Partibrejkers
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Partibrejkers
Cane je legenda od čovjeka! 

- AllHopeIsGone
Tako se svira Rock'N'Roll. Iskreno..
- AllHopeIsGone
Kakva legenda. Znaci, ne verujem 

Sinoc sam ga slusao u Exit u pokretu,kralj je...
On i voditelj sede maltene na trotoaru,a Cane prica kao da prica sa ortakom i kod njega mi se svidja to sto kada "filozofira" to nije pretenciozno i seljacki kao kod Djula recimo,vec ono,sroci nesto totalno simple a opet tako prepametno... Skroz mi je cool,za 20 dana ga gledam uzivo,bice to sutka za pamcenje 

ma cane kraljina - evo par mudrosti - "kud svi, nemoj i ti" "ko se mesa s' pomijama svinje ga pojedu" "sloboda je sve, bez nje covek mre"Bluesko wrote:Sinoc sam ga slusao u Exit u pokretu,kralj je...On i voditelj sede maltene na trotoaru,a Cane prica kao da prica sa ortakom i kod njega mi se svidja to sto kada "filozofira" to nije pretenciozno i seljacki kao kod Djula recimo,vec ono,sroci nesto totalno simple a opet tako prepametno... Skroz mi je cool,za 20 dana ga gledam uzivo,bice to sutka za pamcenje
al neznam otkud on u emisiji Exit u pokretu? ono cane je bas anti taj bad trip...
Pa sviraju na EgzEtu i ove godine pa su ga intervjuisali,ona cura sto svira u E-Play i njen burazer valjda,sta li joj je...
Ma meni on da se pojavi i u Dnevniku,znam da cu imati sta da naucim posle njegocih bisera.... Kraljina

Ma meni on da se pojavi i u Dnevniku,znam da cu imati sta da naucim posle njegocih bisera.... Kraljina

bolje u dnevniku
Covjek mi je jednom prilikom pruzio ruku u jednoj knjizari, i rekao- CAO, JA SAM ZORAN. A ja nisam htio da mu balavim o tome kako sam se podigao, malte ne, na muzici i pjesmama PARTIBREJKERSA. Pitao me je jesam li preslusao novi album, i rekoh mu da nisam stigao ni da ga kupim. Tek kad sam izasao iz knjizare, provalih da su imali promociju negdje u Knez Mihajlovoj. Iako je Cane nastupio kranje spontano, na mene nije ostavio nikakav poseban utisak. Ni on ni njegova prica. Ali, postujem sve ono sto je uradio do albuma GRAMZIVOST I POHLEPA, sa Antonom i ostalima. Ovo ostalo i van toga...blah...
mozete pogresiti jos koji put, ja sam tolerantan.ness wrote:

Citati:
"Muzika, stani...debela iskuliraj" (obraca se debeloj ribi koja se bacaka u publici"
kad su se dogovarali za turneju po Hrvatskoj iliti slično gde je Cane pitao: “A gde ćemo da spavamo, u Jasenovcu?”
Kad se neka debela cura u nišu popela na binu cane je posmatra, ona zastane i ovaj odvali "sidji sa bine debela, što stojiš, čekaš dizalicu"-INFO - Serif Gile
Na koncertu u Sloveniji: “Šta je bre, Hrvati?”
Na koncertu u nekom selu: "Gde ste ratari, jel ste poneli motike?"
U nekom manastiru pred polazak, igumanu: “Oče, blagoslovite pa da palimo!”
Brejkersi svirali u nekoj vukojebini, i seljaci krenuli da ih gađaju kupusom, krastavcima, i raznoranim povrćem pa im je rekao : "Šta je seljani? Rodilo? Aaa?"

hahahahahahahahahaluka000 wrote:mozete pogresiti jos koji put, ja sam tolerantan.ness wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
koji kralj

- AllHopeIsGone
Ma ima tona prica koje su vezane za Caneta, deo njih su samo fore sigurno, tipa:
Posvadjao se Cane sa svojom zenom i rekao joj: "Mars iz mog stana!!"
Zena odgovara:"Ali ovo je moj stan"
Cane pravi dramsku pauzu i odgovara:
"Pa dobro, onda mars iz svog stana.."

hahahahahaAllHopeIsGone wrote:Ma ima tona prica koje su vezane za Caneta, deo njih su samo fore sigurno, tipa:

Ovi sto kazu da se brejkersi prosecan bend gledaju Antonovo sviranje gitare i Canetovo pevanje ,a ne gledaju kakvu poruku pesma nosi