Al dobr`o Sinisake, tebi oprosteno zbog ovoga viewtopic.php?f=39&t=3600&hilit=minijatura

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
cak i danas kad svako moze da skine mp3 bilo kog benda za 2 sata, drustvo ima kljucan uticaj na formiranje ukusa, to je jednostavno u psihologiji svakog tinejdzera manje ili vise
Ma znam, video sam posle smajli...Ovo je bilo u polusaljivEm tonu,mada me ipak malcice cudi...![]()
Al dobr`o Sinisake, tebi oprosteno zbog ovoga viewtopic.php?f=39&t=3600&hilit=minijatura
Bluesko wrote:A sta mislis na sta bi is`o sad da si poc`o sa HIM-omAllHopeIsGone wrote: Ja znam da je na mene uticano i ne verujem da bih danas otkidao na Bjork, Radiohead i Meshuggah-u da sa 15 godina nisam slusao Nirvanu i Beastie Boys-e![]()
da, ali cim sam prestao sa tim tinejdz tripovima istrazivao sam ziku maksimalno i bez predrasuda i mislim da iole normalan covek koji smatra sebe za muzikofila to uradi.MetalFunk wrote:cak i danas kad svako moze da skine mp3 bilo kog benda za 2 sata, drustvo ima kljucan uticaj na formiranje ukusa, to je jednostavno u psihologiji svakog tinejdzera manje ili vise![]()
Doolio wrote:80% ljudi nema ni srednju skolu, a dosta njih ni osnovnu, 50% ljudi je prakticno nepismeno. valjda ne pricamo sad o nekom poluretardu koji ce dozvoliti da ga jedan bend 'branchuje' u neki 'muzicki ukus' ili 'subkulturnu grupaciju'. a ako pricamo, zasto pricamo kad je...poluretard...Ali tako to NAJCESCE biva,sto ce reci,u 80 % slucajeva sigurno
Doolio wrote:pa nemam pojma, ja mislim drugacije, pazi, kad smo mi bili klinci sta nam se serviralo, brate, osamdesete i devedesete otprilike:) jeste sad megalomanska brutalna ponuda sranja na delu, al mislim da je to uvek bilo tako, pa postoje i noviji bendovi i zanrovi koji mi se svidjaju, eto bas taj placebo, pa muse, pa mi sad ortak prica o nekom nintendo core zanru lol sta je to, pa cu i to da overim, mozda mi se svidi...mislim, ako cemo tako, ja sam prilicno sam sebe vodio kroz to, jedino sto se moglo reci da mi je neko preporucio, to su bili stariji likovi koji su bili u fazonu to sto kazes, aerosmit, cepelini, prpli i to, medjutim, eto potvrde moje teorije, nista od navedenog mi se ne svidja i ne slusam:)
ti si jednostavno debil..... i krajognjen93 wrote: ko god to slusa je jednostavno debil..... i kraj
cccira wrote:ti si jednostavno debil..... i krajognjen93 wrote: ko god to slusa je jednostavno debil..... i kraj
Kralju, ti si za milione ljudi rekao da su debili, evo upravo u ovom citatu koji sam ja izdvojio. Ko je tu bezobrazan?ognjen93 wrote:cccira wrote:ti si jednostavno debil..... i krajognjen93 wrote: ko god to slusa je jednostavno debil..... i kraj
E ovo vec nije uredu, iskuliraj malo, vec si stvarno bezobrazan
[/quote]ognjen93 wrote: ko god to slusa je jednostavno debil..... i kraj
ti si jednostavno debil..... i kraj
E ovo vec nije uredu, iskuliraj malo, vec si stvarno bezobrazan
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests