Rocket Roll wrote:Zavisi. Umeš da pošalješ mail? Da nađeš "ć", "č", "đ", "ž" na tastaturi? Da reinstaliraš Windows? Onda ti programi - KaO pRoGrAmI - nisu prekomplikovani. Ali -
- znaš li šta znači "fazno poništavanje" snimka? "Širokopojasni ekvilajzer"? "Sidechain kompresija"? "Klipovanje audio zapisa"? "Četrdesetosmokanalni miks-pult"? Onda moraš prvo da naučiš dosta o snimanju uopšteno, inače ćeš upaliti neki od pomenutih programa, ništa nećeš razumeti, smorićeš se za pet minuta, deinstalirati ih i pasti u patos sevdah bedak misleći da si jako glup...
OK, your point very much taken
Onda audacity/soundforge? Moji zahtevi su svakako poprilicno "primitivni" i jednostavni. Da li i u soundforge-u moze da se malo dotera zvuk?
Rocket Roll wrote:".mp3" ne poseduje nekakve "solo deonice"... Može malo dodatno objašnjenje sa tvoje strane?
OK, preformulisacu

(definitivno se nisam lepo izrazio)
Htedoh reci, pesma u .mp3 formatu. Dakle solo pesme (npr selectujes od 3:40 do 4:26 i to stavis na repeat i kada pustis play to ide). Valjda sam objasnio
P.S.
Rocket Roll wrote:..kao što se meni desilo sa PhotoShopom, ponekom distribucijom Linuxa i World of Warcraftom
Pa nije WoW tako komplikovan

Uostalom, rado bih menjao svo iskustvo iz igrica za tvoje znanje

Ali, jel'te svi moramo da se igramo, neko u WoWu neku u Nuendu

Sala mala