbt, kako dosadna muzika... Mozda bih cak i Gambalea slusao radije, mada je u principu mrtva trka...
Evo pravog gitariste s mudima i stavom:
[youtube]JdF-hxzRA30&feature[/youtube]