Johnny Cash - Hurt
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
- AllHopeIsGone
Johnny Cash - Hurt
Zasto se svaki put ***** kad cujem ovu pesmu? Mozda kriza srednjih godina, iako sam daleko od njih teoretski..
A tek spot kad gledam..uffff..
A tek spot kad gledam..uffff..
- AllHopeIsGone
Re: Johnny Cash - Hurt
hvala za ovo, predivna pesma...
ja mislio ti mladji jbt (
)...e moj ALL HOPE IS GONE...sve u svemu 
ja mislio ti mladji jbt (

- AllHopeIsGone
nema na cemu i drugi put
pa sta da radim, kad sam bio mali nisam imao net (nije ga nesto ni bilo:), pa se sad vrtim po forumima kad mi vreme nije

pa sta da radim, kad sam bio mali nisam imao net (nije ga nesto ni bilo:), pa se sad vrtim po forumima kad mi vreme nije

Hehe ne znam dal znate, ja sam bio iznenadjen kad sam saznao, da je to obrada i da je pesma u orignalu od Nine Inch Nails-a 
Po mom misljenju fantasticna stvar, teska, i najbolja obrada ikada
NIN mi je kad sam ga cuo zvucao mnogo bledo, ali opet to je moje misljenje 
Takodje su mi keshovi american albumi (zadnjih 5) stvarno predobri...
A sto se sjebes? Pa majku mu, emocije su to
pesma je divna i teska istovremeno...
U zdravlje

Po mom misljenju fantasticna stvar, teska, i najbolja obrada ikada

A sto se sjebes? Pa majku mu, emocije su to

U zdravlje

Lepa pesma, meni se više sviđa original. Mada, meni lično ova pesma nije bog-zna-šta po pitanju emocija itd, više me uzdrma bilo koja pesma Sigur Rosa, recimo. Ovo govorim skroz subjektivno, naravno :
- AllHopeIsGone
Znam da je obrada od NIN-a. I slazem se, Trent Reznorova varijanta mi je slabija dosta. Cak i da je ne poredim za Dzonijevom, opet mi nije nesto posebno. Inace, obozavam NINStanko wrote:Hehe ne znam dal znate, ja sam bio iznenadjen kad sam saznao, da je to obrada i da je pesma u orignalu od Nine Inch Nails-a
Po mom misljenju fantasticna stvar, teska, i najbolja obrada ikadaNIN mi je kad sam ga cuo zvucao mnogo bledo, ali opet to je moje misljenje
A sto se sjebes? Pa majku mu, emocije su topesma je divna i teska istovremeno...
U zdravlje

Pa tesko mi je kad cujem pesmu, nisam siguran zasto.. Narocito, opet kazem, kad gledam spot..nesto iskrenije i intezivnije u muzici nisam cuo a ni video..vidi se da je covek proziveo svaki stih koji izgovori..pesma me uvek natera da se preispitam sta sam do sada uradio, kakav zivot vodim, setim se nekih ljudi koji mi nedostaju..ma ono..hvala Trentu na inspirisanju Dzonija..nekako k'o da su zajedno radili pesmu..ovaj mu dao kroki varijantu a Dzoni je poslao u istoriju..

Ja cesto kazem, kako najvise volim i cenim muziku koja je iskrena (ili bar je ja dozivljavam kao takvu)AllHopeIsGone wrote:..nesto iskrenije i intezivnije u muzici nisam cuo a ni video..

I jedna i druga verzija su odlicne.
pa da u principu najbolje pesme su tuzne pesme a ova je poprilicno... Mnogo gotivim ovu pesmu jos kol'ko se secam ovo je poslednja pesma koju je uradio....
Pesma je prejaka....naučio sam je svirati tek prije neki dan...i sad mi je još jača 

- million dollar baby
uf... ova pesma je zaista jaka kao zemlja.... on NIN mi se ne svidja... ko sto neko rece, bleda je nekako...
Jonny-jeva verzija ima neku snagu, onaj refren na kraju je tako dobar, stvara osecaj loodila i bedaka ali nekako zelis i da vrstis u isto vreme... cudno je to .. to kad si sjeban ali nekako imas i srecu u stomaku...
Naucila sam da je sviram cim sam je cula ... morala sam
Jonny-jeva verzija ima neku snagu, onaj refren na kraju je tako dobar, stvara osecaj loodila i bedaka ali nekako zelis i da vrstis u isto vreme... cudno je to .. to kad si sjeban ali nekako imas i srecu u stomaku...
Naucila sam da je sviram cim sam je cula ... morala sam

- AllHopeIsGone
to znaci da si ziv(a), if u know what I mean..eee; jedan je Johnnymillion dollar baby wrote:to kad si sjeban ali nekako imas i srecu u stomaku

Ja sam izgleda jedini koji vise voli verziju od NIN-a.Nekako je vise tr00