- P.S. jedva cekam review,bas me interesuju utisci.
- Edit:uleteo Guitar_thrill pre mene,ovo se odnosi na hot head.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hvala. I ja sam se malo brinuo oko prekicada ali ovom srecom nista ne fali. Odlican analogni chorus za relativno malo para.Guitar_thrill wrote:Cestitam funkomat, ooodlican chorus, ima ga moj drug, uzeo sam ga bio par dana na koriscenje, ovom je jedino bila mana taj prekidac, koji nekad radi,nekad ne radi.....ali zvuk je odlican
hehe...a ja mog prodao drugaru za 20jura...doduse malo je bio izgreban , ali je fenomenalno radio... chorus mi uopste ne treba, pa bolje da ga dam nego da mi stoji i vuce prasinu!Funkomat wrote:Hoces da kazes da sam mogao da prodjem bolje jer si ljubomoran i hoces da mi pokvaris radost jel tako?sinisake wrote:pa poklonio bih, za 30 evra...
Neces uspeti Sinisa, neces.
Hvala Rock Action.
Tako, tako, a Zoomche da polako i bacis, ko sto je i red...Da ne kvari zvuk u lancu!dejankuki wrote:Da vidim sad Sirca da mi parira u manekenstvu....
Dakle... back to the stomps... navukli ste me!!! osveticu vam se!![]()
Pocinjem da vadim neke pedale koje su jos malo pa ancient... npr Digitech PDS1002.. evo uzeo sam Hot Head.. (Obecao sam...) sledeci je Bad Monkey (ako bog i finansijeri daju..) neki reverb... i eventualno booster koji cu verovatno naruciti da bude hand made by Rocket Roll.
No sve u svoje vreme... laganica.. a mog dragog Zoomcheta cu da koristim za razne loode effekte. tipa chorus, pitch, flanger... wah-wah.. i slicno.. Za sada odlicno saradjuje sa Hot Headom!
Elem.. semplovi i neki review.. u dogledno vreme... ali bice!
Tako ces i Bassmana prodavati, cenim, u pola cene?hehe...a ja mog prodao drugaru za 20jura
Ne znam, jos uvek ne radisinisake wrote:ccciro, koja je ona pedala skroz levo, ona crna???![]()
Ma, sto bi kvario zvuk u lancu... bude pretezno u by pass modu.. i kad mi treba samo potegnem neki efekat tipa chorus, flanger, pitch... ring modulator.. EQ ili harmonizer na kraju... ma ima on finih tih efekata... Ne bih da ispadne sad da sam ala nezasita i da ste me okrenuli za 180 stepeni.. koristicu ja jos Zooma... samo cu ovom distorzijom i dace bog Bad Monkyjem da se potpomognem za gain i drive..sinisake wrote: Tako, tako, a Zoomche da polako i bacis, ko sto je i red...Da ne kvari zvuk u lancu!
Neces, neces...koristicu ja jos Zooma
pa covek vec ima delay...digitech PDS, stace mu jos jedan!? )sinisake wrote:Neces, neces...koristicu ja jos ZoomaKupis lepo neki delay, to je ipak nuzno, cak i ako vec ne korisits mnogo efekata, i ides dalje.
![]()
Ne, sad bez zezanja - modulacije su podnosljive, distorzije smrtonosne, ali zaista mislim da cak i u tom clean+modulacije modu kvari pomalo zvuk...
(P.S. Neki LAG se moze naci u oglasima)
najn!sinisake wrote:Bacaj, bre, ZOOMA, i stedi za waha (i laga).![]()
I da, moze neka slika.![]()
A, ti, mason, ne odgovaras na bassman provokaciju???
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests